< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HERKES EN İYİ PİLOTUNU YAZSİN
-
-
-
tek pilot az... Levis Hamilton var... Sebastian Vettel var, Kimi Räikkönen var Fernando Alanso var...
-
Kral omuzlarda
-
Evet katılıyorum Kral omuzlarda...
F1 izlemeye onunla başladım. 97 olması lazım bir yarışa denk geldiğimde onun sürüşü ve tabi araç renkleri de etki etmiş olabilir. Önceden tek bildiğim sürücü arada haberlerde duyduğum MSC idi. Lise son yıllarıma gelmeden neden izlemeye başlamadım bilmiyorum tv de rastlasam da değiştiriyordum. Ama o gün rast geldiğimde bu sefer izlemeye karar verdim ve müptelası oldum uçan Finli Mika Hakkinen'in. Benim için her zaman yeri farklı olacak. Özellikle karakteriyle çok farklıydı izleyenler bilir. Alttaki fotoda da MSC'ye efsanevi geçişini nasıl yaptığını anlatıyor. Şampiyonluk mücadelesine girmelerine rağmen birbirlerine müthiş saygı duyuyorlardı.
-
bende 97 de izlemeye baslamistim.hangi yaristi unuttum.coulthard mika ya atak yapti ve her ikisi de yaris disi kalmisti.
ron dennis o zaman demisti,mclaren de takim emri olmaz pilotlarimizin yarismasini istiyoruz demisti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spa olabilir orada lastik lastiğe girdiklerini hatırlıyorum ama başka yer de olabilir. Güzel zamanlardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X