Şimdi Ara

Herhangi Bir Telefondan Çağrı İle PC'nizi Açıp Kapatmak Artık Mümkün! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
44
Favori
11.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

İşsizliğin âlemi yok, SSD alın sistem 15 saniyede hazır

SSD takınca uzaktan açabiliyormusun sen bilgisayarını?

Laptoplara nasıl yapılır acaba içini mi açmak lazım

Uzaktan açmanın mantığı nedir o zaman?

Daha kaç kere anlatıyım bilmiyorum ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uğraşıp yapmışsın helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

çok sağlam bilgi mesajım bulunsun.

fakat aklıma bişey takıldı.
    hoparlörden farklı frekanslarda ses çıkması için sürekli değişen bir sinyal gönderiliyor diye tahmin ediyorum.(pwm ile yapılıyordur sanırım)

bu değişimden anakartımız etkilenmez mi

Sanmıyorum bir sorun çıkardığını. Zaten yarımsaniyeden kısa bi çaldırış bile yeticek, uzun uzun çaldırmayacaz. Ama hala sorun olur dersenız, zil sesini düz bir ses yaparsınız.

normal power a bastığımızda muhtemelen 5V gerilim geçiyordur.bu ölçülebilir aslında.
    sonra buna uygun zener diyot konularak 1-2V gibi düşük gerilimlerde oluşabilecek şeyler engellenir.

ölçünce 5V çıkarsa mesala 5.1V zener konulabilir. neyse aslında geliştirilebilir bir devre.ileride belki bilgisayar ve telefonlara ayrı sim kullanırız v.s çok şeyler yapılır.

paylaşım için teşekkürler. haberimiz oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

çok sağlam bilgi mesajım bulunsun.

fakat aklıma bişey takıldı.
    hoparlörden farklı frekanslarda ses çıkması için sürekli değişen bir sinyal gönderiliyor diye tahmin ediyorum.(pwm ile yapılıyordur sanırım)

bu değişimden anakartımız etkilenmez mi

Sanmıyorum bir sorun çıkardığını. Zaten yarımsaniyeden kısa bi çaldırış bile yeticek, uzun uzun çaldırmayacaz. Ama hala sorun olur dersenız, zil sesini düz bir ses yaparsınız.

normal power a bastığımızda muhtemelen 5V gerilim geçiyordur.bu ölçülebilir aslında.
    sonra buna uygun zener diyot konularak 1-2V gibi düşük gerilimlerde oluşabilecek şeyler engellenir.

ölçünce 5V çıkarsa mesala 5.1V zener konulabilir. neyse aslında geliştirilebilir bir devre.ileride belki bilgisayar ve telefonlara ayrı sim kullanırız v.s çok şeyler yapılır.

paylaşım için teşekkürler. haberimiz oldu.

Zaman göstericek

• Ağır işsiz
  • Güzel elbet birilerinin işine yarar
  • bir arkadaşın dediği gibi kulaklıkla yapılırsa telefonu açmaya uğraşmazsınız, çok iyi bir düşünce pc den tel. e dosya aktarmak için çok iyi tebrikler
  • daha önce birisi yazdı mı bilmiyorum.Ama uzaktan bilgisayarı açtıktan sonra kontrol da edebilirsiniz.hem akıllı telefonunuzdan hem de başka bir bilgisayardan.şu programı bilgisayarınıza akıllı telefonunuza yükleyin. TEAMVİEWER Programdan hesap oluşturun.Sonra internetin olduğu her mekandan bilgisayarınızı kontrol edin.Benim telefonumda sınırsız internet var.Bilgisayarda da zaten internet var. Bilgisayarı açık bırakıyorum. Dışarıdan herhangi bir yerden bilgisayarı kontrol edebiliyorum.Çok güzel bir uygulama.
  • Bunun patenti alıp satarsan iyi para kazanırsın.

• Helal olsun valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

• Aferim genc hep boyle ol.sana tornavida sponsoru oluyorum,bana adresini pm ile yolla.sana 18 parcalik elektronik icin tornavida seti yollayacam.kargoda benden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Databasé

Helal olsun valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

:D Teşekkürler

• sözün bittiği yerdeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Aferim genc hep boyle ol.sana tornavida sponsoru oluyorum,bana adresini pm ile yolla.sana 18 parcalik elektronik icin tornavida seti yollayacam.kargoda benden...

Ciddiyseniz vereyim hocam

• iyiymiş
  • İyide Yeni bişey değil ki 10 yıl Önce Fax modem kartiyla bunu yapıyorduk biz.

• ben evet diyorum etkilendim
  • Çok da lazımdı
  • Yıllar önce aynı durumu P4 işlemcili bir bilgisayar kullanırken istemeyerek yapıyordum.. O zamanlar çevirmeli bağlantı kullanıyorduk ve eternet kartından kaynaklanan bir arıza nedeniyle (yada arıza değildir tam olarak bilmiyorum) ev telefonu her çaldığında bilgisayar açılıyordu. Bunu olayı çok sonralar bilgisayarı sürekli açık bulmamdan sonra anlamış olsam da okuldan eve gelmeden bir çağrı atıyordum ve bilgisayar hazırdı :) Tabi o zamanlar bilgisayar açılma hızları malum biraz yavaştı..
  • Güzel oldu bu. Şahsen bazen bir dosya falan unuttuğumda evdeki bilgisayarıma cepten bağlanmam gerekiyor vnc üzerindne. Ancak kapalı olduğu zamanlarda rahat olmuyordu. Ya da zaman zaman ,ekranı telefondan görmek içinde bağlanıyordum. Kapal olma durumunu da çözeriz böylece :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.