Şimdi Ara

(herhangi) program çalışmayı durdurdu hatası(çözülemiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu lanet olası sorunu donanım haber de çözemedi nasıl yaparız ne yapırız hiç bir fikrim yokanlaşılan sizden de çözen olmayacak formatla gibi bi mantıkla yaklaşmayın adam gibi önerilerle gelin

• çalışmayı durduranları tekrar kurmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

çalışmayı durduranları tekrar kurmayı dene
    kaldır tekrar kur aynı hatayı verirse windows gezgininde hata var format cd n varsa onara bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

kaldır tekrar kur aynı hatayı verirse windows gezgininde hata var format cd n varsa onara bilirsin

Alıntıları Göster
    denedim de format cd yok ama pcnin kendi recoveri var olur mu onunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri_55

denedim de format cd yok ama pcnin kendi recoveri var olur mu onunla

Alıntıları Göster
    recovery ile fabrika ayarına döndürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

recovery ile fabrika ayarına döndürebilirsin

Alıntıları Göster
    O ZAMANDA PCYİ DEĞİŞTİRMK İÇİN ÇOK ZAMAN HARÇADIM ONU GÖZE ALAMIYORUM NE YAPACAM BEN YA
  • quote:

O ZAMANDA PCYİ DEĞİŞTİRMK İÇİN ÇOK ZAMAN HARÇADIM ONU GÖZE ALAMIYORUM NE YAPACAM BEN YA

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aşağılara gitmesin ya bulalım bi çözüm
  • quote:

arkadaşlar aşağılara gitmesin ya bulalım bi çözüm

Alıntıları Göster
    pc yi değiştimekten kastın ne dir recovry yaparken yaptınmı sistemi yeniden kurar güncelleştirmeleri diyorsan biraz sabır birazda istdiğn programları kurmakşla uğraşırsın ama bu sıkıntıyı çekmektnse buna değer benimde windows gezgini sorun verdi bi ara üşnmeen yaptım düzeldi sabır işi .bu arada yedeğin yoksa yedekle bilgilerini
  • quote:

pc yi değiştimekten kastın ne dir recovry yaparken yaptınmı sistemi yeniden kurar güncelleştirmeleri diyorsan biraz sabır birazda istdiğn programları kurmakşla uğraşırsın ama bu sıkıntıyı çekmektnse buna değer benimde windows gezgini sorun verdi bi ara üşnmeen yaptım düzeldi sabır işi .bu arada yedeğin yoksa yedekle bilgilerini

Alıntıları Göster
    yedeğim yok onu ayarlarım ama programlar üşendiriyo beni işte tekrar bulması ve kurması
  • quote:

yedeğim yok onu ayarlarım ama programlar üşendiriyo beni işte tekrar bulması ve kurması

Alıntıları Göster
    İşletim sistemin nedir genellikle hangi programlarda hata alıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

İşletim sistemin nedir genellikle hangi programlarda hata alıyorsun ?

Alıntıları Göster
    işletim sistemim win7 64bit arada iexploler bearshare babylon wolfteam ve sık olmamakla bazı programlarda ayrıca ben bi programla sürücüleri güncelleştirmiştim ondan olur mu driver scaner diye bi şey
  • quote:

işletim sistemim win7 64bit arada iexploler bearshare babylon wolfteam ve sık olmamakla bazı programlarda ayrıca ben bi programla sürücüleri güncelleştirmiştim ondan olur mu driver scaner diye bi şey

Alıntıları Göster
    Uyumluluk sorunu ola bilir eğer sorun önceden yok ise sistem geri yükleme yapa bilirsin.
  • quote:

Uyumluluk sorunu ola bilir eğer sorun önceden yok ise sistem geri yükleme yapa bilirsin.

Alıntıları Göster
    önceden yoktu uyumluluk sorunlarıda yok hepsine baktım.şöyle anlatayım ben ilk başta wolfteam veriyo bu hatayı diye üstüne düşmedim altı üstü oyun oynamam olur biter dedim aradan 1ay geçti sorun diğer programlara sıcradı.
  • quote:

önceden yoktu uyumluluk sorunlarıda yok hepsine baktım.şöyle anlatayım ben ilk başta wolfteam veriyo bu hatayı diye üstüne düşmedim altı üstü oyun oynamam olur biter dedim aradan 1ay geçti sorun diğer programlara sıcradı.

Alıntıları Göster
    Sistemi geri yükle o zaman
  • quote:

Sistemi geri yükle o zaman

Alıntıları Göster
    programlar gitmeyecek mi o zaman
  • quote:

programlar gitmeyecek mi o zaman

Alıntıları Göster
    ozamn gitmez korkma iş çıkmaz sana:)) samsunlu hemşerim sıkıntı yapma okadar
  • quote:

ozamn gitmez korkma iş çıkmaz sana:)) samsunlu hemşerim sıkıntı yapma okadar

Alıntıları Göster
    acayip şyler var daha uğraşamam neyse geri yüklim bakalım :DDd
  • quote:

acayip şyler var daha uğraşamam neyse geri yüklim bakalım :DDd

Alıntıları Göster
    şimdi arkadaş daha önce soylendimi bilmiyorum ama windows 7 de programın kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk paneline gelince bu programın çalıştırılacağı uyumluluk moduna tik atıp windows 7 en altta onu seçebilirsin :D sırf bu konu için üyelik aldım inşallah yardım edebilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: ingrenade

şimdi arkadaş daha önce soylendimi bilmiyorum ama windows 7 de programın kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk paneline gelince bu programın çalıştırılacağı uyumluluk moduna tik atıp windows 7 en altta onu seçebilirsin :D sırf bu konu için üyelik aldım inşallah yardım edebilmişimdir

Alıntıları Göster
    Bende de aynı sorun var bazı programlar çalışmayı durduruyor bıktım

• Kardesim virusten dolayi oyle oluyo ben o virusten cok cektim c ye yerlesiyo actigin her programi durduruyo ve tum exe lerede bulasiyo cozumude bilgisayardaki tum exe uzantili dosyallari silmek kisaca herseyi silceksin c yi d yi bicimlendiriceksin sonra sistemi tekrar kuracaksin baska yolu yok yada combofixle bilgisayari tarat d yi ve c yi o bulup siler bulasmayanlar kalir sonrada c yi bicimlendirip format at baska yolu yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.