Şimdi Ara

herkes ekmegine bu kadar nankorken nasil ben isyerleri kurucam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Endüstri mühendisliği okuyorum, sorun var mı turbo?
  • neden iş değiştiriyorlar diye düşündün mü hiç ? adamların parasını verme bol bol emir ver hayvan muamelesi yap hakaret et hayattan bezdir.ondan sonra tabi işyeri yıpranır.öyle kolay değil patronun ağız kokusun çekmek.
  • Harbiden bu forumda çok gereksız adam gördüm ama senin gibisini Vallaha Billahada hiç görmedim bak Vallah diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo haklı.

$u bankaların, vahşi kapitalizmin gelişinin kokusunu alıp, yeni şubeler açtığı günlerdeydi.

Devamlı gittiğim banka değil de, yeni şube açan bankaya gittiğimde ne göreyim, benim eski bankanın müdür dahil tüm elemanları, yeni şubeye transfer olmuş, pes dedim yani. Bankayı cascavlak bırakıp, tümü karşı bankaya geçmiş.

Bu ølçekte bir transfer koca bankaya zarar az verir ama bir iş yerinde aynı durum olsa kepenk kapattırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: MrBrownstone

Az çalışanla çok icraat yap, çalışanlarını aileden ve güvendiğin insanlardan seç böylece daha az sıkıntı yaşarsın

axl rose ne diyor bu ise?

Tam ben yazacaktim mr.brownstone u gorunce. benden once davranmissin neyse bende ucundan dahil olayim bari muhabbetinize

• Kendini ezdiren işçi sadık değildir. Yeni evlenmiştir yada evlenecektir, borcu vardır vs çalışmak zorundadır. Sen sırf ego için isci ni eziyorsan hak ettiği parayı vermiyorsan ADAM değilsindir. Sorun işçide değil işverende. Sen işçiye maaş veriyorsan bu senin kölen olduğu anlamına gelmiyor. İşyeri için bir tasarruf yapılacaksa ilk işçinin maaşı gözüne batar. Herşeyi ordan tasarrufa çevirmeye çalışır. Sende bunu yapiyorsan istikrarlı iscin olmaz. zihniyete bak allahini seversen. 80-90 lı yıl fabrikatör zihniyeti. Kendini ezdiren işçi iyi işçidir derken, sen işçilerine eziyet etme egosunu tatmin etme eğiliminde biri isen yukarıda saydığım gibi çalışmak zorunda olan biri n ile olsa bir süre sonra oda bu eziyete katlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 5 Ocak 2015; 3:32:37 >
  • 3 kuruş para verip 5 kuruşluk emek+fedakarlık beklemek ne kadar doğru? Aynısını sana deseler ana avrat düz gidersin ama değil mi? Ki daha fazlasını kazandığın halde ana babana demediğini bırakmadın burda. Sen insansın da onlar hayvan mı?

Anlayışa bak ***
  • OO REYIZ YINE HERZAMAN KI GIBI HAKLISIN REPINI VERDIM

• Patron olmayı bilsen işci kaçmaz

Sen işciyi ırgat olarak görmeye devam ettiğin sürece daha çok kaçar o işciler

Aklını başına al delikanlı patron ol
    İşcine değer ver o da bu değerini görüp çalışacaktır
  • Turbo hesabi versem hayrina bi 150 200 lira atarmisin ?

• Turbo zengin Doğukan ünlü olmak istiyor,çözüm basit aslında.
    İkisi evlensin Doğukan zenginmiş istediğini verir turboya hemde ünlenir bi anda,turboda hem zengin olmuş olur hemde evlenmiş.
    Bizde bunlardan kurtulmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Turbo zengin Doğukan ünlü olmak istiyor,çözüm basit aslında.
    İkisi evlensin Doğukan zenginmiş istediğini verir turboya hemde ünlenir bi anda,turboda hem zengin olmuş olur hemde evlenmiş.
    Bizde bunlardan kurtulmuş oluruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az çalışanla çok icraat yap, çalışanlarını aileden ve güvendiğin insanlardan seç böylece daha az sıkıntı yaşarsın

axl rose ne diyor bu ise?

O şişko ne anlar dostum anca estetik yaptırsın

20yıl önce olsaydı fikrini alırdık belki

yasi 52 pekte kendine bakmadi son 8-9 yildir. Aslinda 2006 konser videolarini izle o zamanlar gayet iyidi ama evet haklisin tabi biraz kilo sorunu var..hani yastan diycem ama steven tyler mick jagger gibi adamlar 70 i devirdi incecikler..

herkes ekmegine bu kadar nankorken nasil ben isyerleri kurucam?

Nolmuş lan bu adama elvis'e mi özenmiş ne yapmış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.