Şimdi Ara

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
500
Cevap
28
Favori
19.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK )

(En Son Oy Tarihi: 7.2.2016)
Giriş
  • Amatör futbol takımına gireceğim ///Asl ve 1.Amatör kümede 2 takım seçeneğim var /// . Ya kondisyonum yetmezse diye endişeleniyorum . Bu yüzden kondisyon ve bb çalışması yapıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 5 Eylül 2014; 4:29:42 >
  • Söylüyorum.Yolda geçen bir kız gördüğümde ilk önce bir bakıyorum oda bana baktığı anda kafamı ani bir şekilde tam tersi yöne çeviriyorum yada yere bakıyorum, bunu yapmamdaki amaç belki benden rahatsız olur yada ne biliyim üstünde olumsuz bir etki bırakırım diye...
  • denize usulca sıçtım. bir gemiden daha kaliteli yüzüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmsntrk -- 5 Eylül 2014; 5:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

quote:

Orijinalden alıntı: Gel Bak Ne Söylicem

quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

masaüstümde gizli klasörüm var

PM PLS

eminmisin ?

PM pls

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir gece vakti arka arkaya 8 defa laptopla aramda olan hadise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doogle -- 5 Eylül 2014; 6:56:03 >
  • I SEE DEAD PEOPLE
  • Vapurda blow yaptırdım

• Küçükken evin lavabosuna işemiştim itiraf ediyorum

• Müslümanım ama herkes beni ateist biliyor yıllardır
  • Şu an sırf İzmirde evi var Uni. de rahatlık olur diye 2 kızı idare ediyorum

• Annem mutfakta yemek yaparken, salonda Citroen Saxo yaptırmıştım. Kapı sonuna kadar açıktı, tam adrenalin
  • Bi arkadaşımın sevgilisiyle arasını yapmak isterken (meğer barışmışlar) , benim yüzümden ayrılmalarına sebep olmuştum :)) hala sadece ben bilirim daha dün akşam görüştük :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznGala -- 5 Eylül 2014; 11:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zedd

10-11 yaşına kadar yatağa işedim

oha bende
  • Kurarsan beni de ekle hocam

• okulda sıraların altına sakız yapıştıran cocuk bendim :/
  • Şuan yatağımın her köşesinde avuç avuç şey izleri var zor bir ergenlik geçiriyorum
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    (yastığa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0reAL

.erkek arkadaş sayım 3 tane kız arkdaşlarım kankilerim felan 30 taneyi bulur . ama sevgilim yok .kızlar beni arkadaş olarak seviyor . istemeden alayıyla arkadaş oluyorum .

Aynı durumdayız kanki
  • Karaknlıktan deli gibi korkarım. 24 yaşındayım evde tek kalamam. Annemler bir yere gidince gece de olsa gündüz de olsa hemen evden dışarı çıkarım. Eve gelmeyecekseler evdeyim derim ama arkadaşlara giderim. Gözlerim 8 derece bozuk ama insanlar bilmiyor. Lens taktığım için kimse farkında değil. 30 bin TL kredi borcum var ama bunu etrafımdaki kimse bilmiyor ve her geçen gün iyice sıkıntıya giriyorum. Çalıştığım işten ve etrafımdaki iş arkadaşlarımdan nefret ediyorum ama aramız çok iyi. En yakın arkadaşlarım tam bir yavşak ama sigara içmeye çıkınca tek içmek güzel olmuyor. Param olmadığı için öğlenleri yemek yemiyorum ama zayıflamaya çalıştığım için yemiyorum sanıyorlar(Kredi Borcu).
  • diş macunu yerdim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.