Şimdi Ara

Her Şeye Rağmen İnternete Bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 hafta önce internette hangi siteye tıklasam sırasıyla;

ERR_NETWORK_CHANGED
    ERR_INTERNET_DISCONNECT
    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
    DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET
    ERR_TIMED_OUT

hatalarının hepsini aldım. Yani siteye girmeye çalışırken önce birisini veriyor ardından yeniliyorum sayfayı bu sefer diğerini veriyordu.

CMD komutundan bütün netsh>ipconfig filan resetlemeleri ve temizlemeleri yaptım.
    İnternetteki tüm ayarları yaptım. DNS değiştirdim.
    Driver’ları güncelledim.
    Virüs programları tarattım.
    Olmadı en sonunda format attım bilgisayara.
    Sıfırdan kurdum, ettim. Gelin görün ki hala aynı hatayı alıyorum. Üstüne üstlük bu sefer arada wi-fi kopması ve wi-fi bulunamadı sorunu eklendi.

İnternet sağlayıcımda herhangi bir sorun yok. Şu an diğer bilgisayar, telefonlar ve tablet bağlı ve herhangi bir sorun yok.

Peki şimdi ben ne yapayım? Sorun nerede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wifi ile bağlanıyorsunuz sanırım kablo ile bağlanmayı deneme imkanınız var mı ? denediniz mi
  • Yok hocam. Maalesef kablo ile deneme şansım olmadı. Wi-Fi ile ilgili nasıl bir sorun olabilir ki? Diğer cihazlarda hiçbir sorun olmadı.

• Laptop sanirim. Wlan kartini ve kablolarini kontrol edin. Dusuk ihtimal belki bunlar gevsemistir. Yada karti arizalanmistir. İmkanin varsa baska bi laptoptan karti denettir.

• donanımsal bir arıza olabilir arkadaşın dediği gibi kabloları kontrol et diyeceğim ama anten kabloları çekim mesafesinde düşüklüğe sebep olur bağlantı sorunları çıkartır senin ilk sorunun bu değildi sanırım çevrede ki ağları aynı sayıda görebiliyormuydun çevrende ağ var mı yada daha doğrusu,

şunu deneyebilirsin cep telefonu akıllı muhakkak kullanıyorsun oradan internet paylaşımı aç telefonu makineye en yakın noktaya koy bak bakalım internete çıkabiliyormusun buna bak çözüme bir kaç adım daha yaklaşabiliriz .
  • walkererdem W kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi yaptım. Telefonun internetini kullandım. Herhangi bir hata vermedi. Telefondan çıkıp wi-fi ile bağlandım. Hemen ardından Err_Network_Changed hatası vermeye başladı.

Anlamadığın kısım. Aynı wi-fi’yı başka bilgisayarla kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yok. Hiç yok. Bir de apartmanda diğer ağları da görüyor hocam bilgisayar. Karşı apartmanı bile görüyor.

• DNS değiştir. Mümkünse Yandex dns. Hem bilgisayarda hem de modemin içindeki dnsi değiştirmen gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayardaki dns kaç defa değiştirdim. Open, Google, Safe, Yandex DNS. Hepsinde de devam etti.

Modemdeki dns’yi değiştirmedim. Nasıl olduğunu da bilmiyoruma ama sorun modemde olsa diğer cihazlarda da aynı sorun olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: milazi

Hocam dediğinizi yaptım. Telefonun internetini kullandım. Herhangi bir hata vermedi. Telefondan çıkıp wi-fi ile bağlandım. Hemen ardından Err_Network_Changed hatası vermeye başladı.

Anlamadığın kısım. Aynı wi-fi’yı başka bilgisayarla kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yok. Hiç yok. Bir de apartmanda diğer ağları da görüyor hocam bilgisayar. Karşı apartmanı bile görüyor.
    Hocam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.