ilk girene gelmedi falan diyorlardır yoksa tanıdığa falan yollayamaz ondan o şekilde yazdım açılışa illa insanlar gelecek birde zaten bim şubesine gerçekten gelip gelmediği de belli değil bazen 1 bazen 2 tane geliyor tekini satıp diğerini saklasalar kim anlıycak |
Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. (3. sayfa)
-
-
Memleketteki insanlarda iş ahlakı yok. Herkes kısa yoldan ne uğruna olursa olsun para koparma derdinde. Lafa gelince mangalda kul bırakmayan delikanlılar işin ucunda 2 kuruş para görünce kendilerini satmaya yer arıyorlar. Örnekte de görüldüğü gibi. Yöneticilere neden kızıyoruz ki? Halk böyle olunca ellerinde milyonlarca dolar yolsuzluk yapma fırsatı olan yöneticilerin ne yapmasını bekliyoruz? Şu sosyal medyada iktidarı eleştiren ılıkların çoğu en ufak fırsatta etik, ahlak demeden vargücüyle insanları kazıklamaya çalışıyor. Bu utanç hepimizin. Artık diyecek kelime bulamıyorum insanlara.
-
bende de bu kulaklık var, 2 ay önce 600 liraya almıştım. fiyatı görünce bi oha çektim ama İHTİYACIM YOK DİYE almayı aklıma bile getirmedim. bu kafayı edinmeliyiz ülkece ama pek zannetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bimin yerinde olsam böyle ürünlere 100₺’lik goda alışverişi şartı koyardım. -
14-15 sene önce mahalle bakkalında yaşıyordum ben bu durumu Gazeteler arada dergi, oyun cd'si, çizgi film falan veriyordu ilk ben giderdim bakkalın oğlu hep kapmış olurdu, gazeteyi de orda bırakıyor ha sadece hediyesini alıyor. Bi kere dayanamadım bakkala dedim 2 tane gazete var nerde yanındaki hediyeleri diye, o da gazete dağıtımcısı tarafından bakkala verilen irsaliye midir artık fiş midir ne deniyorsa onu çıkardı gösterdi 2 gazete gelmiş 1 tane hediye gelmiş yanında o da alındı diyor halbuki oğlu alıyordu iyi biliyorum bakkala ilk giren bendim çünkü. Az sövmezdim çocuğa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 13 Ocak 2021; 2:2:54 > -
ülkede herkes vergi kaçakçısı, hırsız olmuş. acaba kime özeniyorlar? al, sat çılar neden gelir vergisi ödemiyor arkadaş?= herkesin banka hesabına nereden geldiğini gösteremeden giren paradan otomatik gelir vergisi kesilsin, ben varım. ama bu çakallar itiraz edecektir, özgürlük naraları vs. atacaklardır!
karaborsacılık, al-satçılık benim gözümde devletin acizliğini gösterir. acilen bu işlere düzen gelmesi gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 12 Ocak 2021; 18:19:28 > -
Şikayete dayalı çözüm üretebilme mekanizmalarımız gelişmiş olsa zaten sadece şu birkaç günde açılan ilanlardan dünya kadar ceza kesilir. Biraz araştırsanız o ilanı açanların kesinlikle mağaza çalışanı yada tedarikçisi vs. olduğunu/bağlantılı olduğunu görürüz. Serbest piyasa canım isteyen istediğini satar da diyemez kimse. Evet istediğin malı satarsın ama halkın satışına sunulmuş malı sen sıraya dahi girmeden nasıl alıyorsun öyle?
Ama işte şikayetler kimler tarafından ne kadar dikkate alınıyor ki ülkemizde?..
-
Özlenen DH konuları bunlar. -
İş yerinde duruyor demiş bir de. Bim'de çalışıyor sanırım. -
peki bim nasil 600 liralik kulakligi 350 ye satip üstüne birde kar elde edebiliyor demekki herkez tokatci bim haric
-
Bimbuddy lazım herkese, aksi halde bu tür şeyleri almanız imkansız. -
Hocam ürün gelir depoda bekletilir gelene yok denir sabah 1 2 müşteri alınır ürün barkodu girilir satışı yapılır. Şikayet edersen fişe bakın ben sabah sattım derler. Sadece çalışan olarak düşünmeyin yöneticide bilir kime ne şekilde satıldığını -
Hocam olay o kadar basit değil sadece bir çalışan değil yapan, üst kademeye kadar herkes bu şekilde olduğunu biliyor tamamen çıkar meselesi. -
Hem benim mouse (ki parasızlıktan değil de indirim yakalarım belki diyerek mazoşist gibi iki aydır dandik şirket mouse'u ile idare ediyorum.) hem de biraderin kulaklığı bozulduğu için gelecek olan ekipmanlar için BİM'e gitmeyi düşünüyorduk da bu tarz kan emicileri gördükten sonra vazgeçtim. Biz gidene kadar bu al-satçılar 50 lira kâr için çoktan reyona çökmüş olur. Biz de ancak benzin yaktığımızla kalırız. Hayır bir de adam yüzsüz gibi Çarşamba günü akşam iş çıkışı satabilirim demiş. Ulan, 50 lira için uğraşmaya değer mi? Manyak mısınız?
Edit: İyi ki de tenezzül edip gitmemişiz. Haberlerde gördüğüm kadarıyla neredeyse tüm BİM'leri veletler talan etmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 13 Ocak 2021; 22:35:22 > -
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama market indirimini takip et, toptancıları spotçuları gez. Markette indirim bittiği zaman aradığın ürünler toptancıdadır. -
Hocam 3 5 tane verirse bir şey olmuyor. Adamlar sabahtan akşama ara ara 3 5 tane çıkış yapıyor kasadan araya müşteri alıyor. -
bu uzun sürelerdir olan bi muhabbet. ama ben kendim e ticaret işindeyim,faturasız satışlarda maliye geriye dönük inceleme yapıp satış başına yüklü cezalar yazabiliyor. özellikle gittigidiyor gibi sitelerden bu tarz vergisiz,faturasız satışlar sonradan yüklü cezalara neden olabiliyor.
burayı okuyan varsa lütfen dikkat etsin. daha geçenlerde arkadaşın birine 520 bin tl ceza yazmışlar.bu paralar küçük rakamlar değil bence.
bu ticaret muhabbetleri sonucunda olan sade vatandaşa oluyor,gidip ürün alamıyoruz bimden vs den.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X