Yeni bir nick açtım SehitlerOlmezVatanBolunmez adında bunu tt ye sokmak istiyorum hemen yapmak istiyorum nasıl yaparım arkadaşlar
Çok Kolay Poke KasarakYeni Hızlı Kasma Yöntemleri Fln Var Onları Dene Ama TT için En Az 2,5 Ay gerekli
yaa açıkla işte yolları ben bu yolla bi protesto yapçam bizim şehitlerimize kimse karışamaz anladınmı
Bende Vatan Uğrunda Canını Feda Eden Şehitlerimize Laf Söylemedin Sende Bunu ANLADINMI Sadece Biraz Araştırma Yap
handsome yardım edin nasıl yapcam veya söylede yapabilirim dörttane nick açacam Sehitler Olmez Vatan Bolunmez arka arkaya 4 nick şeklinde de olabilir
quote:Orjinalden alıntı: (s)éq0 quote:Orjinalden alıntı: Earth_Ghost makzumeli milli sahtekar pokemoncrater forumda bile sabıkalısın koptum ben kasmayı bılıom ama vermem olmaz
quote:Orjinalden alıntı: @Yqut Dıalga.Lugıa nın veliahtısın.Belkide o sensin... YOK O DEĞİL BU.DİALGA.LUGİA TECRÜBELİ HİÇ OLMAZSA BUNUN HACKTEN ANLADIĞI YOK İŞİ GÜCÜ MİLLETİ DOLANDIRMAK...
Türker Msn gosp07@hot ekle sene bi(NOT:b u züper bişe bazıları için yani bazılarına göre bu msjıı bekleyen çok adamw ar die bilirim )
quote:Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_- Türker Msn gosp07@hot ekle sene bi(NOT:b u züper bişe bazıları için yani bazılarına göre bu msjıı bekleyen çok adamw ar die bilirim ) EKLİSİN ZATEN DUR GELİYORUM
haha adama bak açıkça sölemiyorki insanların vatan duygularını sömürerek dolandırıcılık bukadarıda pes