Şimdi Ara

Herbalife Bağımsız Üyesi | Bilgi İçin Tel&WhatsApp 0538 083 88 00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
10
Favori
50.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum merhaba bende ürünleri kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu izmir'den distribitör aracılığı ile aldım ürünleri senin fiyatlarına baktıktan kazıklandığımı anladım :) ürünler harika gerçekten ne yalan söyleyim,1.80 boyunda 120 kilo 26 yaşındayım 1. haftada 2,5 kilo kaybı oldu,bakalım devamı ne olacak 2 adet shake-100 gr çay-omega 3 370 tl ye aldım,2.ayın ürünlerini senden alıcam kesinlikle,ayrıca lif ve termo hakkında detaylı bilgi verirsen çok sevinirim dostum.
  • ilkan35 İ kullanıcısına yanıt
    HERBALIFE HAKKINDA

LA HQ
    1980 yılında ABD'de kurulan Herbalife International, hisseleri New York Borsasında (NYSE) işlem gören dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. Herbalife Intrnational kilo kontrolü, Takviye edici gıdalar ve kişisel bakım ürünleri satışını dünya genelinde 90'dan fazla ülkede çok geniş bir Bağımsız Üye Ağı aracılığıyla gerçekleştirmektedir.

Türkiyedeki faaliyetlerine Mart 1998'de başlayan Herbalife, doğrudan satış yöntemi ile satış yapmaktadır. Herbalife İç ve Dış Beslenme Ürünleri, Herbalife Beslenme Enstitüsü ve Bilimsel Danışma Kurulu'ndaki Nobel Ödüllü Bilim adamlarının ortak çalışmaları sonucunda tüketime sunulmaktadır. Herbalife, dinamik satış ağı ve muhteşem ürünleri ile bulunduğu tüm ülkelerde insanların yaşam kalitesini yükseltmeye yardımcı olmaktadır.

Ürün
    Kaliteli ve güvenli ürün içeriklerimiz öğün yerine geçen gıdalar alanında dünya genelinde tercih edilen bir ürün olmamızı sağlamıştır.

Bilim
    Size mümkün olan en iyi ürünleri sunmak için, ürün geliştirme sürecimiz beslenme ve sağlık alanlarındaki uzmanların katkıları ile yönetilmektedir.

Sürekli destek
    Gerek beslenme, kilo kontrolü ve kişisel bakım ihtiyaçlarınız, gerekse İş Fırsatımız hakkında daha fazla bilgi edinmek olsun, hayatınızı değiştirmeye hazır olduğunuzda başarınız için her adımda size destek olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 20 Temmuz 2015; 3:25:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkan35

Dostum merhaba bende ürünleri kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu izmir'den distribitör aracılığı ile aldım ürünleri senin fiyatlarına baktıktan kazıklandığımı anladım :) ürünler harika gerçekten ne yalan söyleyim,1.80 boyunda 120 kilo 26 yaşındayım 1. haftada 2,5 kilo kaybı oldu,bakalım devamı ne olacak 2 adet shake-100 gr çay-omega 3 370 tl ye aldım,2.ayın ürünlerini senden alıcam kesinlikle,ayrıca lif ve termo hakkında detaylı bilgi verirsen çok sevinirim dostum.

Ayrıca sana omega 3 yerine aloe ve lif verilse çok daha iyi sonuç alırdın.
  • ürün 2 günde elime ulaştı forum mesajlaşması ve whatsapp mesajlaşması yaptık arkadaş cidden ilgili satıcı güvenilir. dhde adettir resim ekliyim aldığım ürünlerin gördüğünüz gibi ürünlerin kapağının altında koruma kapağıda var kokusuda gayet güzel. günde tek öğün olarak sağlıksız yemek yiyorum umarım bu şekilde birşeyler yapabilirim.
    Herbalife Bağımsız Üyesi | Bilgi İçin Tel&WhatsApp 0538 083 88 00

• erhan bey den 2. kez siparişte bulundum kendisine ve ürünlerine itibar edilmesi gereken çok dürüst bir insan. ürünlere gelince bu fiyatta bu ürünleri başka yerde bulamayacağınıza adım gibi garanti veririm. benim bu ürünleri kullanmamdaki asıl amaç kolay hazırlanıp bitkisel protein desteğini almak istemem ilk sırada yer alıyor. kendisinden çok şey öğrendim ayrıca.burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum sağolun erhan bey.
  • emin-e E kullanıcısına yanıt
    en elit müşterim.
  • İnternetten alabileceğiniz en iyi fiyat, shakeler baya tok tutuyor tavsiye ederim, tadı da güzel.
  • ikinci sorunsuz siparişim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:

ikinci sorunsuz siparişim :)

Allah'ın izni ile yaşadığım sürece bütçenize göre herbalife ürünleri bende olacak.

İçiniz rahat olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 23 Kasım 2016; 17:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:

ikinci sorunsuz siparişim :)

Herbalife Bağımsız Üyesi Erhan KIZILIRMAK : Bilgi için Tel & WhatsApp: 0 538 083 88 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 6 Aralık 2016; 17:30:38 >
  • merhaba,

çay kürü almak istiyorum, kullanım şekli nedir yazabilir misiniz..

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

merhaba,

çay kürü almak istiyorum, kullanım şekli nedir yazabilir misiniz..

teşekkürler

tabiki whatsappa ekleyin üstadım yardımcı olayım...
  • Sorunsuz bir sipariş oldu, her konuda yardımcı olan bir arkadaş. Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Sorunsuz bir sipariş oldu, her konuda yardımcı olan bir arkadaş. Teşekkür ediyorum.

Rica ederim üstadım. Herbalife Bağımsız Üyesi Erhan KIZILIRMAK : Bilgi için Tel & WhatsApp: 0 538 083 88 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 6 Aralık 2016; 17:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

quote:

Sorunsuz bir sipariş oldu, her konuda yardımcı olan bir arkadaş. Teşekkür ediyorum.

Rica ederim üstadım. Amacım herbalife ürünlerini en ucuza sunabilmek. Herkes ucuza alıp, rahatça kullanabilmeli...

2. Siparişler de geldi. Bu işi olması gerektiği gibi profesyonel yapan bir arkadaştır. İlgili ve saygılı bir kişi. Teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

quote:

Rica ederim üstadım. Amacım herbalife ürünlerini en ucuza sunabilmek. Herkes ucuza alıp, rahatça kullanabilmeli...

2. Siparişler de geldi. Bu işi olması gerektiği gibi profesyonel yapan bir arkadaştır. İlgili ve saygılı bir kişi. Teşekkür ediyorum.

teşekkür ederim...
  • Herbalife kullanan arkadaslar bu forumun saglikli yasam bolumunde bir konu acip kullanim deneyimlerimizi paylassak nasil olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihatyc

Herbalife kullanan arkadaslar bu forumun saglikli yasam bolumunde bir konu acip kullanim deneyimlerimizi paylassak nasil olur?

Bence çok mantıklı.
  • Protein shakein 100 gramında 25 gram şeker var. Bu tarz gıda takviyelerinin şeker oranı düşük, protein oranı yüksek olmalı. İçerik açısından Herbalife pek de sağlıklı değil. Sporcu gıdaları üreten markalar (optimum, ultimate nutrition, scitec) vs hem sağlık açısından, hem de fiyat / performans açısından çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerrath

Protein shakein 100 gramında 25 gram şeker var. Bu tarz gıda takviyelerinin şeker oranı düşük, protein oranı yüksek olmalı. İçerik açısından Herbalife pek de sağlıklı değil. Sporcu gıdaları üreten markalar (optimum, ultimate nutrition, scitec) vs hem sağlık açısından, hem de fiyat / performans açısından çok daha iyi.

40 yıllık firmayı nasılda analiz ediverdiniz. Lütfen bişiler yazmak için yazmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.