Şimdi Ara

Her Türlü İtem,Oyun Satılır 1800TL'ye kadar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 180 Tl ile başladığım bet olayında an itibariyle 2200 TL'ye ulaşmış bulunuyorum.Artık daha fazla oynamamaya karar verdim.Zaten skin merakım felanda yok o yüzden bu parayı bir şekilde nakite çevirmeye çalışıyorum.Örneğin GTA 5 120 TL, Cs:Go 20TL,Mortal Kombat X 65 TL gibi .Bunun dışında almak istediğiniz 100 liradan pahalı bir item varsa anlaştığımız fiyata bırakırım.Örneğin 900 liralık bıçağı 600-650 ye veririm gibi. 100 lira altı ucuz itemler için uğraşmak istemiyorum(Bana göre ucuz).Malesef referansım yok ama İstanbul pendikte ikamet etmekteyim yaşım 21.Kocaelinde okuyorum o yüzden istanbul-kocaeli içi elden yapabiliriz.Laptopu getiririm buluşma yerine ordan parayı alıp anında Gift-Yada itemi gönderirim.Bunun dışında almak istediğiniz bir ürün varsa bana bildirip fiyatına göre uygun bir şey buluruz.Herkese iyi forumlar dilerim http://steamcommunity.com/id/whosnext2129 burdan envanterime bakabilirsiniz NOT:Bazı arkadaşlar daha pahalı bıçaklara karşılık takas teklif ediyorlar lakin takas düşünmüyorum teşekkürler Ek olarak FT StatTrak AWP Boom , Stat Trak az aşınmış ak-47 kırmızı laminant ve Görevde kullanılmış Stat Trak awp mercan cslounge hesabımda duruyor ilgilenen varsa. Birde tanesi 5 liradan key satılır 5'ten fazla alımlarda tanesi 4.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn987 -- 5 Nisan 2015; 21:32:56 >

• Arkadaşlar bende tam onu yazıcaktım tekrar istek gönderirmisiniz cslounge'den takas teklifi açmıştım scammerlar sandım
  • pm atıldı.
  • Bi trade yaptik kendisi ile, simdi itemi gonderdi, ben de odeme talimatini verdim. Bir sorun yok. +rep
  • bence en iyi paraya çevirme yolu , o parayla full key al, sonra forumda satarsın 5 liradan , en karlısıda bu senin için
  • İyi söyledin onu da ekleyim
  • steam adres nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

steam adres nedir

whosnext2129
  • az önce 220 TL lik alışveriş yaptım arkadaş güvenilirdir atmden parayı yatırdım eve geldiğim gibi skinleri gönderdi
    +REF
  • Arkadaşlar bütün envanter,item ne varsa executeF ' adlı arkadaşa reservlenmiştir.İlginiz ve alışveriş yapanlar için çok teşekkürler herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn987

Arkadaşlar bütün envanter,item ne varsa executeF ' adlı arkadaşa reservlenmiştir.İlginiz ve alışveriş yapanlar için çok teşekkürler herkese iyi forumlar

Tüm itemler tarafımdan rezerve edilmiştir.
    Aksilik çıkmazsa yarın takası yapacağız.
  • Güvenip tüm itemleri yolladığı için arkadaşa teşekkür ediyorum.
    Ödeme işlemi sonrası bilgi verilecektir.
  • Eğer hala key varsa almak isterim.
  • Arkadaşlar bütün itemler executeF arkadaşımıza satılmıştır.1000 liralık satış yaptım kendisine dediği zamanda dediği miktarda parayı yatırdı kendisinden de gönül rahatlığıyla bir şeyler alabilirsiniz.Herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn987

Arkadaşlar bütün itemler executeF arkadaşımıza satılmıştır.1000 liralık satış yaptım kendisine dediği zamanda dediği miktarda parayı yatırdı kendisinden de gönül rahatlığıyla bir şeyler alabilirsiniz.Herkese iyi forumlar

Sorunsuz alışveriş için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.