e~con MC8000UE ve SURECOM ethernet Windows XP Pro ve Fedora Core 2 ile sorunsuz 7*24 bağlantı fiyat/performans=%100 memnuniyet
Hıcomm
Zoom 5510 USB
Eskiden ALCATEL 1000 kullanırdım tarih öncesi bir modeldir. 2000'de üretimi durdurulmuştu. 2001 yılında Türkiye'de bulabileceğiniz tek modem buydu.
Şimdi US ROBOTICS 9106 wireless gateway kullanıyorum.
onixon gayet güzel
bide daha öncede bi başka topicte yazmıştım ama bilgi veren olmadı.eskiden poll lar vardı ne oldu onlara.
şimdi bakıyomda forumda habire bende dahil işlemci alcam ne tavsiye edersiniz , modem alcam ne tavsiye edersiniz en iyi adsl modem yok en iyi antivirüs yok en iyi bilmem ne diye bisürü topic açılıyo. sabit bikaç poll açılsa bu konulardada habire aynı topiclerle karşılaşmasak diye düşünüyorum.
Zoom 5510 Süper yani USB bağlantı hiç sorun çıkarmıyor biraz sistemi yavaşlatıyo neyse ki sistem iyi...
US ROBOTICS 9105. . AMERIKAYI TEKRAR KESFETMENIN ALEMI YOK
Zoom X3 Ethernet
CNet ADSL Ethernet Router 4 Port
Çok memnunum 7/24 online. Autoreconnect kapalı aldığımdan beri nete bağlı:)
ONIXON
su anda pikatel combo kullanıyorum.. siemens speedtouch inca ve zoom kullandım en iyisi speedtouch sonra pikatel geliyor speedtouch biraz pahalı oldugundan pıkatel onune gecıyor
zoom x4 ama sadece ben kullanmıyorum
U.S.Robotics 9105 TEK GEÇERİM
Pikatel Combo Router Aldığımdan beri hemen hemen hiç sorun çıkarmadı.Alacaklara tavsiye ederim.