Şimdi Ara

Her yıl yeni bir iPhone yerine Apple hissesi alsaydınız şimdi ne kadar paranız olacaktı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • i phone yerine hisse almış olsaydık hiç satılmamış iphone yüzünden şirket bu kadar büyüyemez kimsede para kazanamazdı. belki şirket de çoktan kapanmış olurdu.

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Kıt kafalı fanboyların haberi anca bu kadar anlayabilmesi ve şimdiden bankaya borçlanıp bir sonraki model için sıraya girmesi :)))

• Dedemin eşeği ölmeseydi At olmuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye için değil zaten o hesap.Ülkeden saymayın bu ülkeyi çünki kimse saymıyor artık :))

• 3 senedir bu kripto borsası işlerindeyim hep şu muhabbet döner: işte 10 sene önce bitcoin alsaydım şuan böyleydim, yok 6 ay önce şunu alsaydım şimdi böyleydi... Bir de ahkam kesenler vardır işte ben ondan aldım siz de asaydınız zamanında.Zamanında dediği de düşükken kimsenin yüzüne bakmadığı yükselince işte bak gördünüz mü yükseldi denilen ürünler.Yükselmeden önce bunu diyebilen var mı? Apple için de aynı hatta Tesla için de.Zamanında bunlara bitti battı bile deniliyordu.

Başlık şu olmalı: "Bu ülkede yaşamasaydık her gün kenara atabileceğimiz parayla neler alabilirdik"

• Her yıl yeni bir iPhone aldığımıza seni ne düşündürdü sevgili editör?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geleceğin milyonerleri bistten çıkacak ilginç derecede ucuz bist100 hisseleri var öyle yada böyle matematik yanılmaz bunlar olmaları gereken yere gelecekler malı toplayanları zengin edecekler işte ytd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam dur hemen zirve fiyatlardan bizim borsaya gireyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok onu alsaydınız yok bunu tutsaydınız bla bla bla...
    Ona bakarsan buna benzer fırsat piyasada çok bizdeki tek sorun beklemesini bilmiyoruz.Sabretme yok bizde hemen anında olsun rahatımıza bakalım.

• donanım haber halka arz oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 19 Eylül 2023; 14:53:34 >
  • Sabancı SASA yı sattığında batık bir şirketti. Kimse o dönem almaya cesaret edemezdi. Borsada şunu alsaydım şu olurdu hikayeleri meşhurdur.

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Maalesef 200-300 binlik araçla gezilmez. tamir işlerinden anlıyorsan ve tamirini sen yapıyorsan belki alınır. en ucuz sıfır araba ne ise onu alırsın hurda olana kadar kullanırsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.