Şimdi Ara

reCaptcha yüzünden hiç bir şeye giremiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
19.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Robotsun demek, insan olsan boyle olmazdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Gmail hesabına giriş yap. Facebook Instagram gibi sitelere gir sonra çık.

Alıntıları Göster
    Çözüme yaklaşan bir tavsiyede bulundun tebrik ederim.
    Ben sorunu yazdığım gün dediğine benzer bişey yaptım. Google(Gmail) hesabım sürekli bağlıydı. LOG OFF oldum. 1-2 defa soruyor artık. Tekrar LOG IN olursam yine 20-30 kez soruyor ve yinede yanlış yaptınız diyor. Böyle anormal bir sorun. koskoca google kendi eklentisinin böyle bir sorunu olduğundan habersiz.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum ama o kadar uyzun yazmışsın ki sinirlenip okumöadım yorumları da okumadım

kısa ve öz yazın yorumlarınızı yoksa böyle çıkıp giderim
  • bende de aynı sorun var, kaybolan resim bulmacası her seferinde doğru yapmama rağmen hata veriyor
    kaybolmayan denk gelirse de en az 11 adet bulamaca çözüyorum kabul edip kaybolması için. ne yapacam bilmiyorum ama google amcanın çalışanlarının yedi ceddine epey bi sövdüm bu yüzden
  • her zaman oldugu gibi google tekelinin zorbalıklarından birisi. görseller gelmiyor seçemiyorsunuz ya da görsel gelir seçersiniz ancak giriş gerçekleşmez. google tam bir uluslararası fişleme şirketi. açıklaması bu. asla google gibi insanların kişisel verilerinden para kazanarak bunu bir takım büyük kuruluşların siyasi emellerine alet edip ülkeleri karıştıran şirketlere ve hizmetlerine ilgi duyulmamalı. sözde güvenlik adı altında gerçekte fişlemenin kılıfa sokulmuş hali... sırf bu nedenle recaptcha kullanan siteleri ve uygulamaları kullanmayı bırakmayı tercih ediyorum. en azından kafası çalışanlar farklı seçenekleri sitelerinde kullanmayı tercih edene kadar. google 'dan başka bu hizmeti sunan seçenek hizmetler olduğu bilinerek sitelere bu sorunsuz araçlar eklenmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neduun

Elindeki hesaptan iki tane yapmak ister misin
    Kimse anlamamış Knight Online'ın dolandırıcılarının bir numaralı sözü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler işe yarıyor mu tam emin değilim ama genelde bu şekilde yaptığımda resim falan seçtirmiyor direk kutuyu tikleyip geçiyorum. Şimdi ben robot değilimi işaretledikten sonra tamama basmadan mouse'u biraz sağa sola rastgele hareket ettirin, heralde böyle bir kod yazmışlar mouseu çok hareket ettirirseniz size resim falan sormuyor.
  • Beyler aramızda kripto robotlar var, dikkat edin.

reCaptcha yüzünden hiç bir şeye giremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.