Şimdi Ara

Her xbox game pass oyununda çıkan bu şey nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox game pass for pc satın aldım.İndirdiğim tüm oyunlarda aşağıdaki resimdeki gördüğünüz şey çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim?Her xbox game pass oyununda çıkan bu şey nedir ?

• resim yanlış oldu galiba
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Her xbox game pass oyununda çıkan bu şey nedir ?

Tüm oyunlarda oyun ekranı oyun dahil full bu var bir türlü kapatamadım
  • yüklü başka bir program filan varmı performans araçları tarzı onun gösterge paneli olabilir
    hayır yok steam üzerinden indirdiğim oyunlarda vs de böyle bir şey olmuyor sadece xbox game pass den indirdiklerimde bulunuyor
  • sonic radar Asus ROG app Nahimic sound software
    bu programlar varsa ayarlarından kapat yada sil.
    dedikleriniz içinde sadece nahimic vardı onu da sildim ama maalesef aynı hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I remember facing the same issue when I first bought my MSI laptop. It is due to Nahimic sound tracker feature. To disable it open your MSI Dragon Center Application and select Nahimic2UILauncher. In the Nahimic window , go to the Sound Tracker tab and disable the feature by pressing the On/Off button. I think I even ended up uninstalling that software.

böyle bir açıklama var bidehttps://www.reddit.com/r/gaming/comments/ij9ueg/anyone_know_what_this_radar_is_appears_on_windows/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 25 Eylül 2020; 18:38:22 >
    Çok sağolun hocam aynı bu şekilde çözdüm teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lebronz James

Çok sağolun hocam aynı bu şekilde çözdüm teşekkürler
    güzel sevindim :D Türkçe yapma istiyorsan gamepass oyunlarına forumda benim konum var ordan yapa bilirsin TR yama ve mod lar için
    resident evil 7 biohazard için var mı acaba
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    microsoft izin vermiyormuş yama yüklemeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.