Şimdi Ara

Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
4
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Aşağıdaki ürünler dışında çok sayıda bant , makas , zımba , delgeç , fon kağıtları , karton , Türk bayrağı , Atatürk posterleri , Elişi kağıtları , hediye paketi ipleri - Boyalar - aklınıza gelecek ofis ve kırtasiye türünden çok sayıda ürün var pm ile ulaşırsanız yardımcı olurum hepsinin fotoğrafını koyamadım. Hepsini almak isteyene ya da çok yüksek miktarda alışveriş yapana çok uygun fiyatlar çıkartırım. Bütün listeyi alana 300 tl ve yanında hediyelerle

Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına

Elimde 100 e yakın M ve S karışık asetat kalemi var. Yaklaşık 70 tanesi faber castell 30 tanesi diğer markalar

Fiyat tane 1 tl

Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına Her türlü ofis , kırtasiye , eğitim ve okul ürünleri piyasanın yarı fiyatına

Elimde 100 e yakın ağırlıklı siyah ve lacivert tahta kalemi var. Yaklaşık 70 tanesi Snowman 30 tanesi diğer markalar

Fiyat tanesi 1 tl

100 e yakın tükenmez kalem 100 tanesi 20 tl

Yine elimde 100 e yakın peligom pritt ve değişik markalarda yapıştırıcı var sayıya göre piyasa fiyatının yarısına bırakabilirim

Yine çok fazla sayıda zımba teli kağıt tutucu ve raptiye var yine piyasa fiyatının yarı fiyatlarına vereceğim

10 tane Faber castell 50 gr tack it Tanesi 2 tl

Dosya kağıtları beyazlar 4 tl renkliler 8 tl yaklaşık 10 ar tane var

Değişik türlerden her türlü dosya var sayı veremiyorum fiyatlar piyasanın 1/3 fiyatına

Mimar çantası 10 tl

Monopoly aşınması eksiği gediği yok sıfırdan farksız fiyat 20tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romanovich Raskolnikov -- 11 Ekim 2016; 2:48:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.