selamlar.. ricam şu; ıssızadam.com'a girdiğimde fragman yayımlanıyor.. o videoyu kaydetmek için ne yapmayalım? daha açık yazarsam, herhangi bir sitede bir video gördüm ve kaydetmem lazım, nasıl yapabilirim?
teşekkürler..
"Moyea FLV Downloader" dostum bu program işini görür video'ları FLV uzantılı olarak indiriyor mpeg. ve/veya mp3,mp4 vb. uzantılara çevirmek içinde "Total Video Converter" programını kullanabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: adicts
"Moyea FLV Downloader" dostum bu program işini görür video'ları FLV uzantılı olarak indiriyor mpeg. ve/veya mp3,mp4 vb. uzantılara çevirmek içinde "Total Video Converter" programını kullanabilirsin.
eyvallah usta, saolasın ;)
Orbit var google amcaya gir orbit diye arattır çıkar zaten...
internet download manager üzerine tanımam abiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bu programlarla herhangi bir sitede izlediğimiz bir videoyu bilgisayara kaydedebiliyormuyuz?
sorun çözüldü arkadaşlar..
DownloadHelper diye bir firefox eklentisi ile herhangi bir sayfadan herhangi bir video/ses kaydetmek mümkün..
Moyea FLV Downloader her siteden indiriyormu video yu. Yoksa belirli siteler mi? Bende böyle bir program arıyorum ama her siteden indirmesi lazım.
Internet Download Manager öneririm.Türkçe dil seneçeğide mevcut IMD herhangi bir siteye girdiğinde, sitede mp3 olduğunda hemen sana uyarı verir indireyimmi die Seçimde sana kalmış artık ^^ Videolarında üstünde ''bu video dosyasını indir'' diye bir sekme vardır her zaman...
Denedim harika program. Tam istediğim gibi. Çok teşekkür ediyorum yardımların için.
quote:
Orjinalden alıntı: Tai Lung
Internet Download Manager öneririm.Türkçe dil seneçeğide mevcut IMD herhangi bir siteye girdiğinde, sitede mp3 olduğunda hemen sana uyarı verir indireyimmi die Seçimde sana kalmış artık ^^ Videolarında üstünde ''bu video dosyasını indir'' diye bir sekme vardır her zaman...