Şimdi Ara

HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇ KALDIM. 11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden öyle dediniz hocam? Ne varmış düşüncelerimde?

Sadece konularımda geç kaldığımı ve tecrübelilerden bu saattensonra ne yapmam gerektiği konusunda yardım almak istedim fakat gelen yorumların yarısı yaptığımı eleştiren ve sınavda bir şey yapamayacağımı ima eden yorumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 çok zor olum, üstteki adamların dediği gibi 2-3 ayda bitmez. Ben de 11im, ben açıkcası kendimi şu an tatilde 7-8 saat çalışan adamlarla bir tutmuyorum, adamın artık tutkusu universite sınavı olmuş ve gayet 9-10-11'i hakkıyla yapıyorlar. Ben 15-20 gün sonra 11'i bitiririm herhalde. Sonra test çözeceğim 11den. Hedefim 50 bin falan, 100 bine kadar yolu var. 18 bin istiyorsan muthiş çalışman gerekecek,hamda 14 bin yapman gerek. Yığılma olacak bizim zamanımızda

• Neye gore muthis calismasi gerek?Neye gore yigilma olacak?14 bin ham siralama yapmasi gerek?

Kendi aklina gore kesin bilgi vermeye calisma millete

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardesim benim ogrencikerimin hepsi senin gibi.
    Azim ve kararli olursan basaririz.

Yotube kanalima beklerim olmadi şu konumu takip et.
    https://forum.donanimhaber.com/2021-yks-ciler-buraya-birlikte-basaracagiz-guncellendi--142920403

Kac bininci olacagini performansin belirleyecek

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    kesine yakın konuşuyorum çünkü siz donanımhaber forumcuları olarak her şey yapılabilir diye düşünüyorsunuz.
    60 obpsi olan adam son sene "10k olur mu" diye başlık açtırıp "daha önünde x kadar ay var ehüheuehe neden olmasın" diye cevaplar yazıyorsunuz.
    virüs olunca " şunu çalışmalı mıyım? xx" diye konu açınca altına "dışarıda virüs var sen neyin derdindesin" yazmayı biliyorsunuz.

git aç puangoyu,75 obp 18k için kaç bine girmek gerek?
    bilemedin 13k olsun,15k olsun geriye atacağı istatistiksel bir doğrudur.
    biri sana nasıl nitelik belirtirken "çok çalış kardeşim" diyorsa sen de bu mesajdan onu anlayabilirsin

• Her seye genelleme yaparak ve kesin bir yargiyla yaklasiyorsun belirttigin nitelikteki forumcularlada uzaktan yakindan alakam yok sana bir sey demeye degmez basarilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Ne yani? Hayat kalitemizi belirleyecek 400 gün kalmış önümüzde. Zaten son 250 gün yani 12. Sınıfın başından beri hepimiz deli gibi çalışacağız. Ben biraz erken davranıyorum 120 gün önceden başlayıp günde 6 saat çalışarak yani diğer rakiplerimden ortalama 720 saat fazla çalışarak onlardan 1 adım önce başlayacağım. Ne var bunda?
    Hayat kaliteni tıp , Diş hekimliği veya ODTÜ gibi kaliteli üniversitelerden birini kazanmadıkça hiç bir etkisi olmayacak. Üniversiteye geçince her şeyin bittiğini sanıyorsan yanılıyorsun daha çok çalışman gerekecek hemde düzenli olarak. Eğer üniversitede yatarsan ondan sonra vay efendim piyasada iş yok. Devlet bize bakmıyor.

• Haklısın. Sayılı 10 tane bölüm ve 6-7 tane üniversite dışında ister ister onu ister okuma, aynı kalitede yaşayacaksın. Mesela Sivasta bir üniversitede tıp okumadığın sürece herhangi bir bölümü okumak, hiç okumamaktan daha kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.