Şimdi Ara

Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bezmialem tıpı 4.sınıfta bırakıp mimarlığa geçmiş diye duydum

• çüşş
  • Bu mantıkla kimsenin iibf yazmaması gerekir. Adamların iş tanımı bile yok. Kişiye bağlı diyorum ben. Bölüm ne olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini geliştiren her türlü daha çoğunu alır

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Paylaşımı yapan kişi İTÜ Mimarlık mezunu profili de hiç fena değil.

Çok üzücü bir durum gerçekten çok iyi bir puanla oraya gidip böyle bir teklif verilmesi.

• keşke tıpı bitirip mimarlığa geçseydi en azından garantisi bir şeyi olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Çoğunu alır mı? Çoğu ne kadar asgari ücret mi acaba karın tokluğuna çalışmak için kim neden ömrünü tüketsin... bu kişisel bir sorun değil açıkça devletin istihdam sağlamamasından kaynaklanan bir sorundur.

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

ben onu hani "herkes kendini geliştirmek önemli yeah" diyen tayfaya gönderdim

ben de öyle düşünmüom yanlış anlaşılmasınMimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

Bence ironi yaptığınızda belirtin hocam. Bu forum sizden ekonomi iyi savunmaları duyduğu için takdir edersiniz ki ironi ile gercegi ayırt edemiyor.

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

haklısın hocam yazının en altına ironi yazacağım artıkMimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

aynen hocam ama çok sıkılmış olsa gerek.4.sınıfta bıraktıysa eğer.

çoğunu değil başını alır

• Patron utanmaz çünkü çalışacak adam var mı var.Son faiz artırımları ile konut sektörü ciddi yara aldı ve biliyorsunuz inşaat sektörü hükümete yakınlığı ile bilinen bir sektör ve karşıt görüşte şirket yok gibi birşey.Şu dönemde mezun olduysanız diliniz veya siyasi bir bağınız yoksa bir yerden işiniz çok zor Türkiye de.Bu arkadaşlar bu bölüme girdiğinde serbest mimarlar aylık 40 bin falan kazanıyordu ki o zamanın parasıyla bu şu an 100 binden fazla bir paraya tekabül ediyor.Şuanki yeni mezun maaşı 2 bin lira ki bu yine iyi çoğu yer deneme süresinde para vermiyor:(.Ben hep diyorum şuan bu bölüm iyi diye bölüm yazmayın bir mal değeri düşükken alınır yatırımın ana kurallarından biridir bu.

• Şuna hocam demeyin ya, kendini birşey sanıyor sonra.

• kralkaybederse0 K kullanıcısına yanıt

onların bile çalışma alanı daha geniş mimarlıktan gerçi çoğu bölümün sonu kasiyerlik ama...

• hocam biraz ageisme maruz kalmış gibi geldi tıppı dördüncü sınıfta bıraktıysa mezun olduğunda yirmi altı yaşında en az ageism yanlış bir şey tabi de sorun edilen mimar olması değil yaşı gibi geldi bana
  • inşaat sektöründe kaymağını yiyen yedi yedikçe şişti artık. orada mesele olan ve çok tantana çıkmasının nedeni asgari ücretin altında teklif vermesi ve linkedln kullanıcısının buna tepki göstermesi. zaten asgari ücret teklif edilseydi kız büyük ihtimalle bunu dile getirmeyecekti.

tıp da o kadar kolay değil. zor olmakla birlikte emek ister gönül ister. 2014 yılında çocukluk arkadaşım tıp a girmişti ve kendisi ilerisi konusunda temkinliydi. pasta dilimi iyice küçülüyor demişti.

2010 lü yıllarda o kadar online eğitim olmamakla birlikte üniversite pek adı olmayanın kendini geliştir safsatası vardı. Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

şimdi 2020 yılına girdik ve pandemi ile birlikte büyük bir değişim yaşanıyor.Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

coursera gibi platformda artık seçkin üniversitelerden ders alınabiliyor ve türkçe altyazılı daha ne olsun ve bunun gibi platformlar çoğalıyor. ingilizce bilmiyorsanız youtube videolarında altyazıları otomatik çevir e tıklayıp türkçe ifade edebilirsiniz.Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

2011 yılında ingilizce bir ödevim vardı ve bunu translate den yaptım o zaman dalga konusu olmuştu. şimdi ise kopyala yapıştır ile bu işi götürülebilir.yabancı kaynaklardan faydalanmak artık o kadar sıkıntı değil.Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

uzaktan çalışma yaygınlaşacak ve tüm sürat ilerliyor. linkedln de remote ilanları çoğalıyor.Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

yazılım için söyleyeceğim şey kendinizi ifade edebilecek kadar ingilizce biliyorsanız yutdışı ilanları tam size göre. Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

artık yeni bir çağ başladı ve pandemi salgını baya bir şeyleri değiştirdi. artık kendini geliştiren ve aklını kullanan kazanır.Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 24 Mart 2021; 15:54:56 >

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

pasta dilimi küçülüyor diye yalanlar atılıyor yine offf(sallamak ne kadar kolay)

en büyük geliri sağlık sektörü sağlıyor daha bunun farkında bile değilsiniz

pasta diliminin küçüldüğü falan yok tam tersine acayip derece artıyor ve çok çok az hekime sahip olduğumuzdan doktorların başına kaşıyaak vakitleri yok almanyadan fazla nüfusa sahip olmamıza rağmen doktor saımız onların 3te 1 bile değil

pasta 4 sene öncesine göre 2kattan fazla arttı

nasıl pasta küçülüyor daha anlam veremiyorum ve daha da artacak

Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 24 Mart 2021; 16:14:32 >

• mezunlar çoğalıyor. rekabet artıyor.

açıkça söyleyeyim sağlık sektöründen haberim yok. yani senin gibi kaynak sunamam ve harcayacağım vaktım olmamakla birlikte senin kadar hazırlıklı değilim.

dolar cinsinden hesabını yapmanı tavsiye ederim.

arkadaş yalnız çapa tıp ı kazandı.Mimarlık ve inşaat düşünenler bir daha düşünsün 1750 tl maaş 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.