Şimdi Ara

Herkes kullanıcı adınının hikayesini yazsın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden sauron_16 idi(sauron'u herkez tanır malum yüzüklerin efendisinden)sonra sonuna ismimin baş harfini getirince Saurone oldu
  • adım egemen o yüzden eggys dedim kendime.
  • İsmim mehmet bi aralar bu sokaklarda tırcı dürümcüler çok meşhurdu bi gün kuzenle ufak sermayeli iş hayali kuruyoduk oda dediki sokak dürümcüsü açalım adıda Memoland olsun tam olarak tr karşılığı yok ama Memo nun yeri gibi bir şey yaklaşık 5 senedir forumlardaki tüm memoland lar benim. Son zamanlarda bir kaç sorumda gördüm bnm dışında olan o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 2 Aralık 2010; 21:21:21 >
  • sıcak bir yaz akşamıydı. türkü turan yolunu kaybetmiş parasız pulsuz kalmış yatacak yeri yok. aldım eve. tutamadım kendimi. evet tutamadım. o gece unutulmazdı. fakat sabah erkenden gitmişti..

o gün bugün türkü türküüü sayıklıyorum.

ismi de tam anlaşılmasın başkası bakmasın diye trk koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

adım egemen o yüzden eggys dedim kendime.

adaşım benim
  • baydemon hiç bir manası yok

bay şeytan bay cin gibi saçma bi anlam çıkarılına-bilir istendiği taktirde.
  • Online oyndan kalma . Veletlik halleri işte
  • Kullanıcı adımın Türkçe karşılığı "tarifsiz" demektir. Hikayesi yoktur.
  • adım-soyadım.
  • Zamanında oynadığım mmorpg'den kalma bi isimdir.Severim.Anlamı "lanet olası" gibi bişeydir
  • Aslında nickim Esra olsun istiyordum, adım öyle olduğu için.
    Ama baktım doluymuş. O sırada da Muse'un Neutron Star Collision şarkısını dinliyordum. Sonra kafada bir ampul yandı dink! Öyleyken bööyle.
  • Asıl üyeliğim *siteci* eposta adresini değiştirmeye çalışırken sitenin kodlarının arasına kaçtı adminde uzun süre cevap yazmayınca böyle bir şey buldum. Ne bilem internetteki enes manasına gelsin diye bunu seçmişimdir heralde :D

• hikaye mikaye yok, 01001101 ikilik tabandaki sayı, onluk tabanda 77 oluyo, bu sayı da ASCII tablosunda 'M' harfine karşılık geliyo ki oda adımın baş harfi, bukadar
  • hayatta hep birşeyleri enspekte etmek istedim..Enspekte edici anlamında nickim..o ve ben mutluyuz
  • Adım Hayati Sakaryadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
  • orion takım yıldızından geliyor gökyüzünde izlemeyi çok sevdiğim cok keyif aldığım bir takım yıldızıdır...
  • Ablamın bir muhabbet esnasında "terliksi hayvan" yerine şaşırarak "hayvansı terlik" demesi üzerine çıkmıştır. Tüm hakkı saklıdır ©
  • Kıris BIRODRİK Megadeth in gitaristi derdi olan varsa gelsin halledelim beyler..
  • Hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.