Şimdi Ara

reCaptcha yüzünden hiç bir şeye giremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
19.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu recaptcha denilen zıkkım robot değilim şeysi resmen benim bilgisayarda bozuk.

Sorunu nasıl anlatsam bilemiyorum ama diyelim ki diyor ki mağazanın önünü içeren fotoğrafları tıklayın diyor.Tıklıyorum sonra tıkladığım fotoğraflar birer birer yavaş yavaş kayboluyor,beyaz boşluk oluyor orada 1-2 saniye sonra yeni görsel geliyor ben daha doğrulaya basmadan.En son en az 10 tane falan mağaza önü tıkladıktan sonra yeni gelen görseller de mağaza kalmıyor doğrulaya basıyorum olmuyor.

Sonra sıradaki sıradaki bölümüne geçiyor.Diyor ki park levhalarını seç diyor.Seçiyorum doğrula butona oldu bana sıradaki butonu.Sıradakine basıyorum patt başka görsel geliyor ,seçiyorum tekrar sıradaki patt başka görsel yine seçiyorum park işaretlerini sonra yine sıradaki en son bir görsel gene yine seçiyorum bu sefer sıradaki gitti doğrula oldu.Oh be sonunda diyorum basıyorum şakkkk yanlış girdiniz.Sonrada bloke ediyor beni.Şu görsel geliyor

Şuan resmen playstation store'da giriş yapamıyorum 3 gündür.Geçemiyorum bu aşamayı.Eskiden baya deneye deneye geçerdim ama şimdi direk blok yiyorum deneme yapamıyorum.ALLAH BU RECAPTCHA SİTESİNİ KURANINDA UYGULAYANINDA BELASINI VERSİN YETER BE

ne yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Ocak 2018; 19:7:34 >

• Hayat işte zorluklarla dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Hayat işte zorluklarla dolu.

hocam niye dalga geçiyorsun valla deli etti beni bu sistem yahu.

playstation store'a girip bir oyun alıcam 3 gündür, sisteme giremiyorum ki anasını satayım.

bu recaptcha denilen şey bütün sitelerde var bide hep uğraş dur
  • Konsoldan alsanız ya hocam. Konsolda çıkmıyor olması lazım reCaptcha'nın.

• Vpn kapa, çerezleri-geçmişi sil.

• Kasayı yan yatırmayı denediniz mi?

• tarayıcıyı değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni çıkan fotoğrafları da işaretlemeniz gerekiyor.En son hepsi bittiğinde doğrula deyin.

• modemini resetle
    pcyi resetle

olmaz ise dns değiştir vpn kullanıyorsan kapatıp dene

bu captcha lar senin ip üzerinden o sitelere çok fazla istek gönderildiğinde takılı kalıyor

yani modemine bi şekilde malware vs bulaşmışsa bazı siteleri sınırsız pingliyor olabilirsin herşeyi resetle düzelir muhtemelen

ben dizi izleyemiyordum modeme çaktım reseti düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Hayat işte zorluklarla dolu.

ulan boşluğuma geldi
  • hesabı ver ben gireyim yapacağını yapayım
  • Elindeki hesaptan iki tane yapmak ister misin

• Ulan bu postu girdikten sonra hangi siteye girmek istediysem güvenlik için reCaptcha yapmak zorunda kalıyorum. Cloudflaredan kurtulmanın yollarını bilen birisi aydınlatırsa, sevinirim.

• Ya arkadaşlar gerçekten ben de delirmek üzereyim, iPhone dan dizi izliyorum bu lanet olasıca recaptcha zıkkımı yüzünden 1 saattir sinir krizleri geçiriyorum. Hayır bu zamana kadar hiç karşıma çıkmadı da nerden çıktı şimdi? İstemiyorum ben güvenliğini onun. İnsan olduğumu ispatladıktan (!) sonra site açılıyor ok, her türlü gereksiz reklam da açılıyor ama 1 saat öncesine kadar sorunsuz izlediğim dizinin play tuşu gelmiyor gerçekten delirmek üzereyim nolur bilen biri el atsın şu olaya 😫

Not: Evde bilgisayar yok sadece iPhone var

• Küçük bir tavsiye bot yazan biri olarak söylüyim.

Recaptcha Mouse Pozisyonunu ve Geçmişi baz alarak ortaya çıkar.

Eğer üye youtube facebook gibi sitelere girmişse ve gmail üzerinden oturum açmışsa genel olarak resim çıkmadan yeşil döner.

Çerezleri temizleyin ve VPN kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Küçük bir tavsiye bot yazan biri olarak söylüyim.

Eğer üye youtube facebook gibi sitelere girmişse ve gmail üzerinden oturum açmışsa genel olarak resim çıkmadan yeşil döner.

Bunu mobilden giren birisi nasıl yapacak peki? 😭

• quote:

Orijinalden alıntı: irema07

quote:

Google Hesabına giriş yap.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irema07

quote:

Google Hesabına giriş yap.

Çok teşekkür ederim ☺️ Google uygulamasını silip tekrar girdiğimde karşıma recaptcha gelmemeye başladı, sonra Google app i tekrar yükleyip hesabıma giriş yaptım

• Bende sorun devam ediyor.
    Çerezleri sildim. VPN kullanmıyorum. Modem resetledim. Yinede sonsuz döngüye giriyor. Sürekli sokak tabelası sorup duruyor. 20-30 tabela seçtikten sonra yapamadınız diyor. Anladığım kadarıyla evrensel çok yaşanan bir sorun. Kimse net bir çözüm sunamamış. Herkez çerez sil deyip durmuş.
    Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubera

Bende sorun devam ediyor.
    Çerezleri sildim. VPN kullanmıyorum. Modem resetledim. Yinede sonsuz döngüye giriyor. Sürekli sokak tabelası sorup duruyor. 20-30 tabela seçtikten sonra yapamadınız diyor. Anladığım kadarıyla evrensel çok yaşanan bir sorun. Kimse net bir çözüm sunamamış. Herkez çerez sil deyip durmuş.
    Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı?
    Gmail hesabına giriş yap. Facebook Instagram gibi sitelere gir sonra çık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.