Demirdöküm Kalisto kombi yine bozuldu (hemde yine pazar günü) sigortayı açar açmaz çalışmaya başlıyor. (açma-kapama butonu sıfırda durmasına rağmen) Digital ekranında abuk sabuk şekiller çıkıyor. Kartı olabilir diye şüpheleniyorum ama.. Tam olarak neden olabileceği konusunda bir fikri olan var acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: etacarinea
Demirdöküm Kalisto kombi yine bozuldu (hemde yine pazar günü) sigortayı açar açmaz çalışmaya başlıyor. (açma-kapama butonu sıfırda durmasına rağmen) Digital ekranında abuk sabuk şekiller çıkıyor. Kartı olabilir diye şüpheleniyorum ama.. Tam olarak neden olabileceği konusunda bir fikri olan var acaba ?
kartın fan rolesi takılı kalmış kaliteli parçlar kartın tamiirnde kullanılırsa bir daha tekrarlamaz
quote:
Orijinalden alıntı: etacarinea
tamir ettireli uzun zaman olmadıysa garantisi vardır aynı servisi çağırın. tabi hala servis çağırmadıysanız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme