Şimdi Ara

herkes kendi nick'nin anlamını yazsın (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla Ambarad benim uydurduğum bir Orta dünya ismidir. Bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Ama illaki anlam istiyorsanız Barad elfçe de kale anlamına geliyor.
  • Harry Potter serisine hayranım orada Sirius adlı bir karekter var ve azkaban tutsağı olarak bilinir. Kitabın başında suçlu olduğu sanılıyordu ben de ses uyumu olsun diye böyle bir nick koydum seriously sirius (ciddi sirius ) Türkçe okunuşu /siriyusliy siriyus/

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously Sirius -- 23 Haziran 2012; 18:53:07 >
  • Nick imin anlamını yazarsam ban yerim sanırım
  • ismim berkcan ve 97 doğumluyum kral oyunda online mafya oyunu vardı.onu oynamak için ıd almak gerekiyordu kral oyun da bunu önermişti o günden sonra oynadığım her oyunda dolaştığım her forumda bu nicki kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedward - Waterline.

Sevdiğim bir şarkıdır
  • Yağmur her zaman yağmaz.
  • Sanırım 12-13 yaşındaydım. Tenise çok büyük bir merak salmıştım. Çocukluk işte, aklıma bununla ilgili bir süper kahraman yapmak aklıma geldi. Adamımın kıyafetini seçtim silahlarını dizayn ettim. (Tenis raketinde bir tuşuna basınca raketin etrafına bıçaklar geliyordu, başka bir tuşa basınca raket uzuyor sopa haline geliyordu, tenis toplarım bombaydı. Bombayı raketle gönderip etrafı patlatıyorum. Hayallere bak ) Buna bir isim bulmak gerekti tabi. Ben de bir tenis terimi olan "ace"i kullandım. Yanına bir da man ekledim olu sana aceman. Bir de yanına Manisa plaka kodu olan 45 i ekledim. İşte benim nickimin hikayesi. (benim için efsane)

• LATİNCE
    SEÇİLMİŞ İNSAN
  • ilk sevgilimin nickiydi. güzel kızdı. hatırasını böyle yaşatıyorum.
  • Nicki'nin karısının pedi.
  • Sarı kedi
  • Açıklamaya gerek yok sanırım.
  • Tam olarak bir açıklaması yok aslında ama yaşam koşullarının ve eğitim sisteminin büyük payı var.
  • geri çekiliyoruz laaaan!!! demek
  • Ölü boga
    Bizim köyde bir boga vardı birsene köye gittim dediler öldü yedik onu bende dedim böyle bir nick yapayım :D
  • Yeni nick arıydoum ve bilgisayarım yeni gelmişti,alışamamıştım.Lanet olası klavye yüzünden diego yazıcağıma dieofgo yazdım 2008'den beri böyle
  • Yıldız Kutusu
  • haklıyım
  • oyuncak ayımın ismi sallama tabiki
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.