Şimdi Ara

HerKes GuiLdLerini SöyLesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim guiLdim mars ta adı TrCabaL
    Baskani arkadasim ama o kullanmadigi icin ben oluyorum 40+ arkadaslari beklerim 5 kisi var su anda

• V4ngu4rD . Ama karışık duygular içerisindeyim, 3 vakte kadar Section9 falan olabilir.
  • AnAToLiaTr benim guildim marsda
  • Bizim guild de Mars'ta CorpSe.Pek online üyesi yok ama arkadaş çevrem ordan olduğu için ayrılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

V4ngu4rD . Ama karışık duygular içerisindeyim, 3 vakte kadar Section9 falan olabilir.

• ELITETURKS jupiterde
  • DiyarClan mars serverinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Name : Prestige Guild: SALTAR

SALTAR'ı Tek geçerim ^^ Başkanı benim kuzen.... Kurucuları abilerim :D Hemde en yakın abilerim..... Öz abilerim degil ama olsun :D

MARS To SALTAR
    MARS KiNG Of SALTAR
  • Server : Mercury
    Guild : CUMHURIYET
    Name : OsmanliOkcusuTR
    Level : 55
    Class : Force Archer
  • quote:

Orjinalden alıntı: simurg

quote:

V4ngu4rD . Ama karışık duygular içerisindeyim, 3 vakte kadar Section9 falan olabilir.

Sıkıldım hacı. Atraksiyon yok benim için. Azıcık giriom onda da bisi yapamiyom. Boss diyom bulamayiz diyolar zamanim yok diyorum ısrarla b2f yapiyoz diyolar. S9 a girsem oyuna her girdigimde b2f/Temple/Berderk bulabilirim falan. Zaten oyunu bıraktım gibi bisi şu sıralar. Kısmet iste.

• Mars
    OkTurKLeR

Nick: kenjir0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 20 Temmuz 2008; 22:48:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Sıkıldım hacı. Atraksiyon yok benim için. Azıcık giriom onda da bisi yapamiyom. Boss diyom bulamayiz diyolar zamanim yok diyorum ısrarla b2f yapiyoz diyolar. S9 a girsem oyuna her girdigimde b2f/Temple/Berderk bulabilirim falan. Zaten oyunu bıraktım gibi bisi şu sıralar. Kısmet iste.

Bende o şekildeyim.Sistemi yenileyebilirsem Rohan Online filan düşünüyorum.Başladım ve hoşuma gitti doğrusu.Özlemişim her tarafta ufak bossları,büyük haritaları filan.Cabal'da zaten atı alan Üsküdar'ı geçti.Düzgün bir karakter yapabilmek için aşırı derecede şans gerekiyor şuan.Fiyat uygun olursa ve düzgün bir ödeme şekli bulursam Aion Online da oynayabilirim.

• clan ottomans
    nick GEVEZE
    level 135
    class warrior
  • Biraz reklam yapalım

Nick:Mtntk
    Server:Jüpiter
    Guild:ClassTurks

İlk guildim LunarDiviners sonra parçalandı ve Valhalla oldu(aah ahh şu ırk olmasaydı keşke)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 21 Temmuz 2008; 23:18:48 >
  • Ozi naber?

TrCabal bu arada
  • Eski bi S9 olarak tavsiye etmem S9 düşünenleri. Türkseniz direk size karşı bir önyargı var.
    Erorcode_06 da da vardım. En son karakteri devrettim şimdi hangi guilddedir bilmiorum. sdf
  • quote:

Bende o şekildeyim.Sistemi yenileyebilirsem Rohan Online filan düşünüyorum.Başladım ve hoşuma gitti doğrusu.Özlemişim her tarafta ufak bossları,büyük haritaları filan.Cabal'da zaten atı alan Üsküdar'ı geçti.Düzgün bir karakter yapabilmek için aşırı derecede şans gerekiyor şuan.Fiyat uygun olursa ve düzgün bir ödeme şekli bulursam Aion Online da oynayabilirim.

Aion'u sabırsızlıkla bekliyorum galiba Eylül'de gelecekmiş
  • Biraz DeğişikLik yaptım...
    server:Mars
    Adı:TrCabal
    GuiLd başkanı:oguzcan (ben işte) 50 LwL :P

Bu arada Her LwL dan arkadaşLarımızı bekLeriz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.PainKiller -- 28 Temmuz 2008; 16:46:28 >
  • mars ALLSTAR
  • Server:Jupiter
    Guild:HeroesOfTheTurkey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.