Başlık biraz garip ama sorunum bu. Eğer bilgisayarda her zaman üstte olan bir uygulama açık değilse oyunlarda Fps bana gelmiyor şöyle ki 120-180 fps arası cs-go oynuyordum normalde. Bir hafta önce falan bilgisayar pubg açıkken dondu mecburen güç düğmesi ile kapattım tekrar açtığımda fps yine aynı yazıyodu ama 10 fps yani gördüğüm. Neyse bi iki gün böyle devam ettim dedim böyle olmayacak temiz kurulum yaptım oyunları tekrar yükledim sorun hala devam ediyor neyse güç bela 10 fps ile pubg oynuyorum ama steamin sayacına göre fps 40-60 arasında yine neyse o arada bir arkadaşım skypetan aradı açtım, her zaman kapattığım o sağ üstte çıkan konuşma bilgisi balonu çıkınca oyun normale döndü. Balonu kapattım yine 10 fpse düştü. Şu anda bütün oyunları görev yöneticisini açıp her zaman üstte seçeneği ile işaretleyip görev yöneticisinide sol alt köşeye taşıyıp oynuyorum. Eğer oyunlar tam ekran seçili ise bu yöntem işe yaramıyor sadece tam ekran pencereli modda bu taktik çalışıyor.
Sorunum bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme