Şimdi Ara

Her yıl bozulan Demirdöküm kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demirdöküm Kalisto kombi yine bozuldu (hemde yine pazar günü) sigortayı açar açmaz çalışmaya başlıyor. (açma-kapama butonu sıfırda durmasına rağmen) Digital ekranında abuk sabuk şekiller çıkıyor. Kartı olabilir diye şüpheleniyorum ama.. Tam olarak neden olabileceği konusunda bir fikri olan var acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: etacarinea

Demirdöküm Kalisto kombi yine bozuldu (hemde yine pazar günü) sigortayı açar açmaz çalışmaya başlıyor. (açma-kapama butonu sıfırda durmasına rağmen) Digital ekranında abuk sabuk şekiller çıkıyor. Kartı olabilir diye şüpheleniyorum ama.. Tam olarak neden olabileceği konusunda bir fikri olan var acaba ?

kartın fan rolesi takılı kalmış kaliteli parçlar kartın tamiirnde kullanılırsa bir daha tekrarlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinea

Demirdöküm Kalisto kombi yine bozuldu (hemde yine pazar günü) sigortayı açar açmaz çalışmaya başlıyor. (açma-kapama butonu sıfırda durmasına rağmen) Digital ekranında abuk sabuk şekiller çıkıyor. Kartı olabilir diye şüpheleniyorum ama.. Tam olarak neden olabileceği konusunda bir fikri olan var acaba ?

tamir ettireli uzun zaman olmadıysa garantisi vardır aynı servisi çağırın. tabi hala servis çağırmadıysanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.