Bildirim
Her türlü türkçe-ingilizce çeviri işleriniz yapilir
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhabalar fiyatlandırmanız nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba. kelime başına 50 kuruş. metnin uzunluğuna ve konusuna göre yardımcı olabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mmaponusmerhaba. kelime başına 50 kuruş. metnin uzunluğuna ve konusuna göre yardımcı olabilirim.
Yolunuz açık olsun.Bilgilendirme için teşekkürler.
Kanka bak sana tavsiyem olsun büyük ihtimalle yurtdışındaki fiyatları baz alarak fiyatı belirlemissin iyi hoş ama baya pahalı fiyatı uygun yapmanı öneririm ogrencisin anlıyorum ama çok pahalı be 0.07 dolarsa maksimum kelime başına 10 kuruş almalısın
tavsiye için teşekkür ederim. piyasa hakkında bilgim çok olmadığı için öyle bir fiyat söylemiştim
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownYolunuz açık olsun.Bilgilendirme için teşekkürler.
Alıntıları GösterBrom ben sana 10 kuruşdan çeviririm 😁
Kelime başı 50 kuruş nedir? Ortalama bir kitap sayfasını 150 liraya çevirmiş olursunuz... Neyse kolay gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: freeman1930Brom ben sana 10 kuruşdan çeviririm 😁
Alıntıları GösterAdamsın kardo 😉👍
Bro Kardo nedir ekmeksizler
-
quote:
Orijinalden alıntı: byflashBro Kardo nedir ekmeksizler
Bizim muhabbetimiz öyle brom 😁😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X