Şimdi Ara

herhangi bir nmt player ile ......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su ara satista olan samsung story 1 veya tercihen 1.5tb lik usb diski kullanan var mi ? varsa izlediginiz medyalarin ozellikleri nelerdir? 1080p dts vs vs.. tesekkurler
    geyik kisim: bi tane aldim da bugun. 2 aya kadar da lcd vs vs ile artik mkvlere bluraylere yelken acmayi planliyorum. bu da is gorse hic fena olmaz hani.

edit: yaw benim sorularima niye kimse cevap vermiyo? bu msj icin soylemiyorum. genel olarak yani. cok mu salak sorular soruyorum? ariyorum da ustelik once ama bazen de cok karisiyo hersey walla. topikler acayip uzuyo okumasi falan deli yoruyo bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chkkybyforce -- 13 Kasım 2009; 23:28:42 >

• Ben de önceki gün 1,5 TB olanını aldım ve bilgisayardaki her türlü video dosyasını içine attım. Bilgisayar çok rahatladı. Ayrıca çok şık bir disk, salon için ideal, ses sıfır, ısınma yok gibi birşey.

İçerisine atacağın medyaların bir özelliğinin olması gerekmiyor, ne istersen at.
  • siz sorunun basini kacirmissiniz. herhangi bir nmt player ile bu diski kullanan var mi diye sormustum aslinda
  • Bahsettiğiniz Samsun usb harici diski media playerlarda kullanan arkadaşlar forumda var. Sanırım 1 ay kadar önce kampanya vardı ve o zaman aldılar bu diski. Sorun çıkarsa yazarlardı herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.