Şimdi Ara

Koleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe Formasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Koleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe Formasi

2009-2010 sezonu Fenerbahçe'nin ikinci kaleci formasi. Google görsellerde bile 2-3 tane fotografi var. Internet ortaminda bu formanin baska bir satis ilani yok. Son 20 senede bulunmasi en zor Fenerbahçe formasi. Çok az sayida basildi ve çok kisa süre satista tutuldu. Ömrünü Fenerbahçeye vermis Fenerbahçeliler bile böyle bir Fenerbahçe formasi oldugunu bilmiyor. O sezon sanirim sadece bir maçta Volkan Babacan tarafindan giyildi

Formanin Özellikleri

Forma S beden ama M içinde uygun. Ben 1.78 boyundayim 75 kiloyum üstümde harika duruyor. Fenerbahçe formalarinda simdiye kadar kullanilmis en iyi kaliba sahip. Vücudu tamamen sariyor. Forma sadece bir kaç defa ev ortaminda kullanildi ve daha sonra çerçeveletildi. Hiç bir deformasyonu , dikis hatasi , kusuru , sikintisi bulunmuyor. Arkasinda yazi bulunmuyor. Son 20 senede çubuklular disinda çikan formalar içinde böyle tasarim ve baska bir emsali yok.

Koleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe FormasiKoleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe Formasi

Koleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe FormasiKoleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe FormasiKoleksiyoncular için son 20 senede çikan bulunmasi en zor Fenerbahçe Formasi

Istedigim Fiyat 400 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romanovich Raskolnikov -- 8 Ağustos 2017; 9:45:39 >

• Güncel
  • Dediğin gibi bir formaysa fiyat düşük değil mi hocam ? Ben pek anlamam bu işlerden ama, yazdıklarını okuyunca şöyle bir 800 lira falanm gibi kallavi bi fiyat bekliyordum. 130 lirayı görünce şaşırdım ne yalan söyleyeyim
  • nighty kullanıcısına yanıt
    Önce 500 tl den koydum zaten dostum ne yazan oldu ne talepte bulunan benimde acil paraya ihtiyacım vardı. Bu fiyattan bir haftadır yazan bile yok. Fenerbahçe kötü gittiği için kimsenin Fenerbahçe ile ilgili bir şey görmeye bile tahammülü kalmadı. Nakit sıkıntımı çözebilirsem ilanı direk kaldırırım zaten bu paraya zaten satılmamalı forma. Bu arada o formayı google görsellerde bile bulamazsın o kadar nadir bir forma. Aslında bu forma ile kadıköyde bir maça gidilse popstar gibi insanların gözü üzerinde olur ama pek umursayan olmadı önemli de değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.