Şimdi Ara

Her Şey Tamam Mat 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Mat yapmıyorsan zaten ünivetsite okumacılar lütfen olumlu olumsuz birsey yazmasın.)
    Türkçe:30-35 nET
    Fenden 6-10 Net Arası
    Sosyalden 12-15 net arası yapıyorum
    Fakat Liseyi Açıktan okudum çalışmak zorunda olduğum için o yüzdden 4 işlem dışında hiç bir sey bilmiyorum
    0.5 net kuralı yüzünden en az 1 tane doğru yapmam gerek lütfen bana yardımcı olur musunuz garanti soru çıkar dediğiniz 1 -2 konuyu söyler misiniz.Bu kural yüzünden puanım hesaplanmaz ise
    zaten çalıştığım için gene açıktan okuyacağım.Vereceginiz öneriler için şimdiden tesekkürler.Umarım emegınızın karsılıgını alırsınız.

• 0.5 net kuralı kaldırıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentheus

0.5 net kuralı kaldırıldı
    gerçek mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentheus

0.5 net kuralı kaldırıldı
    hocam seni yerim yer gerçekmiş Dile benden ne dilersen

• quote:

Orijinalden alıntı: vartoluu

hocam seni yerim yer gerçekmiş Dile benden ne dilersen

Olom adam mı kaldirdi kurali shahdagsg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 0.5 net kuralının kaldırıldığından emin olma, matten 1 net yapmadıgında, puanın hesaplanmassa. itirazlar çığ gibi yağsa da, bir şey yapmazlar yazık olur söyleyeyim
  • Reis kural kalktı ama benim tavsiyem en temel konuları çalış matematikten, çıkmış sorulara bi bak çözemesen bile aç netten çözümlerini izle öğren tekniğini kap. Çok rahat 10 net cepte. Beni dinle pişman olmazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam rasyonel-üslü-köklü çalış onlardan kesin soru gelir
  • kardeş 1 soru yaparsın yapamaman için iqnun 70den düşük olması gerekiyor
  • hiç bir şey değil hiçbir şey diye yazılır bu arada , sanırım türkçen de pek iyi değil matematik de iyi değil
  • cclareon1302 C kullanıcısına yanıt
    Ne bu küçümsemeler falan istediği gibi yazar sanane al hicbirsey hiç bir şey hiçbirşey hcbsy yazdım noldu dünyanın sonu mu? Adam tavsiye istiyor senin yazdıklarına bak

Kardeşim sen bakma böyle laflara git rasyonel sayı üslü sayı çalış basit konular 1 günde halledersin ikisini de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurshot28 -- 7 Haziran 2018; 0:50:52 >
  • Üslü köklü gibi konular bence kolay ve orta sorulari var ve sinavda kolayda çıkabilir ortada. Kök 13 verip hangi aralikta olduğunu da sorabilir ( kök9 un 3 ve kök 16njn 4 oldugunu bilmen yeterlidir ki temel bilgiler) orta olarak ise köklü denlem sorarlar x , y girer biraz işlem gerektirir ( 4 işlem) bu sorularda da biraz önceden benzer zorulari çözmüş olmak gerekiyor neyle neyi çarpacagini, nasil yapilacagini anlamak için. Endemikde, karekökde zor sorulari da var ( bence) fakat çikmiş sorularda yok gereksiz kasinti sorular çok yok zaten 3-5 tane anca toplam konuda. .

Orta kısmında belki zorlanabilirsin ki bence zorlanmazsin fakat kolay kismina kesinlikle hakim olmalisin. Türkçeden 2 net arttirmak için deli gibi uğraşirsin olmaz fakat şurada biraz temel bilgilerle, biraz pratiklerle 10 nete kadar ulaşabilirsin.

• Arkadaşlar teşekkürler Allah razı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.