Şimdi Ara

İkinci el kombi ve petek kullanılır mı? (kiracıyım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Lütfen fikir verin. Durumu kısaca şöyle özetleyeyim. İzmir'de 75 m2 2+1 en üst katta (alt katta kombi kullanan bir daire var)kirada oturuyorum. klima ile ısınıyorum. Geçen ay en yüksek 280TL elektrik faturası geldi.

Ev sahibine kombi taktıralım önerisinde bulundum. Ekonomik durumu iyi olmadığı için yaptıramayacağını söyledi. İstersen kendin taktır. Çıkarken alıp götürürsün. teklifinde bulundu. İki gündür hesap kitap yapıyorum. Yeni bir eve çıksam bana nakliye+emlakçı+boya=2500-3000TL bir rakam çıkıyor. Birde kombili bir evin kirası benim kiramdan aylık 150TL fazla x12 ay=1800TL Toplamda 4800-4300 maliyet çıkıyor (Bu rakamlar yukarı çıkar ama aşağı inmez gibi geliyor)

İkinci el çıkma kombi ve petek kullanılır mı? Nelere dikkat etmeliyim? Sıfır mı almalı? Lütfen bir fikir verin ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar okuyup geçmeyin. bir kaç cümle ile bana fikir verin. siz olsanız ne yapardınız?
  • Üstadim sorun sadece kombi veya petek almak degil ki. Ucuzundan kombiyide petegide bulursun ama peteklerin dosenmesi var, duvarlar kirilacak birde onlarin tamiri var. Hadi bunlari hallettin birde dogalgaz icin basvuracaksin buda bayaa bir para tutuyor. Emin ol salona soba kursan daha ucuz isinirsin. Soyle diyeyim 5 gun once peteklerim kucuk oldugu icin degistirdim sirf bunun isciligi 600 tl tuttu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evin salon ve yatak odalarını mitsubishi electrik klima ile ısıtıyorum. ama koridor, banyo wc, mutfak çok soğuk oluyor. çocuk hasta oldu. eşim haklı olarak evi değiştirmek istiyor. Ama evden çok memnunum. mutfağı, banyosu yapılı. çocuğun okuluna 150 metre, eşimin ve benim işime 600 metre uzaklıkta...
  • Eviniz konum olarak hem islerinize hemde cocugunuza uygun ama kombi dosemenin masrafi dedigim gibi cok olur. Forumlari incelediyseniz kimse performansli olarsk isinamamasindan sikayetci. Kombiyi acsaniz vereceginiz yakit masrafida cabasi. Vigo marka isiticiyi deneyebilirsiniz. Kardesim bodrumda kullaniyor. 2 tane aldi isinmasindan son derece memnun. Bu tarz urunleride inceleyebilirsiniz. Normal ufo farzi isiticilardan farkli bir calisma sistemi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız. Bir inceleyelim o ürünleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naptınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi kaç derece olmalı
    11 ay önce açıldı
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.