Şimdi Ara

Herkes Bisikletten Düşme Anısını Yazsın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlarla toplandık e-5 e doğru gidiyorduk birden karşı kaldırıma geçesim tuttu karşıya geçmek için arkama baktığımda farkında olmadan direksiyonu yolun ortasına kırmışım kafamı döndürmemle arabayla çarpışmam bir oldu bisiklet 2 metre öteye uçtu ben de yerde oturup olayı kavramaya çalışıyordum sonra hiçbir şey olmamış gibi aldım bisikleti eve kadar(eve yakın yerde kaza geçirdim)bisikleti taşıdım eve geldikten sonra bacağımda sadece birkaç morluk vardı çok şükür bu da böyle bir anımdır :)

aklıma bir tane daha geldi

bu seferki kısa:sokağında başından hızla giderken hızımı yavaşlatmak için arka frene basacağıma o heyecanla ön frene basmışım ve bir anda bisikletin arkası yavaş yavaş yükselmesin mi resmen takla attım bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 10 Ağustos 2016; 10:08:53 >

• 3-4 sene önce bisikletle yolda giderken dar bir yer karşıdan araba geliyordi kaldırıma yanaşıyım derken çöp bidonuna hafif çarptım dengeyi sağlayım derken yanlamasına düştüm .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe kafa atmistim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Herkes Bisikletten Düşme Anısını Yazsın
  • 11 yaşında felan olmam lazım köydeyiz... Bizim köyde doğu karadenizde bilen bilir bizim köyler hep dik yamaçtır.Arkadaşım bisikleti arkadaşına vermiş gidip aldık çocuktan bu serefsizde bisikletin frenini bozmuş ama bize söylemiyor.Bizde habersiz aldık ben bisikletin önüne oturmusum arkadas sürüyor öyle köyde dolaşıyoruz:D herşey güzel...sonra bi yamaci çıktık sonra diğer taraftan inmeye başladık ama nasıl iniyoruz resmen kanat taksalar uçacaz ulan diyorum ki frene bassana o an o kelimeyi duydum :D "zaten basıyorum olum" hani içinize bişey olurya bi soğuma gelir öyle oldu :D az aşağımızda viraj var indiğimiz yokuş dimdik acayip hız almışız, ayağımızı tekere sokuyoruz ama işlemiyor :( baktım viraj var yokuştan uçucaz arkadaşıma ben atlıyorum dedim :D tam hayır derken kendimi havaya bıraktım :D hunharca yuvarlandığımı hatırlıyorum çok fena yaralanmıştım o gece zor yatmıştım, yaralarda çok zor geçmişti.(ben düşünce arkadaşım devam edip virajı almaya çalışmış ajzbahdhaj alamamış bisiklet altından uçmuş buda fena yaralanmıştı, bisiklet boş şekilde ağaca çarpmasına rağmen hurdaya dönmüştü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAbi. -- 10 Ağustos 2016; 10:38:04 >

• Bizim sitenin dik bir yokuşu vardı ordan inerdik arkadaşlarla. Yokuşu inince sağa sola ve öne devam ederdi yol adeta bir dört yoldu

Neyse sıra bana gelmiş ben kaptırdım iniyorum deli gibi pedal çeviriyorum o yokuşun düzleştiği yerde de kasis var ben o kasisten bir havalandım teker le yer arası iki karış rahat var büyük kasisti meğerse az ilerde de bir araç yolcu infiriyormuş havada süzülerek arabaya havada nasıl girdiğimi hiç hatırlamıyorum

• Istanbul Bulgurluda piskilet sürüyorum sabah 9-10 gibi. Bilerek kız arkadaşımın evinin önünden geçiyorum belki pencereden falan görürüm diye işte ne bileyim Evinin önündeyken gözüm takılıyor tabii pencereye. Karşıya geçmem lazımdı yanımda minibüs durdu baktım diğer tarafta da araba falan yok geçeyim dedim gözüm pencerede Sen gel yanımdaki minibüsü sollarken bana yandan gir bisikletten uçup popomun üstüne öyle düştüm ki 2 hafta ağrısını çektim bir daha da o yoldan gitmedim

• Yolda gidiyordum kaldırım vardı. Yüksekliği de az normal kaldırımdan. 20-30 la filan gidiyorum tahminen. Kaldırıma geçeyim derken bisiklet çıkmadı sonra noldu hatırlamıyorum yerdeyim yere düştüm en son kafam çarptı. Elimde kışlık eldiven vardı bir kaç çizik vardı elimde cam kırıkları yüzünden. Bisiklet de tabelanın yanında durmuş oraya giriyormuşum az kalsın. Direksiyon filan pert olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tekerlekli kullanmaya başladığım ilk zamanlar babam selenin altından tutardı, bende pedallardım. Yavaş yavaş giderken gittikçe hızlandığımı farkettim. 500 mt sonra bu kadar hızlandım neysede babam nasıl yetişiyor diye arkama baktım; bakmaz olaydım. Babam 200 mt geride telefonla konuşuyor. 2-3 sn bakarak tekrar önümü döndüm bu sefer karşıdan araba geliyordu. Refleksle soldaki sokağa kırdım gidonu, orasıda hafif yokuş zaten. Hızlanınca özgüven geldi sokaktan başladığım yere yani babamın olduğu tarafa sürmeye başladım. Babamın oraya hızlıca geldiğimde ise öğrendiğimin sadece sürmek olduğunu anladım. Ön frene asılmamla beraber kanalizasyon kapağı üzerinde takla atmam bir oldu.

Bir de şu vardı;
    Başka bir mevkide sokaklar arasında sürüyordum, yokuş aşağı inerken yan sokaktan fırlayan bir köpeğin havlayarak üstüme geldiğini farkettim. Daha hızlı pedallamaya başladım bu sefer o da hızını arttırdı. Yokuşun bitiminde kıvrılan yerde yol ikiye ayrılıyor. Sol taraf dik yokuş, sağ taraf düz sokak. Köpek yaklaşınca pedaldan ayağımı çektim köpeğe savurdum, yokuşun sol tarafı başka bir yokuş olduğu için eğim beni o tarafa doğru çekmişti. Köpeği savurayım derken 2 sokağın ayrıldığı ortadaki kaldırıma tahmini 20 km/sa hızla girdim. Bisiklet yokuştan aşağı yuvarlandı, ben kaldırıma fırladım. Köpek ise başımda dikildi bana bakıyor. E dedim madem ısırmayacaktın, bir şey yapmayacaktın niye kovaladın. Söve söve ben de onu kovaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Ağustos 2016; 14:48:08 >

• tüpçünün altına girdim neyini anlataym
  • Küçükken mahallede obez bi çocuk vardı nerde görse bizim peşimize takılır yanımıza almayınca kovalardı bizi. Çocuk bizim yaşıtlarımız arasında en yapılı en kilolu olan olduğu için çekinirdikte.

Bir gün mahallede bisikletimle turluyorum yokuş aşağı iniş yapıp yol bitiminden sola dönücektim yanlıya yanlıya. Yokuşu hızlı bir şekilde iniyordum sola doğru dönüp kafamı çevirmem ile o dozeri görmem bir oldu çocuk elinde 5 lt lik su bidonu ile önüme atladı. Cocugu ezmemek için sağa kırdım dikenli tellerin üzerinden bahçeye dalmıştım. Üstüm başım tellerden batmıştı her tarafım çizilmişti

Bir keresinde de memlekete gelmişim yaz tatilinde 13-14 yaşlarındayım. Kuzenimin bozuk olan bisikletini alıp çarşıya tamirci yolunu tuttum. Bisikletin frenleri patlak lastiklerini yaptırdım. Öğleden sonra da göle yüzmeye gidicez arkadaşlarla. 5 km kadar yol gittik 3 arkadaş yazın sıcağında göle girerken de 1 km kadar çakıl taşları ile dolu ince uzun yokuş aşağı iniş var. Yokuşu inerken bisiklet fazla hızlandıgı için arka frene dokunmam ile şoku yaşamam bir olmuştu. 2 saat önce yaptırdıgım frenler tutmayınca bir 500 metre daha yol aldıktan sonra bi ağaça tutunarak durmayı denedim ağaca çarpıp yere düştüm kafam çamura gömülmüştü.

Kısa bir karanlıktan sonra arkadaşların bana seslenişlerini duydum.

Gözlerimi açıp arkadaşlara baktıgımda seni öldün sandık demişlerdi bana yüzüm gözüm kan içinde kafamı çamur yerine ufacık bi taşa çarpsam belki ölmüştüm

• Bi dustum cop kovasinin kosesine seyimin ustune sonra bana hep didiler niye erken verdin diye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.