Şimdi Ara

Herkes e-ticaret yapmamalı. Kuralları olmalı. Yaptırımları olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulkede hak hukuk halkin lehine değil ki,internet satışlarında adalet beklemek saflık ne yazık ki.. dun çin gelen 1$lik kargom için 11 lira vergi ödedim..20 lira hatta daha fazla ödeyen de varmış..bu ortamda sizin kargonuz 1 gun gecikmiş ,sukredin bence..haa teslim aldığınızda ayri bir problem olmaz inşallah..daha işin o kısmı var.. diğer arkadaşın dediği gibi, internetten tv almak epey riskli..bol sans.. ayrıca hayırlı olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sipariş vermeden önce, satıcı ile iletişime geçip, şimdi sipariş versem ne zaman kargolanır diye sorarım. Bugün deyip kargolanmazsa, ürünü iptal ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın alırken tikini işaretlediğin anlaşmaları oku da gel sonra böyle bir başlık açarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 gün gecikme olmamış. Adamlar 2 gün içinde adrese teslim demişler ama 3 gün geçtiği halde daha kargoya verilmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Satın alırken tikini işaretlediğin anlaşmaları oku da gel sonra böyle bir başlık açarsın.
    Büyük ihtimal bu durumlarla ilgili bir feragatname maddesi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Sipariş vermeden önce, satıcı ile iletişime geçip, şimdi sipariş versem ne zaman kargolanır diye sorarım. Bugün deyip kargolanmazsa, ürünü iptal ederim
    paranı 1 hafta içinde iade ederler mağdur olursun.

• Anlatmak istediğimi ifade ettiğiniz için teşekkür ederim.

• 2 gün

• Konu sahibi yanlış anlamasın beni ama böyle insanlar yüzünden herkes sinir küpü gibi ortalıkta geziyor. Müşteri hizmetlerine ulaşabilseydi yaratacağı kargaşayı düşünemiyorum, ona bağır buna bağır, bana müdürünü bağla vs. Rahat bırakın insanları biraz, herkes işini yapmaya çalışıyordur eminim, kimse senin kargonu 1 gün geciktireyim diye uğraş vermiyor orada. Hız delisi olmuşsunuz hepiniz. 2 gün yazıyorsa sen onu kafadan 1 hafta de ne kaybedersin, ayağına kadar hizmet alıyorsun sonuçta. Standart kargolarda adamlar bazen öyle oluyor ki öğleden sonra sipariş veriyorsun, ertesi sabah elinde oluyor hâlbuki sana bir taahhüt verilmemiş. Bu sefer arayıp teşekkür ediyor musun benim kargomu hemen çıkarmışsınız, bu ne hız diye. Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 27 Temmuz 2019; 11:58:37 >
  • Bu ülkede işini düzgün yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Salı sabah 10:00'da eskişehirden gönderdiğim yks soru iptal dilekçesinin en geç çarşamba mesai bitimine kadar ankara ösym başkanlığına yetişmesi gerekiyordu. Bunun için yurtiçi kargo vip'e 42 lira ödedim ve birçok kere paketin çarşamba öğlen ilgili adreste olacağının teyitini aldım. Sonuç kargo perşembe günü teslim edildi, dilekçe işleme koyulmadı

Yurtiçi kargoya gitme sebebim de aras kargonun dağıtıma üşenip ''eve geldik yoktunuz'' yalanını söylemesi

Ücreti neyse 7/24 adam gibi kargo hizmeti olmalı. İşini adam gibi yapanlara gerekirse çok para da veririz.

Call centerların hepsi de 7/24 çalışmalı ve yapay zekayla değil, insanla görüşmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 27 Temmuz 2019; 12:0:37 >

• turguttokat T kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam mağazadan aldığın ürünü de servis gelip kuruyor zaten

Bende internet siparişlerimde sabırsızım hemen elime geçsin isterim. Beklemekten başka yapacak bişey yok malesef

• Merhaba.
    Mesaj tarzımdan anlamış olmalısınız gibi saygısızlık yapan bir kişi değilimdir. O yüzden birilerini arayıp bağırıp çağırmayacağım. Dün yaptığım gibi bilgi alacağım. Ulaşabilseydim tabi.
    Kimseye diklenmek haddim değil. Karşımdakinin bit çalışan olfuğunu bilerek kurum ile ilgili sorunlarımı aktarır bir çözüm bulmasını talep ederim. Ortada bir sorun varsa da kurumu sorunum çözülene kadar tekrar tekrar ararım.
    Kurumlar bu tarz durumlarda müşteri kaybedeceklerini bilerek hareket etmeliler.
    Şu kargonuz 1 gün gecikmiş konusunu da artık okuyan doğru algılasın lütfen. Evet ürünüm 1 gün gecikti ancak halen kargoya verilmedi. Bugün verilse ki verilip verilemeyeceğini bilemiyorum çünkü arayıp öğrenemiyorum. Min. 2 gün kargo süreci olacak. İnternet sitesindeki taahhüt 2 GÜN İÇİNDE TESLİM iken 3 küsürbin para verdiğiniz ürününüzün 5 gün sonra gelmesi rahatsızlık veriyor.
    Herkesin de olur böyke şeyler deyip mesajlara gayet normalmiş gibi cevap vermesini de garipsiyorum.
    Size bir taahhüt verildiyse neden bunu sorgulamıyorsunuz. Neden herşeyi kabullenen bir toplum olduk.

• haqueim H kullanıcısına yanıt
    Bu ülke senin gibi tipler yüzünden bu halde.Hakkını aramak yerine bahanelere sığınan insanlar. Adam ürünün parasını sitede belirtilen teslimat tarihine göre vermiş,almış. Eşşek gibi gününde getirmek zorundalar. Bu adam ürünü alsın parasını aynı bunlar gibi gecikmeli versin bakalım kabul olacak mı.
  • Vladicius kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim kendinizin gidip alması ile ibtrrnetten almanın arasında bir farkın olmadığıydı.

• turguttokat T kullanıcısına yanıt
    Kargo ne ara haftasonu çalışıyordu ya...

• Ürünü kaça aldınız? Şuan Vatan'da 4199 TL görünüyor. Diğer sitelerde 3599 TL'den başlıyor. Amazon.com.tr 3696 TL.
  • Gece kampanyası ile 3.399 tl

• Müşteri hizmetleri 7/24 çalışmalı derken 😂 e ticaret sitesi bu neden 7/24 temsilci çalışsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.