Şimdi Ara

Herkes Notebook'unun Resmini Koysun... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCCCe

azmine hayranım:))ama bak sana bi öneri sunayım.madem çok istiyorsun bu resim paylaşma işini genel olarak bi başlık aç tüm markalardan kullanıcılar cihaz resimlerini koysunlar.hem bu şekilde çokda yararlı bi başlık olur forum için

ben başlığı değiştiriyim genel olarak notebook bölümüne taşıyın siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

azmine hayranım:))ama bak sana bi öneri sunayım.madem çok istiyorsun bu resim paylaşma işini genel olarak bi başlık aç tüm markalardan kullanıcılar cihaz resimlerini koysunlar.hem bu şekilde çokda yararlı bi başlık olur forum için

evet konu taşındı bi iki içerik düzenlemesi yaptım gerisi sende

• bu da benden

Herkes Notebook'unun Resmini Koysun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 24 Ocak 2011; 23:47:14 >
  • arkadaşlar ekleyeceğiniz resimleri "s image" olarak eklerseniz çok daha iyi olacaktır.aksi halde sayfa büyük açılıyor ve doğru düzgün bişey belli olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

evet konu taşındı bi iki içerik düzenlemesi yaptım gerisi sende

ben de gerekli düzenlemeleri yaptım.gerisi arkadaşlarda

• ASUS N61JQ 93V mause hediye asus dandik mause hala bitane istedigim gibi mause bulamadım
  • ya bu konunun adı herkez notebookunu koysun degılmıydı alalala
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ya bu konunun adı herkez notebookunu koysun degılmıydı alalala

evet.hp ydi genel yaptık daha iyi olur diye sadece bu sayfada hp yazıyor nedense neyse paylaşıma devam edin siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: modesit

Emir kardeşim,UZUN zamandır dizüstü BİLGİSAYAR almak için detaylı bir inceleme yaptım.hemde dizüstü bilgisayarlarla ilgili bilgi sahibi oldum.iyiki incelemişim yoksa körü körüne dizüstü alacaktım.hp envy 14 serisini ben de Izmit VATAN bilgisayarda inceledim. Yahuu rengi hiçmi hiç hoşuma gitmedi.gri renk bile degil.sony vaio'ya çok niyetlendim f13m1e/h serisine.ama forumda hp ile ilgili okuduklarım dan sonra TEKNİK servisinin diger markaların servislerine göre müşterinin sorunlarını daha çabuk çözdükleri için HP markasına niyetlendim.envy 17 serisini bekleyecegim.

hp servisi gercekten iyi calisio ama hpler calismio surekli sorunlu cihazlar bence sen servise gore degil bilgisayaarin servise gitmemesine gore makine al

•  Herkes Notebook'unun Resmini Koysun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 25 Ocak 2011; 13:29:31 >

• momentus XT mi var senin pcde emir?
  • @EmR_3153

@BERK*

İkinizin de masaüstü tasarımları benzer.Ben de çok severim böyle janjan işleri.Hangi program bu acaba? Sanırsam Windows özelliği değil.

İletiyi PM olarak yollarsanız sevinirim.Kimsede olmasını istemiyorum.Şaka tabiki durum öyle değil.

Forumu tararken böyle konular karşıma çıkıyor, ileti yazdıktan sonra takip etmeyi de unutuyorum.Hem programı bilirsem farklı bir masaüstü hazırlayıp paylaşabilirim

• @i Am Not Dead evet hocam momentus xt.

@XPerience rainmeter programıyla yaptım hocam.ek olarak cd art display.
  • Buda benim bilgisayarım :)

DELL INS 5010 G74F45

-
    -
    -
    -
    -

• Teşekkürler arkadşlar.Kullanamayan ve şikayet eden çok neden anlamdım hadi hayırlısı
  • quote:

@i Am Not Dead evet hocam momentus xt.

@XPerience rainmeter programıyla yaptım hocam.ek olarak cd art display.

hocam bende ssd almak istiyorumda çok pahalı benım bilgisayarımın sistemi çok iyi olmasına rağman warcrafta 7 sanıyede giriyor bu sanırım hard diskten kaynaklanıyo momentus olsa açılışta fark olurmu 40 45 sanıyede açılıyo yanı benım evde deskop pcm var 2gb ramlı o bile 5 sanıyede giriyo hemde c2d 2.2 pc momentus xt ses falan yapıyo diyolar dogrumu bide
  • emir yaşıyosan ses
  • Evet hdd cok sesli hic tavsiye etmiyorum.performans farki da pek belli olmuyor.
  • 35turka nın resimlerini paylaştğı dell kasanın sağına soluna uyarı ledleri vs. koysalardı çok güzel olurdu.yani biraz ışık takviye edebilirlerdi kasaya..çok düz geliyor benim gözüme.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.