Şimdi Ara

Hergün 25+25 km bisiklet ile gidilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kymelria

quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Yahu tam böyle bir başlık açacaltım mesafede iisabet olmuş .Kondisyonum var otobüsle gitmem için 2 s,aat gerekiyor zaten 2 saatte rahat giderim sanırım, yol fazla yokuş olmaması ile beraber düz sayılır genelde ama duş imkanım yok maalesef

nerden nereye?

Hergün 25+25 km bisiklet ile gidilir mi ?

Şöyle söyleyeym bir ilçeen bir ilçeye olaccak

Yürüme mesafesiyle süreyi de haritada verdim ,5 saat sanırım 2 saat bisiklete yer artar dinlene dinlene ama asıl sorun kıyafet konusu ve sylediğiniz gibi duş ...
    Ama söyle bir artım var sabah erken saatlerde çıkacagım için terlemem minimum düzeyde olacak gidişte ,dönüşte zaten problem degil ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

hocam ben kron xc 250 ile aynı mesafeyi yaptım kampüsten alaaddin istikameti.tabi hafif iniş oldugu için daha rahattı ama mesafe ve süre bu şekilde.
     Hergün 25+25 km bisiklet ile gidilir mi ?

Hocam genelde 8.20 gibi yaka yolunda giden
    siz mi oluyorsunuz gri kron xc250 görüyorum
    sürekli.

benimde gri kron dostum yakaya birkaç sefer gittim ama hergün değil :D

• elektrikli bisiklet alın o yol çok çok uzun her gün 5 saat bisiklet sürmeniz çok zor ters taraftan bir rüzgar gelse gitmeniz altı ay sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

elektrikli bisiklet alın o yol çok çok uzun her gün 5 saat bisiklet sürmeniz çok zor ters taraftan bir rüzgar gelse gitmeniz altı ay sürer.

5 saat yürüme hızıyla hesaplanmış ama
  • Valla yollar dümdüz ise sorun olmaz bir süre sonra tabi.Aksi takdirde çok zorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

elektrikli bisiklet alın o yol çok çok uzun her gün 5 saat bisiklet sürmeniz çok zor ters taraftan bir rüzgar gelse gitmeniz altı ay sürer.

5 saat yürüme hızıyla hesaplanmış ama

gidip gelme süresi için 5 saat demiştim
  • Gidiş 2 saat 8 saat sonra gücümü toplarım diyorum

Zaten her gün gitmem sanırım 1 gün otobüs bir gün bisiklet yaparım.
    Bu fikri de motosikletle giderken kemalpaşa yolunda denk geldiğim bir bisikletçiden aldım.
    Kısa konuşmam oldu ,kendisi 10 kg karbon kadrolu bisikletiyle 35 km işe gidip geldiğini söyledi.
    Bir gün bisiklet bir gün otobüsle gidiyorum demişti
  • 14 km düz yolsa ve rüzgar yoksa rahat yarım saatte alınır. Ama 10 km rüzgar esiyor desek gidiş ve gelişin ortalaması 45 dakika-1 saat olur en fazla.
  • gidebilirsin kardeş ben her gün gidiş geliş 44km yol gidiyorum yaşımı merak ederseniz 1973 modeliz sizn yaşınız genç olmalı.size tavsiyem bütceyi biraz daha artırıp salcano ng650 hd 26 jantı 699tl bunu pazarlık yaparak 650 630 gibi alabilirsiniz 29 jantı var 730 bunuda 700 aşağıda olabilr alabilirsiniz tavsiyem 29 jant ve hidrolik fren olsun.lastiğe gelince üzerindeki lastikler race king 2.2 arazi lastiği ister bununla gider isterseniz daha ince olan yol lastiğini takabilirsiniz. bu lastikler kaliteli iki yıldır eskitemedim tanesi 70 80 tl arası değişiyor.ben 22km yi ortalama 35 dk 45dk sürüyor yollar inşaat halinde olduğu için gerçek dk yazamıyorum yeri geliyor kaldırıma çıkıyor yeri geliyor geçişi tekşeritten olan trafikte bekliyorum.ortalama hızım 25 ile 30km 35 ve 40 km oluyor ama bu hızda işe yorgun gitmeyi sevmem.bisikletim salcano astro 270srd 2011 model.gideceğiniz yol uzun sayılır aldığınız bisikletin parasını 5,6 ayda çıkarırsınz.benim günlük yol param gidiş geliş 7tl ayda 210tl bsikleti kampanyalı fiyattan 850tl almıştım 4 ayda bisiklet beleşe gelmiş. almışken biraz iyisini alınki hem sizi yormasın hemde sürüş keyfini yaşayın inanın bir daha bisiklet almaya karar verdiğinizde daha iyisini almak isteyeceksiniz bu bisiklete binince daha önce bindiğiniz demir yığını market bisikletlerinden nefret edeceksiniz ve neden bu bisikletten birini almadım diye düşüneceksiniz hidrolik frenin yumuşaklığını ve konforunu yaşayacaksınız tek parmakla.mekanik disk frenler sert ayni v break frenler gibi.hidrolik fren alırsanız hızlı iken kesinlikle tek olarak ön freni sıkmayın düşme garantili size tavsiyem iki frene ayni anda basmanız basarken ani durumlar hariç normal frenlemelerde arka ve ön freni ayni anda anlık bas çek uygulaması yapın hem olası kaymaları hemde balata ömrünü uzatırsınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.