ismim Muhammed Ali. Zaten profil resiminden belli soy ismimin baş harfi y. May yazacaktım isimlerimin baş harfleri fakat a kalmamış bende a yerine 4 yazdım. Böyle işte
Bu tür konularda ilk senin başlaman gerek anlat bakim senin hikayen nedir
Part of Me: Bir Linkin Park şarkısının ismi.ve de anlamı çok güzel."benim bir parçam"
internet aleminde çokdandır varım ama ileri düzey bilgileri yeni yeni öğreniyorum
Ya acayip şekilde sütlü tatlı istiyordu canım.Babama tavuk göğsü falan al demiştim.Hiçte sevmem sütlü nuriye almış gelirken.Kızmıştım nıye alıyosun falan diye.Oda yemezsen yeme falan dedi.Dayanamadım bi tattım oda bozuk çıktı allahın belası.Sinirli sinirli geldim pcye.Dh'de idim.Birden aklıma fişek gibi geldi böyle birşey öyle:D.
Kelimeleri abuk sabuk hallere sokmayı seviyorum. Burda da yapıp toplu ban falan yiyo ya bazıları, aynı olay işte. Otomatik Portakalı izleyince öyle oldu işte beğendim öyle yaptım.
Normalde Evolution koyacaktımda doluymuş The Evolution koydum. Evrim falan işte. Hayranlığım ise Korn - Evolution'dan geliyor.
ilk kullanıcı adım necro ydu. baktım ortalıkta kullananlar var. dedim değiştireyim ve bu sefer de virus olarak kullanmaya başladım. fazla zaman geçmeden bununda ortalıkta dolandığını gördüm 2 kullanıcı adımı birleştirdim ve ortaya necrovirus çıktı
Benim hikaye çok uzun işte babamla annem beni peydahlamış sonra ben anamın karnında 4. ayımda mı 5. ayımda mı ne babam mektup atmış anneme "şu veled-i zinaya bir isim koyalım artık" diye sonra dedem oradan atlamış hemen ama balgam atma falan olmaz benim dedemde küfür falan ederdi ama iyiydi kerata ya -di eki var çünkü öldü Allah rahmet eylesin diyorum buradan tekrar ona işte koymuş adımı "Eren" diye ben de oradan esinlenerek kullanıcı adımı Eren koydum çok trajik bir hikayesi var görüldüğü gibi.
ABD'de düzenlenen RED FLAG tatbikatında bilindiği üzere 2 grup vardır.Mavi takım kırmızı takım kırımız takım özel olarak seçiliyor AGRESSOR (Rusya'yı temsil eden filo genel olarak ise agressor uçaklar hava kuvvetlerinde düşman hava kuvvetlerini temsil eder) filo olduğu için.Manevra kabiliyeti en yüksek uçaklar ile uçarlar (önceden f-5 şimdi f-16)bunlar tamamen rus öğretileriyle uçarlar ve tatbikatta savunma görevi yaparlar.Diğer uçaklar ise bu savunmayı delerek görev icra etmeye çalışırlar ama agressor filo sözde değil özde rustur(milliyet olarak demiyorum)Binasının rusça yazılarla süslü olduğu,pilotların rus kızıl yıldızlı kask, kıyafet ve peçlerle gezdiği adeta rus filosu olduğu anlatılır gelelim peçin hikayesi bizim 141.Kurt filoda tatbikata 2. kez katılımlarında bu filoya alınmışlar yani rus filosuna. 2. red flag seferimizde kırmızı olup bütün mavileri düşürmüşüz, asla düşmeyen "tango 1" ise tek sortide 9 uçak (5 tanesi f15) düşürmüş.Peç de bu olaya istinaden yapılmış.
Baktım türkiye'nin yarısı logar çukuruna düşüyor nasıl bir illetse her haber bülteninde illa ki oluyor düşen sonra bu nick'i aldım
WoW'da macro yazıp herkese Warning Tard Detected ! yazıyorduk. Sonra kendimin de Tard olduğuna karar verdim.
kamera almak için nette araştırma yapıyordum google amca sağolsun beni dh ile buluşturdu tamam dedim istediğim yeri buldum dedim buraya üye olayım dedim. üye ismini yazıyorum kabul etmiyor kullanılıyor diyor bu işlem abartısız yirmiyi buldu o sinirle son kez -sony kamera- yazayım dedim yazdım kabul etti.hikye böyle sony ile uzaktan yakından alakam yok.sadece video kameram sony
quote:
Orijinalden alıntı: logarkapağı
Baktım türkiye'nin yarısı logar çukuruna düşüyor nasıl bir illetse her haber bülteninde illa ki oluyor düşen sonra bu nick'i aldım
Bende kuyuya düşenlerdenim
Oskar Schindler (28 Nisan 1908 - 9 Ekim 1974), II. Dünya Savaşı'nda, Polonya'da ve günümüzün Çek Cumhuriyeti'nde bulunan emaye ve mühimmat fabrikalarında, çalıştırma yoluyla 1.200'e yakın Yahudi'yi Yahudi Soykırımından kurtaran Alman işadamı.
hiçbir anlamı yok önceki ismim ":P" idi onu çok seviyordum sonra bunu aldım alırkende rasgele sallayayım bişiler dedim bu çıktı gramer olarak düzgün olup olmadığını bile bilmiyorum birde feelslikeashadow yazmışım onu değiştireyim dedim sonra farkettiğimde çok geçti nickim çok berbat