Herkes neden bu Metallica yı kötülüyo müziklerini sevmiyo bunu öğrenebilirmiyim.Cevaplarınızı bekliyorum ,haydi herkes yazsın bakalım yorumlarını
quote:Orijinalden alıntı: antiquekimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice..
quote:Orijinalden alıntı: Rhapsodyquote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice.. ee bende aynı maksatla girmiştim ama
quote:Orijinalden alıntı: ameTrquote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice.. ee bende aynı maksatla girmiştim ama Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ameTr quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice.. ee bende aynı maksatla girmiştim ama tüh baya önce davranmışsınız
quote:Orijinalden alıntı: the_condorquote:Orjinalden alıntı: ameTr quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice.. ee bende aynı maksatla girmiştim ama tüh baya önce davranmışsınızAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: the_condor quote:Orjinalden alıntı: ameTr quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice.. ee bende aynı maksatla girmiştim ama tüh baya önce davranmışsınız çok geç kalmışım çok...
quote:Orijinalden alıntı: İlahi Morlukquote:Orjinalden alıntı: the_condor quote:Orjinalden alıntı: ameTr quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: antique kimsenin metallica'yı kötülediği yok sana öyle geliyor bunu yazmak için girmiştim topice.. ee bende aynı maksatla girmiştim ama tüh baya önce davranmışsınız çok geç kalmışım çok...Alıntıları Göster bi kere de taklit etmeyin..
quote:Orijinalden alıntı: Rhapsodybi kere de taklit etmeyin..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rhapsody bi kere de taklit etmeyin.. tam ben dicektim here ı am on the road again.
quote:Orijinalden alıntı: ZEUS__quote:Orjinalden alıntı: rhapsody bi kere de taklit etmeyin.. tam ben dicektim here ı am on the road again.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZEUS__ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody bi kere de taklit etmeyin.. tam ben dicektim here ı am on the road again. tüh ben yazacaaaadım
quote:Orijinalden alıntı: ZEUS__quote:Orjinalden alıntı: rhapsody bi kere de taklit etmeyin.. tam ben dicektim here ı am on the road again.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZEUS__ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody bi kere de taklit etmeyin.. tam ben dicektim here ı am on the road again. ben demiyecektim ama ne diyeceğimi unuttum bari bende deyim tam ben diyecektim
quote:Orijinalden alıntı: megi21quote:Orjinalden alıntı: ZEUS__ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody bi kere de taklit etmeyin.. tam ben dicektim here ı am on the road again. ben demiyecektim ama ne diyeceğimi unuttum bari bende deyim tam ben diyecektimAlıntıları Göster ben metalicayı çok severim metalicaya laf yok
quote:Orijinalden alıntı: proxtitleben metalicayı çok severim metalicaya laf yokAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: proxtitle ben metalicayı çok severim metalicaya laf yok tühhh be az farkla ben dicektim
quote:Orijinalden alıntı: ZEUS__quote:Orjinalden alıntı: proxtitle ben metalicayı çok severim metalicaya laf yok tühhh be az farkla ben dicektimAlıntıları Göster noluoz yau..
quote:Orijinalden alıntı: Rhapsodynoluoz yau..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim
quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742Cquote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektimAlıntıları Göster yapmayın ya harbiden söylendimi lafı agzımdan aldınız
quote:Orijinalden alıntı: fearofthedarkyapmayın ya harbiden söylendimi lafı agzımdan aldınızAlıntıları Göster ben metallica yı st.anger albümünü çıkardıkları için kötülerim st.anger gibi albümler çıkarmaya devam ederlersede kötülemeye devam edicem
quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742Cquote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _What_ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim alallalaaa tamda ben diceqtim
quote:Orijinalden alıntı: dhciquote:Orjinalden alıntı: _What_ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim alallalaaa tamda ben diceqtimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dhci quote:Orjinalden alıntı: _What_ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim alallalaaa tamda ben diceqtim Demiyom işte hüleaaaaan
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: dhci quote:Orjinalden alıntı: _What_ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim alallalaaa tamda ben diceqtim Demiyom işte hüleaaaaan Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: dhci quote:Orjinalden alıntı: _What_ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim alallalaaa tamda ben diceqtim Demiyom işte hüleaaaaan bak şu işe yaw tamda ben dicektim olamaz
quote:Orijinalden alıntı: dhciquote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: dhci quote:Orjinalden alıntı: _What_ quote:Orjinalden alıntı: rhapsody noluoz yau.. tam da bunu diyecektim alallalaaa tamda ben diceqtim Demiyom işte hüleaaaaan bak şu işe yaw tamda ben dicektim olamazAlıntıları Göster ben daha bişey demiyom artık