Şimdi Ara

Herbalife Bağımsız Üyesi | Bilgi İçin Tel&WhatsApp 0538 083 88 00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
10
Favori
50.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Herbalife Fiyat, Bilgi, Sipariş Tel & WhatsApp No: 0 538 083 88 00

Öne Çıkan Herbalife Ürünleri

Formül 1 Besleyici Shake Karışımı

Genel Açıklama
    Protein ve temel besinlerin birleşiminden oluşan lezzetli bir öğündür.
    Formül 1, aralarında B vitaminleri, C Vitamini, kalsiyum ve demir bulunan 22 vitamin ve mineral içerir.
    Kilo kontrolü için, günde iki öğün bu lezzetli Shake'i tercih edip ve bir öğün sağlıklı yemek yiyebilirsiniz.
    İdeal kilonuzu koruyabilmek için günde bir öğün bu lezzetli Shake'i tercih edip ve iki öğün sağlıklı yemek yiyebilirsiniz.

*Formül 1 Shake'lerin kalorisi sınırlanmış bir diyette diğer gıdalar ve düzenli yapılan egzersizle birlikte kullanılması amaçlanmıştır. Yeterli miktarda sıvı alımını sürdürmeniz ve bu talimatları belirtildiği şekilde uygulamanız önem taşımaktadır.
    **Besin değerleri için ürün etiketi üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız.
    ***Herbalife herhangi bir kilo kontrol programına başlamadan önce doktora danışmanızı tavsiye eder.

---

Formül 2 Vitamin ve Mineral Tablet

Genel Açıklama
    Vücut için gerekli 22 vitamin ve mineral sağlar.
    B vitaminleri, kalsiyum, C ve E vitaminleri içerir.

*Besin değerleri için ürün etiketi üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız.
    **Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz. Herbalife Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 20 Aralık 2016; 14:55:38 >

• Güvenilir arkadaş
  • Siparis verdik ilgili bir arkadas umarim sonuc aliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafımdan n11 çek aldı ve ödemesini hemen yaptı güvenilir:)
  • Sorunsuz bir şekilde gittigidiyor alışverişi gerçekleştirilmiştir. Teşekkürler.
  • Erha-n nickli üye 1800 tl lik odeme sorunsuz ve guvenilir bir sekilde tarafima odenmistir guvenilir üye.

• Erhan beyle herbilafe ürünleri hakkında konuştuktan sonra güvenilir ve doğru yönlendirmeler dahilinde ürünleri güvenle kullanabileceğinizi anlıyorsunuz. Iciniz rahat bir şekilde irtibata geçebilirsiniz

• Arkadaşla sorunsuz alışveriş gerçekleştirildi.
  • bu biraz yanlış yönlendirme gibi oluyor. ben dahıl sanırım burdaki çoğu kişi arkadaşla farklı şeylerin alışverişini yapıyor. ben mesela farklı bır sey sattım kendısıne.

arkadasımız burden herbılıfe urunu satmıs gıbı gostermek ıcın kendını rıca edıyor ıkı satır yazarmısın dıye.

ılginç yanı. ben bu tur abuk sabuk takvıyeymıs besınmıs bılmemne alıp satmam referans olmam.

BİLGİNİZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 23 Temmuz 2015; 9:33:06 >
  • düşünmeden alışveriş yapabılırsıniz
  • bu siteyi bir araştırma yaparken buldum ve yorumları okudum Erhan bey hakkında güzel yorumlar vardı ama bu demek olmuyor ki hemen güvendim sonuçta bu dünya da babanıza bile güvenmemek lazım her neyse herbalife ürünlerini daha önce internette bulduğum bir siteden sipariş veriyordum güya ürünler 3 iş günü içinde geliyor yazıyor 1 hafta oluyor ürün yok 2 hafta oluyor ürün yok tamı tamına 1 ay sonra gönderdiler ürünü hadi onuda geçtim ne danışman var ne bişey nasıl kullanıldığını kendi çabalarımla öğrenmeye çalıştım baya zorluk çekerken Erhan Beyin sitesini buldum baktım yorumlarda güzel dedim bide burdan deniyim bişey kaybetmem ERHAN Beyle iletişime geçtim baya ilgileniyor ürünler hakkında bilgiler veriyor yardımcı oluyor felan daha iyi sonuçlar almamız için her neyse ben ürün siparişi vermek istedim ödemeye gelince kapıda ödeme yok bankadan gönderiyosun parayı şimdi herkes bir durur düşünür ya işletilirsem ürünler gelmezse diye gerçekten içimde en ufak bir şüphe bile olmadı konuşmalarında tavırlarından o kadar bi güven verdiki anlatamam sonra ürünleri kargoya çıkardı ve 1 veya 2 gün içinde elimde oldu sonra ben tabi tam olarak kullanmayı bilmiyorum birşeyler sorupta rahatsızlık vermek istemedim açıkçası ama öyle iyi bir insan ki kendisi her hangi bir sorun olup olmadığını sordu ve ürünleri nasıl ne kadar kullanmam gerektiğini öğretti kendisine sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum ve kesinlikle güvenebileceğiniz arkanıza bakmadan sırtınızı yaslıyabileceğiniz kadar iyi ve güvenilir biri ve bu cümlelerimi abarttığımı düşünücek olursanız yanılırsınız ben sadece içimden geçenleri yazıyorum sizde deneyin ve ne kadar haklı olduğumu görün kendisine tekrarda ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

• Ürünlerin fiyatını gerçekten çok uygun buldum ve iletişime geçtim.Ürünler 3 gün içerisinde sorunsuz bir şekilde elime geçti.Güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.
  • Ürünleri sipariş ettikten kısa süre sonra elime ulaştı. Kendisine çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  • Ürünler sorunsuz elime ulaştı. Güzel bir alışverişti. Teşekkürler.
  • Güvenilir, dürüst, ilgili ve alakalı bir arkadaş ürünler sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaşti. Teşekkürler.

• Bugün ikinci aylık siparişim elime ulaştı. Kargo olsun sipariş aşaması olsun gayet hızlı.
    Paketlerin sizden önce açılmasına imkan yok baskılı kaplı ürünler ve çok sağlam bir karton kutunun içerisinde geliyor.
    Güven konusuna gelecek olursak; her şeyden önce elinizde karşı tarafın ismi soy ismi ondan öncede hesap numarası var. Yani karşı tarafı şikayet edebileceğiniz somut bilgiler. Zaten kendileriyle konuştuğunuz zaman süpheleriniz kısa sürede dağılıyor. Kendisi ile iletişime geçtiğinizde aklınıza takılan her şeyi sormanızı tavsiye ederim ki ilk siparişimi vermeden önce kendisini bayağı bir yorduk bu konuda. Sağ olsun sabırla kendisi tüm sorularımızı cevapladı.

Herbalife ürünlerine gelince ürünleri kullanmaya başladıktan 2 ila 3 hafta sonra vücudunuzun göstermiş olduğu tepkileri hissedebiliyorsunuz. Vücut sıcaklığının normal derecede artması, midenizin ve bağırsaklarınızın rahatlaması, dolaşım sisteminin rahatlaması, bunların hepsi hissedilebilir derecede artıyor ve bu çok Sağlıklı.

Burdan sonrası tamamıyla kendimizle alakalı;
    Günlük yediğimiz fast-food yemekler olsun hatta ev yemekleri olsun ne kadar sağlıksız olduğunu görüyorsunuz. Çünkü Yapılan yemeklerin bile tadını tam alamıyoruz. Bu hepimiz için geçerli olduğuna inanıyorum. Yiyoruz karnımız doysa bile yine yemek yeme isteğine kapılıyoruz. istiyoruz. Günümüzün en büyük dertlerinden biri olan obezite sadece kilolu olmak değil; sürekli yemek yeme isteği bunun en büyük göstergesi. Bunları Herbalife ürünleri için söylemiyorum. Genel olarak bitkinlik, sürekli yorgunluk. uykuyu alamama. bunların hepsini kaplıyor bu yazdıklarımız. Kısacası kendimize dikkat etmeliyiz. Sağlıklı yiyecekler bile günümüzde sağlıksız. Neredeyse Gdo suz (genetiği değiştirilmiş organizma) yok denecek kadar az. Bu konuyu bu kadar uzatmamın sebebi. Sağlıklı bir hayat yaşamak isteyen tüm arkadaşların kendisine dikkat etmesini istememdir. Herkesin kendisine iyi bakması dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 31 Mayıs 2015; 16:42:03 >

• citadel kullanıcısına yanıt
    12 yıllık Danışmalık Hayatımdaki en bilinçli kullancılardan birisiniz. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Diğer siparişinizde hatırlatın sizlere niş bir Herbalife ürünü hediye edeceğim.
  • verdiğim siparişler bu gün geldi.çok teşekkür ederim erhan bey. hem ürün ile ilgili verdiğiniz bilgiler için hem de sorulan tüm soruları üflemeden püflemeden yanıtladığınız için çok teşekkür edrim. almak isteyen ya da almayı düşünen arkadaşlar için tereddüt etmeden sipariş verip alıp kullanabilirsiniz. tek kelimeyle emin ve güvenilir bir insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin-e

verdiğim siparişler bu gün geldi.çok teşekkür ederim erhan bey. hem ürün ile ilgili verdiğiniz bilgiler için hem de sorulan tüm soruları üflemeden püflemeden yanıtladığınız için çok teşekkür edrim. almak isteyen ya da almayı düşünen arkadaşlar için tereddüt etmeden sipariş verip alıp kullanabilirsiniz. tek kelimeyle emin ve güvenilir bir insan.

Güveniniz ve ilginiz için teşekkürler. Çok nazik bir hanımsınız. İstediğiniz sonuca en kısa sürede ulaşacağız.
  • Erhan hocamdan dün sipariş ettiğim ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı,

Altını çizerek söylüyorum kendisi ilgili ve güvenilir bir arkadaş, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz,

İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.