Şimdi Ara

herada ong farm yapılır 100k sp 100 silk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    herada 66 wizard eşliğinde onglarda sp farma başlıyorum.ücreti ise 100k sp ye 100 silk.
    öncelikle kastıracak kişi msn ile bana e-pin olarak kastıracağı kadar silk gönderiyor.örneğin 500k sp 500 silk.sonra kendi bilgisayarından özellikle vurguluyorum ben giremem kendi charını açıp guildime geliyor.amaç gp yolu ile kastığı sp sine bakmak.ve pt me girerek istediği sp yi kasıyor.afk olsam bile artık şartlar değiştiği için bot otomatik isme göre pt atıyor.açıkta kalması olanaksız yani.
    bu işi daha önceleride yapmıştım beni tanıyanlar bilir ve memlun kalmıştılar.sp kastıracak arkadaşları bekliyorum.
    ben kendime 3m sp kasmayı düşünüyorum bu esnada sizlerede faydam olsun istedim hazır 100 level elmişken;bakarsınız seneye de 130 gelir

• saçma..ben 45 milyona satılan 500k spli charlar gördüm.millet sana 500 silk(70 milyondan fazla olması lazım) verceğine o charları satın alır yetmezse gold alır farmına devam eder.sendende fazla sp kasar.
  • diğer metalgirl nick arkadaşla karıştırmayalım lütfen ben metalgirl35 ve herada oynuyorum sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.