< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 12 Ekim 2020; 23:25:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 12 Ekim 2020; 23:25:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25 olduk haliyle , mezun olalı 1 yılı geçti kpss falan uğraşıyoruz, üni hayatımın tamamını yurtta geçirdim. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Günlerimin büyük kısmını geziler yaparak yeni hobiler edinerek çokça okuyarak, yeteneklerimi geliştirerek geçirdim. yabancı dilimi geliştirdim. okul kulüplerinde aktif oldum başkanlıklar yaptım. Yatay geçiş yapamadım, 1. sınıfa başlayan üniversiteli hayali işte... Ülke durumu hala karışık hatta daha karışık... seçimler mi? aynı tas aynı hamam. |
- hem de dünyanın en tatlı kızı
- ne mezun olması aksine uzattım :d - okuyom ben yaw - maalesef - asla - rezalet - çok şükür vay beeeeee |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 12 Ekim 2015; 2:54:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 9 Şubat 2016; 15:52:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3626416A3 -- 12 Ekim 2015; 15:05:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2241247DC -- 12 Ekim 2015; 13:40:26 > |
|