Şimdi Ara

Her Zaman Aklımda Bir Soru İşareti Olarak Kalmıştır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla Warlock ve Paladin görevleri ile binek hayvanı alıyor.Fekat Hunter ın tame özelliği olduğu halde hunter da binek alma görevi yok.
    Şimdi soruyorum Hunter ın binek görevi olması gerekirken nie warlock ve paladin in binek görevi war.
    (Hunter ın binek görevi olması gerektiği benim düşüncem tabi)

yorumlarınızı bekliyorum......

• Ben şöyle düşünüyorum lock kötü güçlerin temsilcisi,pala bunun tam tersi ve bu binekler summon etme özelliğiyle onlara verilmiş bir ödül.
    Huntera gelince o neyi temsil ediyo?Bence boş bir başlık geçiniz
  • paladin dediğin w3teki knighttır onun atı vardı hatırlarsa işte palnın aldığı at o at wlockta zaten summon yapabiliyo istediğini summonlar
    gelelim hunterda neden yok her hayvana binilebiliyomu bence hunterin hiç bineiğinin olmaması gerekiyo bence o lvllerde %60lı ve %100lü speller olması gerek aspect of mount gibi.
    ayrıca bence hunter ormanlık alanlarda stealth olabilmeli sonuçta orman çocuğu
  • lvl 20de Aspectlerle hızlı hızlı koşmaya başla peti gönder zorlanmadan kes sonra bide binek iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

Ben şöyle düşünüyorum lock kötü güçlerin temsilcisi,pala bunun tam tersi ve bu binekler summon etme özelliğiyle onlara verilmiş bir ödül.
    Huntera gelince o neyi temsil ediyo?Bence boş bir başlık geçiniz

bişeyi temsil etmesi olayı deilki.lock a summon özelliği verilmişse hunter a da tame özelliği werilmiş. örnek werecek olursak ben araba yapmasını biliyorum ama arabayı para verip başka birinden alıyorum.
    yani demek istediim mantık olarak ters geldi biraz.
  • Yorum istedin yazdım.Sen mantık ararsan işin zor.Sen bu özelliği istiyosan adamlaın değiştirmesi gereken bir çok şey var.Mesela sen 40 oldun önüne çıkan istediğin bir hayvanı tameliyceksin ? bunların birçok ıvırı zıvırı var yapımında,60 oldun epic olacak diyelim;ortalarda epic binekmi gezecek sen onları tameliyesin diye yoksa gidicen hayvana zırh felan mı yapcan ,boyada alırsın eline bi güzel boyarsınonada yeni bi skill gelmesi lazım ki binek %100 olsun falaaaan filan.O yüzden bence düşünme
  • Yarasa tameleyip azerothta artık ucarsında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi tane belf tameleyeceksin zabaha kadar bineceksin
    edit: dişi olcak tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 30 Ocak 2008; 11:08:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

bi tane belf tameleyeceksin zabaha kadar bineceksin

yok abi bu foruma bşiler oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Yarasa tameleyip azerothta artık ucarsında

• quote:

• quote:

erkek bloodelf mi?Öyle olursa adama ne derler sen biliyonmu
  • Bence oyuna mount olarak Maria Sharapova eklensin bineriz ne güzel..
  • Yarıldım ya, jokeyim olur musun hesabı
  • quote:

paladin dediğin w3teki knighttır onun atı vardı hatırlarsa işte palnın aldığı at o at wlockta zaten summon yapabiliyo istediğini summonlar
    gelelim hunterda neden yok her hayvana binilebiliyomu bence hunterin hiç bineiğinin olmaması gerekiyo bence o lvllerde %60lı ve %100lü speller olması gerek aspect of mount gibi.
    ayrıca bence hunter ormanlık alanlarda stealth olabilmeli sonuçta orman çocuğu

wow da tek gorunmez adam yeter fazlasına gerek yok

hem hunter dıoruz tarzan olsa neyse ormanda istediğini olsun :D
  • Asıl warriora lazım mount...Düşünsenize baştan aşağı zırhlı,her bölmedeki zırhlarında belli yerlerinden demir kazıklar çıkıyor,mountun boynunda zincir falan bg lerin amigolarına yakışır bence
  • Agwe imza güzelmiş :)
  • Asıl druide lazım. Ya da onu geçtim lvl 60 da travel form %100 olsun.
  • He dimi bu halde yakalayamıyoz druidleri %100 hızlı travel formda artık ne olur bilmem.
    Büyük ihtamal sen arenada druide gidene kadar manasını fulleyip gelmiş olur

Her Zaman Aklımda Bir Soru İşareti Olarak Kalmıştır?

imba bi resim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 30 Ocak 2008; 6:38:38 >

• Onlar ne yahu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.