Şimdi Ara

HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇ KALDIM. 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 11. Sınıfım geçtiğimiz yıl sonu ortalamalarım 70,74 bu sene de ilk dönem 77 idi.
    12. Sınıfta en aptal insan bile 90 ort. Yaptıgı için lisede puan ortalamam 78 filan gelecek. Obp 46.8 puan

9 ve 10. Sınıfım rezalet idi. Çoğu şeyi hatırlamıyorum ve çalışmadım. 11. Sınıf konularını ise, en geç 1 temmuzda layıkı ile bitirmiş, hiç soru kaçırmayacak bir şekilde biliyor olacağım.
    Sizce tyt yetişecek mi? Bana neler önerirsiniz? 1 temmuzdan itibaren 12. Sınıf başlayana kadar tyt yetişir mi? En azından TYT'nin %75ini tamamlamak istiyorum 12. Sınıfa başlamadan. 12 ye başlamadan TYT'nin %75 ini ve 11'in tamamını bitirebilirsem, sırtım yere gelmez.

Hedef 18k

Ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben anlamıyorum abi sizin gibileri. aklı fikri hızlı bitirmekte. artık söylemek istemiyorum ne haliniz varsa görün. bitir dostum 1 temmuza kadar 11'i ve tytyi. aferin. çabuk ol rakiplerin geçti seni aha bak yanında bi tane daha geçti 11'i bitirmiş aha bak bi tane daha vovvv uçuyorlar uçuyorlar acele et. peşinden atlı kovalıyor.
  • Geç kaldın kardeşim 4.sınıfta başlaman gerekiyordu 2022 ye hazırlan en iyisi

• Dostum hedefi 18k olan ve obp si düşük olan bir herifin, 11. Sınıfın bitmesine ramak kala, tyt si 0 11. Sınıf konularında ise kısıtlı şey bilmesi geç kaldığı manasına geliyor.

• Hedef 2023

• Opb'ye takma kafanı o obp'lerle yapan cok kişi var. Hiç zaman kaybetmeden çalışmaya başla. Başka bir planın yoksa ilk 18k'dan baska şansın yok. Elinden geleni yap ve direkt abanmak yerine bir plan program çerçevesinde ilerle. Eğer sabredersen bir müddet sonra yapabileceğinin farkına varırsın zaten.

• 1 temmuzda 11. sınıf konularını hiç kacirmayacak seviyeye gelemeyeceğini bilerek baslayabilirsin çalışmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

1 temmuzda 11. sınıf konularını hiç kacirmayacak seviyeye gelemeyeceğini bilerek baslayabilirsin çalışmaya.
    Neden öyle dediniz hocam? Hiç kaçırmayacak seviye olmaz tabii ki ama epey yol katedilmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandie

Neden öyle dediniz hocam? Hiç kaçırmayacak seviye olmaz tabii ki ama epey yol katedilmez mi?

Alıntıları Göster
    epey yol tabii ki katedilir fakat hiç kaçırmayacak seviye çok zor öyle kolay değil. onlarca deneme çözmüş olman lazım belki de o seviye için.
  • ohoo siz çok iyimser bakmışsınız
    yerinde olsam temelden ( okuma yazma + elmalar) başlarım 4 seneye ant mat çözebilecek seviyeye belki gelirsin ( iyi çalışırsan)
  • ben anlamıyorum abi sizin gibileri. aklı fikri hızlı bitirmekte. artık söylemek istemiyorum ne haliniz varsa görün. bitir dostum 1 temmuza kadar 11'i ve tytyi. aferin. çabuk ol rakiplerin geçti seni aha bak yanında bi tane daha geçti 11'i bitirmiş aha bak bi tane daha vovvv uçuyorlar uçuyorlar acele et. peşinden atlı kovalıyor.

• Güncel be güncel güncel güncel ulan

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Ne yani? Hayat kalitemizi belirleyecek 400 gün kalmış önümüzde. Zaten son 250 gün yani 12. Sınıfın başından beri hepimiz deli gibi çalışacağız. Ben biraz erken davranıyorum 120 gün önceden başlayıp günde 6 saat çalışarak yani diğer rakiplerimden ortalama 720 saat fazla çalışarak onlardan 1 adım önce başlayacağım. Ne var bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Ne yani? Hayat kalitemizi belirleyecek 400 gün kalmış önümüzde. Zaten son 250 gün yani 12. Sınıfın başından beri hepimiz deli gibi çalışacağız. Ben biraz erken davranıyorum 120 gün önceden başlayıp günde 6 saat çalışarak yani diğer rakiplerimden ortalama 720 saat fazla çalışarak onlardan 1 adım önce başlayacağım. Ne var bunda?
    sana ettiği sitem çalışmanda değil erken bitirmeye çalışman da ki haklılık payı var kardeşim konuları erken bitirmen sana fayda sağlamaz tüm konuları hakkıyla öğren eğer 11.sınıf konularına hemen hatırlayamayacaksan bir anlamı yok çünkü hep unutacaksın çalıştıklarını ama verimli ve sağlam çalışırsan ufak tekrarlarla unutma oranın azalacak eğer tyt temelin iyi değilse bence önce tyt konularını bitir çünkü tyt de bazı konular ayt temeli atar

• Sana şöyle söyleyeyim 9 10 da her derste uyurdum tüm hocalar benden nefret ederdi konuların adlarını bile bilmezdim ve sınavın son günü en basit kitaptan soruların çözümlerini dinleyip girerdim. 11 de baya toparladım aklım başına gelince. Sana tavsiyem önce 11i hallet güzelce. Ben tyt yi ağırdan aldım biraz geçen yaz hiç çalışmadım ama bu yaz tyt yi halledip yaza kadar da 11 i tamamen halledersem sıkıntım kalmaz diye düşünüyorum. Uçuk gelebilir a.a hedefim ilk 100. Bence daha yukarısını bile hedefleyebilirsin. İstedikten sonra yapabileceğini düşünüyorum hayallerini kısıtlama bence. (Hayalden kastım derece değil istediğin bölüm, motivasyon sağlayan şey o zaten)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha ama evet tyt yi hızlı halletmek konusunda haklılık payları var. Ben geometri problem paragraf çalışıyorum tyt mattan da sindire sindire ayda 1 en fazla 2 konu bitiriyorum nasılsa önümde uzun zaman var hala. Fene henüz başlamadım.çok erkem bitirirsen belki sıkılabilirsin bile

• dostum aşağıdaki arkadaş açıklamış ama yine de söyleyeyim, erkenden başlamana bir şey diyen yok, konuları hızlı hızlı bitireyim düşüncen yanlış. istiyorsan hızlıca bitir hepsini, birkaç ay sonra görürsün ne demek istediğimi.

• babuş senle birebir aynıyız :D bende 75-85 arasında takılıyorum hedefimde seninki gibi, büyük ihtimal çevrende senden daha iyi çalışıp 4k hedefleyen veya sırf inek görünmemek için boş yapan insanlar vardır. bence doğru yoldayız seni 2 3 konudur görüyorum sonunda yazayım dedim hayırlı çalışmalar kardeşim.
  • Çok var ya :D moral bozmak için sırf sana da hocam başarılar dilerim:)

• Bu kafayla sınavda pek bir şey yapabileceğini zannetmiyorum boşver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.