1 ay oncesi basladıgım plvl charlarını sahiblerine teslim ettim ve tekrar baslıcam. serverler hep dolu oldugu için charlara pre almayı düşünüyorum. 68 lvl char preli 200 ytl (istediğin build istediğin nick) 15 gunde teslim.. ödeme şekli : 40-50 ytl peşin kalanı charı teslim ettikten sonra. -alcam deyipte soradan vazgeçen olmasın die kaparo istiyom sadeec- isteğe gore statları vermeyebilirim sadece ana skill mastery lvl uplarım skill acmak ve yan masteryi sahibi acar bunlarda daha once kastıgım şimdi teslim ettiği charlardan ss ler. msn demirsoy85@hotmail.com ve can_dostumsun@hotmail.com
düşen itemler,elixirler + 15m gold.. şimdiye kadar kastıgım charlarda hiç bi sorun olmadı,char teslim ettim die cekip gitmiyom da elimden geldiğince yardımcı oluyom yinede
Dostum peki venüs serverinde kasılmış charın üstüne gold karşılıgı kasma imkanın var mı mesela 44 lvl glavier im var 10m versem 50 lvl yaparmısın ?
quote:Orjinalden alıntı: Bögüalp 80 Lvl char kasma durumunuz var mı peki ? max 68 kasıom daha once 72 almıstım baya ugrastırmıstı soz verdiğim gune yetişmedi ayıp olmustu quote:Orjinalden alıntı: FeteLin0 Dostum peki venüs serverinde kasılmış charın üstüne gold karşılıgı kasma imkanın var mı mesela 44 lvl glavier im var 10m versem 50 lvl yaparmısın ? venusteki charlarla benim ortak ilgileniyo oyundan PM atarsan yardımcı olur belki EnKaZ
Arkadaş beni Venüs te bitane Charım var(Kanks_2)53lvl Glevier bensana real para versem onu 70 lvl ekaadar kassan nekadar borcum olur sana
quote:Orjinalden alıntı: VeNDaNTe Arkadaş beni Venüs te bitane Charım var(Kanks_2)53lvl Glevier bensana real para versem onu 70 lvl ekaadar kassan nekadar borcum olur sana ok oyundan ulasırım sana
quote:Orjinalden alıntı: Mystic-X minimum ve maximum kac lwl yapıyosunuz? isteğe göre değişiyor ama ağırlık olarak min 64 max 68 kasıyoruz !!!
Kardeş venüsteki charın adı ne ben venüste 32 lvl im beni 60 yapana kadar ne kadar istersin ?? Msn adresini ekledim.
hönk harbiden EnKaZ sen misin anaaaaa :D bende The_End guildinden DaWixed tanıdın mı yada gördün mü guildde nese kolay gelsin