Şimdi Ara

herkes baksın bişey farkettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakun gomamon un evrimi zudomona kadar biliyodum ama bi sitede böyle yazıyor

Fresh (Baby I) - Pitimon
    In-Training (Baby II) - Bukamon
    Rookie (Child) - Gomamon
    Champion (Adult) - Ikkakumon
    Ultimate (Perfect) - Zudomon
    Mega (Ultimate) - MarineAngemon

ama

DİGİMON ADVENTURE 02 'DE ŞÖYLE
    Fresh (Baby I) - Pitimon
    Rookie (Child) - Syakomon
    Champion (Adult) - Unimon
    Ultimate (Perfect) - Piximon

çok garip

• Garip değil hocam doğru yazmışlar...Unimon ve Ikkakumon amcaoğlu sayılır...
    Çünkü In-training'teki bi' digimon evrim geçirdiğinde 1'den fazla digimona dönüşebilir...Bukamon bu dönüşümde Gomamon olmuyor,Syakomon oluyor ve sonra farklı gelişiyor...Olay bundan ibaret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazani

bakun gomamon un evrimi zudomona kadar biliyodum ama bi sitede böyle yazıyor

Fresh (Baby I) - Pitimon
    Rookie (Child) - Gomamon
    Champion (Adult) - Ikkakumon
    Ultimate (Perfect) - Zudomon

ama

DİGİMON ADVENTURE 02 'DE ŞÖYLE
    Fresh (Baby I) - Pitimon
    Rookie (Child) - Syakomon
    Champion (Adult) - Unimon
    Ultimate (Perfect) - Piximon

çok garip

ilk sitede verilen bilgiler doğru marineangemon onun gelişmiş hali ama oyundayok tabi undergroun f1 yada babasland de yoksa ama 2. sitede verilern billgiler digimonun ikinci evrim hali olabilir galşiba ama bence deil çünkü hiç bi yerde görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilosh -- 4 Mart 2007; 14:58:37 >

• 2. isimler galiba ingilizce değil o yüzden olabilir ama ben gomamonun gelişimini zudomon a kadar biliyordum megası yok biliyordum ama her neyse
  • bend e öylwe biliyodum o isimler ingilizce çünkü marineangemon yani angel melek demek bu ingilizce bi kelime onu kısaltmışlr marine de denizle ilgili bişiy galiba
  • Hayııırr...Sadece animeyle olmaz bu iş arkadaşım...Filmlerini izle,orda Gomamonun nasıl MarineAngemon olduğunu görüceksin Zudomona kadar değil yani...İsimlerin değişik olması da dedğim gibi,onlar tamamen ayrı evrim tabloları...In-Training tek bir Rookie olmak zorunda değil...
  • marineangemon pet, zudamon'un gelişmişi deil
  • ingiliz japon ilişkisi var ondan
  • oyununda pet ama sezonlarında ve filmlerinde pet mi bakalım
  • he bide taich abi bir in traning arklı çaylaklar a dönüşebilir dedin ama orda tek farklı çaylak olmuyo farlı mega ve ultimate te oluyo ve ona bakılısa piximon a pt elinde mızrak gibi kanatlı bişiy google da araştırsanız resini görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazani -- 4 Mart 2007; 15:25:25 >
  • bence çok saçma zudamon gibi iri bir digimon marineangemon oluyor bide patamon'un pet haliymiş galiba calumon gibi olabilir
  • Oyunda Pet arkadaşlar...Yapmayın gözünüzü seveyim=)

Kazani bak şimdi,Digimon Dünyası biraz garip ve bilindik animelerden daha mantıklı tasarlanmış...
    3 tip digimon vardır...
    Aşı,Bilgi ve Virüs....

Şimdi şöyle düşünelim bu tipler sadece Rookie,Champion ve Ultimate için geçerlidir...Daha ayrıntılı açıklayayım...
    Digitamadan yani Digiyumurtadan çıkan çok az tip Fresh digimon var...Yuramon,botamon vs.vs..Ama çok az...
    Botamon Koromon'a dönüşebilme yetisine sahipken aynı zamanda ileride Elecmon olucak bi' digimona da dönüşebilir...Bunu bilemeyiz...İşte olayın kopma noktası burda....In -Training'te de aynı olay var...Örnek olarak Koromon "Aşı" tipi bir Rookie'ye de dönüşebilir..."Bilgi" tipi de...Bu da daha ilerideki evrim tablosunu etkiler doğal olarak...Champion ve Ultimate halleri tamamen farklı olurlar...

Mega evresinde neden aynı digimona dönüşürler?
    Cevap basit,
    Çünkü çok az digimon Mega olabilme becerisine sahip...Yani başka deyişle Digimon Dünyasında Mega digimon olmak zordur...Az Mega vardır...
    Bu yüzden şu durum karşımıza çıkar;
    MegaKabuterimon'da SaberLeomon'da Hercules Kabuterimon'a dönüşürler....Tamamen ayrı evrim tabloları olmasına rağmen aynı Mega'ya dönüşürler...

Not=MarineAngemon'u hafife almayın=)=)Çok güçlü bi' digimondur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taichi Yagami -- 4 Mart 2007; 19:15:02 >

• Bak canım.Marina angemon zudamonun megası gerçekten.Ama oyunda koyulmamıştırZaten digimon 2 karakteriydi ve o kadar güçlü değildiÖzelliği asist dediğimiz(digimonlarınızın lehine artırıcı veya karşıdakilerin alehine indirici)skillerden olan bi skilli vardı.Ve dövüşte ölen digimonu canlandırıyorduDigimon Tamers(digimon 3. seson)da da öyle müthiş bi atağı yoktu.Attığı kişiyi paralize(hareketsiz)yapıyordu.Yalnız daha oyunda confise,paralize ve poison kavramlarıda yok.Bu yüzden koymamış olablirler.Tüm digimonların megası vardır

• Sanırım yanlış anlaşılıyorum...Filmleri izlemeni tavsiye ederim sana...Özelllikle 6.7,8i...Sadece animeyle bu iş olmaz...Her digimonun megası yoktur...Mega evresi olan çok digimon vardır...Ama Megaya dönüşebilen "çok az" digimon vardır...Doğal yollarla çok zordur...Digivice bu yüzden var zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taichi Yagami

Sanırım yanlış anlaşılıyorum...Filmleri izlemeni tavsiye ederim sana...Özelllikle 6.7,8i...Sadece animeyle bu iş olmaz...Her digimonun megası yoktur...Mega evresi olan çok digimon vardır...Ama Megaya dönüşebilen "çok az" digimon vardır...Doğal yollarla çok zordur...Digivice bu yüzden var zaten...

Ben sadece her digimonun megası var dedimDönüşmesi kolay demedim.(Yani şimdiye kadar gördüğüm digimonların vardı)Acaba bana megasının olmadığını düşündüğün bi digiyi söyler misin?(Ayrıca tüm filimlerinide izledim ben kardeş)

• DNA'yı saymayınca Veemon en basitinden...
    Bana Megasını söyle(ImperialDramonu saymayacaksın çünkü Stingmon olmazsa o da olmaz)....
    Amacım tartışmak falan değil ama abi tüm filmleri izledim diyo'sun,bi' bilgi oluşmuştur kafanda bu dünya hakkında...Hiçbir zaman hiçbir konuda bi' genelleme yapamazsın...DigiEgg'ler,Digivice'lar,Hybird'ler...Hepsini silmiş olursun...Anlatabildim sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taichi Yagami

DNA'yı saymayınca Veemon en basitinden...
    Bana Megasını söyle(ImperialDramonu saymayacaksın çünkü Stingmon olmazsa o da olmaz)....
    Amacım tartışmak falan değil ama abi tüm filmleri izledim diyo'sun,bi' bilgi oluşmuştur kafanda bu dünya hakkında...Hiçbir zaman hiçbir konuda bi' genelleme yapamazsın...DigiEgg'ler,Digivice'lar,Hybird'ler...Hepsini silmiş olursun...Anlatabildim sanırım

Haklısın ben dnayıda sayarak düşündümGerçekten tamerların digimonları kadar hızlı gelişen bi digimon görmedim.Oda dediğin gibi digi egg,digi vicelara bağlı.Bi bu digimonun son filminde gördüm(Dorurumon 1 film zamanında mega seviyesine kadar gelirken tokomon bebek halinde kaldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 4 Mart 2007; 19:53:04 >

• Aynen öle dostm=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.