Şimdi Ara

Her yüzeyde KOLTUKta bile çalışan en iyi kablosuz fare önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hala ürünü kullanıyor musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da. Ama scrollu çok dandik diyorlar ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdnanAkıncı kullanıcısına yanıt
    Evet scrolu hemen bozuluyor 6ay içinde, kaydırmanın plastiği dandik galiba aşınıyor, garantiye yolladım yenisini verdiler, ama sonra oda bozuldu. Ama her yerde çalışan EN İYİ ürün z3700.
    X3000 al o biraz daha sağlam normal ufak ebatta bir fare.

HPz3700 çok ince ben çantada 13inç dizüstü ile taşıdığın için ince iyi ürün arıyordum bu yüzden iyi. Çok ince olması garip gelebilir ama 3güne alışıyon oyun bile oynanıyor, diğer farelerin ne kadar hantal olduğunu anlıyorsun.

Son olarak scroll bozulunca tekrardan aynı model z3700 aldım çünkü başka piyasada her yerde çalışan böyle ve ince bir ürün yok, birkaç ince fare var onlar kumaş yüzeylerde her yerde iyi çalışmıyor.

HP her partide geri dönüşlere göre iyileştirme yapıyor, son serilerde bu scroll sorunu giderilmiş ya da ömrü uzatılmış olabilir, çünkü model seri numaralarını sürekli her üretimde değiştiriyor buda üründe geliştirme yaptığı içindir.

• Benim heryerde çalışmayan xiaomi mouse bozulunca Bloody R80A mouse aldım bu da heryerde çalışmıyor, Acaba bana z3700 gibi her yerde çalışan özellikle yatak çarşafı ve koltuk ta kullanma oranım yüksek oluyor fakat ince küçük değil de büyük bir mouse önerir misiniz acaba ?

Bugün kargo ile gelen Bloody R80A mouse u geri vereceğim.

Her yer de çalışması için lazer mi optik mi olması lazım ? Ben kendim de büyük fare araştırması yapıyım .
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Aynı tavsiyeden benim de ihtiyacım var
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Mouseu alalı birkaç ay oldu. Çok yoğun kullanmasam da gerçekten iyi çalışıyor. İnce, hafif, sessiz, şık olması da güzel bir şey. Scroll konusundaysa benim tecrübelerim evet kesinlikle dandik bir şey tuşlara dokununca aldığınız premium hissi scrollu döndürünce rezalet bir şeye dönüşüyor. Ama yine de benim scrollum şu ana kadar bozulmadı şu an için çok da bir sorun göremiyorum belki temel sebebplerinden biri ben scrolla basılı tutup yukarı aşağı getirmiyorumdur. Genellikle sadece tekerleği döndürerek yukarı aşağı hareketi sağlıyorum ama birkaç defa dışında scrolla hiç bastırmadım. Bunun da etkisi olabilir bence.
    Bu arada isteyenler biraz amatör çekim ama bu videomu izleyerek kutu açılışını vs. görebilirler:https://www.youtube.com/watch?v=AZUGHdMp6q8&feature=youtu.be

• Yeni modelleride denedim, süperler ama aynı sorun scroll sorunu yine var. HP bunu niye düzeltmiyor.

HP s4000 Tek kötü yanı scroll tuşunun aşağı yukarı 6ay içinde kaydırması bozulabiliyor.

HP s1000 Tek kötü yanı scroll tuşunun aşağı yukarı 6ay içinde kaydırması bozulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Nisan 2023; 10:10:56 >
  • konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama aynen böyle yatakta ya da cekyatta dahi çalışacak bi mouse arıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

• konu başında yeni modeller yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.