Şimdi Ara

herkes kendi nick'nin anlamını yazsın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteyi okuduğum yerde besili kediler vardı.Ilk defa orada görmüştüm böylelerini.Öyle tombul kedileri görünce nefret etmeye başlamıştım.Vg'ye de ilgim var.O yüzden bu nicki kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerberos üç başlı köpek Mr da saygı katıyor
    herkes kendi nick'nin anlamını yazsın
  • Hanımefendi
  • Kerberos üç başlı köpek Mr da saygı katıyor
    herkes kendi nick'nin anlamını yazsın
  • admiralkheir şimşek hırsızındaki bir karakter :D
  • arkadaşlarla counter kapışıoduk birisi sinirlendirdi beni bnde nicki badi başlatma haaa yazcaktım yanlışlık bad badlatma haa yazdım badlatma olarak kaldı :D ( bu arada ona badi nickinide bn taktım :D )
  • bulunsun
  • Tokat şivesinde "solucan"
  • Ilk kez Twitter hesabı açmak istediğimde ne denediysem hepsi kullanılıyo diyodu. Ben de kızdım , gözümü kapattım ve klavyeye dokundum sonuç- Dangdum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNGDuM -- 17 Haziran 2012; 0:05:04 >
  • Düşünmeden üye ismi buldum yıllardır her yere bu nick ile giriyorum :))

• ünlü bi işkenceci katil. Adam hem mutsuz hem de sürekli suratı asık. Güldüğü çok nadir. Yaşama sevinci bitmiş yani.Gücünü insanlar üzerinde işkence çektirerek kanıtlıyor. Usturasıyla tanınıyor. Karakteri de bana uyduğu için billy ray koydum.

• Dexter=Sosyopat
  • Galatasaray taraftarıyım ve fenerin zenci futbolculardan yediği goller yüzünden nickimi Zenci Forvet olarak değiştirdim.
  • Dostun ben nickimle yeni bir düşünce akımı, yeni bir yaşam şekli yaratmayı hedefledim.
    Umarım yakında bütün insanları bu yaşam şekli altında toplayacağım.Sorarsanız neden tembelist değil diye,cevabım şu olacaktır "önce düşünceyi yaratmadan nasıl o düşünceyi destekleyebilirdim".
  • foruma üye olmadan önce bi video izlemiştim bi çoban arkadaşımız bi şarkı söylüyordu ''leyla'' bilen bilir şarkının içinde lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi dırım dırım sözleri vardı oradan esinlenerek yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetolsunbuhayat

foruma üye olmadan önce bi video izlemiştim bi çoban arkadaşımız bi şarkı söylüyordu ''leyla'' bilen bilir şarkının içinde lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi dırım dırım sözleri vardı oradan esinlenerek yaptım

al bendende bi okadar lanet olsun bu hayat
  • Efsanevi pokemon rayquaza Wikipedia
  • Yazdıklarım fazla ciddiye alınmasın istiyorum, o yüzden bu nicki kullanıyorum.
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=1855028

"chelsea taraftarinin yaptigi bir nevi guzellik tedavisi. uc adet iyi niyetli chelsea'li arkada$imiz, ba$ka takimin taraftarini yakalarlar. iki tanesi onu kollarindan tutarken, ucuncusu bicakla agzin iki kenarina ufak birer tane kesik atar, sonra da karnina sert bir yumruk yerle$tirir. kurban ki$inin bu darbeden dolayi agiz kaslari istem di$i hareketi yuzunden yanaklardaki deri yirtilir, zoraki bir gulumseme yerle$ir suratina. i$te bu "chelsea smile"dir."

Uzun olduğu için oyunlarda "Lawiet" nickini kullanıyorum o da Death Note'daki bir karakterden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Haziran 2012; 18:49:55 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.