Bildirim
herkes bi baksın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
al işte bi tane daha -
ne dion lan sen n00bquote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
al işte bi tane daha -
NE diyon lan noob SEN durduk yere konuş acıp noobluk yapmanın alemi ne NooBBB!!quote:
Orijinalden alıntı: sürersat
ne dion lan sen n00b
Alıntıları Göster -
pffff bu forumda bişi sorulmaz herkez sırf konuşmak için konuşuyorquote:
Orijinalden alıntı: daswet
NE diyon lan noob SEN durduk yere konuş acıp noobluk yapmanın alemi ne NooBBB!!
Alıntıları Göster -
biri yazmış sabırr topic açmak içinn dieri yazmışş nediyon lan sen nobb ee mesaj sayısı arttıkça yıldızda artıyorr eee bende size cevap veriyom benimde yıldızım artacakk helebi bişe yazın bende yazacam vallaquote:
Orijinalden alıntı: daswet
NE diyon lan noob SEN durduk yere konuş acıp noobluk yapmanın alemi ne NooBBB!!
Alıntıları Göster
-
topic kirliliğiquote:
Orijinalden alıntı: H@B!B
biri yazmış sabırr topic açmak içinn dieri yazmışş nediyon lan sen nobb ee mesaj sayısı arttıkça yıldızda artıyorr eee bende size cevap veriyom benimde yıldızım artacakk helebi bişe yazın bende yazacam valla
Alıntıları Göster
-
ZzZzZzZzZzZzZ bıktımmmmmmmquote:
Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVIL
topic kirliliği
Alıntıları Göster
-
lan olm adam gibi bi cvp yassanız ne olacak lanquote:
topic kirliliği
Alıntıları Göster -
e ahada yazıyommm sende bi yazmışın topic kirliliyi ben yine cevap veriyom ha gayret 79 buldummu 4 yıldızzquote:
topic kirliliği
Alıntıları Göster
-
ya kim nerden bilsin 150tane topic oldu bu konuyla ilgiliquote:
e ahada yazıyommm sende bi yazmışın topic kirliliyi ben yine cevap veriyom ha gayret 79 buldummu 4 yıldızz
Alıntıları Göster
-
susun yazma sen suski millette görsüz bişe yazmasıquote:
Orijinalden alıntı: Augias
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
kardeş düzgün bi cvp yazın asıl msj kasmak isteyen ben deil sizssiniz sırf hakaret etiiginizde karşılık alacaksınız sonra karşıdakide hakaret edince cvp yazacaksınız ve böylece msj kasmış olursuunuz artık cvp yazmayacağım buraya sizi insan görende suç düzgün bi soru sorduk adam gibi cvp vermediniz sizin gibi boş boş msj yazssaydım ben şimdiye 5 yıldızım olmuştuquote:
e ahada yazıyommm sende bi yazmışın topic kirliliyi ben yine cevap veriyom ha gayret 79 buldummu 4 yıldızz
Alıntıları Göster
-
geçen sefer ben bi topic açtım arkadaşlar gereksiz topik olunca cvp yazmayalım ban ban ban dediniz e ne yapaıım ben ama bundan sonra her topic e sırf msj kasmak için vercegim görün bbakınquote:
kardeş düzgün bi cvp yazın asıl msj kasmak isteyen ben deil sizssiniz sırf hakaret etiiginizde karşılık alacaksınız sonra karşıdakide hakaret edince cvp yazacaksınız ve böylece msj kasmış olursuunuz artık cvp yazmayacağım buraya sizi insan görende suç düzgün bi soru sorduk adam gibi cvp vermediniz sizin gibi boş boş msj yazssaydım ben şimdiye 5 yıldızım olmuştu
Alıntıları Göster
-
BEN KİMSEYE HAKARET ETMEDİ SORUNUN CEVABINI DA SEN BİLİYONDURR...SERVERLER NEZAMAN YAPILIR GM LER İŞİ BİTİRİRSE OZAMANDA AÇILIRRRRquote:
kardeş düzgün bi cvp yazın asıl msj kasmak isteyen ben deil sizssiniz sırf hakaret etiiginizde karşılık alacaksınız sonra karşıdakide hakaret edince cvp yazacaksınız ve böylece msj kasmış olursuunuz artık cvp yazmayacağım buraya sizi insan görende suç düzgün bi soru sorduk adam gibi cvp vermediniz sizin gibi boş boş msj yazssaydım ben şimdiye 5 yıldızım olmuştu
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker
sie a.q sususn
sen birazdan tamamen suscaksın -
NOLUYORMu$ TOpic Kirliiiliği olunca?quote:
BEN KİMSEYE HAKARET ETMEDİ SORUNUN CEVABINI DA SEN BİLİYONDURR...SERVERLER NEZAMAN YAPILIR GM LER İŞİ BİTİRİRSE OZAMANDA AÇILIRRRR
Alıntıları Göster
zırt pırt ban diyonuz ÖZgür bir forum :P
insan can sıkıntısına ne diceni bilmior püf
cs RULEZ -
YAW TAMAM ÖZÜR 1 HAFTA YAZMAMA OLUR BİTERR...KNİGHT AÇIKDEYİLDİYEE.BENDE DEDİM BURDA APOS DÖNEM İ EXP GELSİN AMA ÖZÜR BYYquote:
Orijinalden alıntı: dangersmile
NOLUYORMu$ TOpic Kirliiiliği olunca?
cs RULEZ
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dangersmile
cs RULEZ
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: dangersmile
cs RULEZ
burası seviyeli bi forum.seviyesinini düşürmeyelim.
özgür bi forum evt ama sınırlarıda var
canın sıkılıyosa gereksiz şeyler yazmak gerekmez ha nedersin?
-
Kim burada seviyeyi bozmu$ eger beğenmedigin şikayette bulundugun bir kısım olursa yuıkarda şikayet kısmı war şikayet edersin ben 2 senedir buradayım o zamanlar KO die bir kısmda yoktuquote:
Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVILquote:
Orjinalden alıntı: dangersmile
cs RULEZ
burası seviyeli bi forum.seviyesinini düşürmeyelim.
özgür bi forum evt ama sınırlarıda var
canın sıkılıyosa gereksiz şeyler yazmak gerekmez ha nedersin?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- komik kullanıcı adları
- anahtar görevi
- mage master açma
- doğum tarihi bulma programı
- mage skill dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X