Bildirim
Herkes Notebook'unun Resmini Koysun... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
EmR_3153
Bilgisayarın gerçekten çok güzel peki kesin olarak türkiyeye gelmiyecek mi bu seri -
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtguardian
EmR_3153
Bilgisayarın gerçekten çok güzel peki kesin olarak türkiyeye gelmiyecek mi bu seri
17'si gelecek galiba hocam.17 olanı daha güzel ne yapacaksın 15'i -
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
EmR_3153
Bilgisayarın gerçekten çok güzel peki kesin olarak türkiyeye gelmiyecek mi bu seri
17'si gelecek galiba hocam.17 olanı daha güzel ne yapacaksın 15'i
O zaman bizde 17 alırız napalım
-
quote:
quote:
quote:
EmR_3153
17'si gelecek galiba hocam.17 olanı daha güzel ne yapacaksın 15'i
O zaman bizde 17 alırız napalım
sanki 17 kötüymüş gibi.bence tek kötü tarafı 2 ram slotu.
yoksa gddr5 hd 5850,3d full hd ekran,aydınlatmalı klavye akar.
bugün vatanda envy 14 gördüm ama rengi benim envy'den farklı bir renkti,malzeme kalitesi de daha kötü gibiydi
-
-
hiç konuya resim eklemiyorsunuz -
Bir pc alayım kesin ekliycem ama aklımda okadar model var ki karar vermek mümkün değil -
koca hp forumunda da katılım çokmuş -
quote:
koca hp forumunda da katılım çokmuş
yaw sende bi alemsin ha..herkesin laptopu aynı zaten ne yapsın millet -
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCCe
quote:
koca hp forumunda da katılım çokmuş
yaw sende bi alemsin ha..herkesin laptopu aynı zaten ne yapsın millet
ya masaüstü falan paylaşılsın falan diye
-
Emir kardeşim,UZUN zamandır dizüstü BİLGİSAYAR almak için detaylı bir inceleme yaptım.hemde dizüstü bilgisayarlarla ilgili bilgi sahibi oldum.iyiki incelemişim yoksa körü körüne dizüstü alacaktım.hp envy 14 serisini ben de Izmit VATAN bilgisayarda inceledim. Yahuu rengi hiçmi hiç hoşuma gitmedi.gri renk bile degil.sony vaio'ya çok niyetlendim f13m1e/h serisine.ama forumda hp ile ilgili okuduklarım dan sonra TEKNİK servisinin diger markaların servislerine göre müşterinin sorunlarını daha çabuk çözdükleri için HP markasına niyetlendim.envy 17 serisini bekleyecegim. -
quote:
Orijinalden alıntı: modesit
Emir kardeşim,UZUN zamandır dizüstü BİLGİSAYAR almak için detaylı bir inceleme yaptım.hemde dizüstü bilgisayarlarla ilgili bilgi sahibi oldum.iyiki incelemişim yoksa körü körüne dizüstü alacaktım.hp envy 14 serisini ben de Izmit VATAN bilgisayarda inceledim. Yahuu rengi hiçmi hiç hoşuma gitmedi.gri renk bile degil.sony vaio'ya çok niyetlendim f13m1e/h serisine.ama forumda hp ile ilgili okuduklarım dan sonra TEKNİK servisinin diger markaların servislerine göre müşterinin sorunlarını daha çabuk çözdükleri için HP markasına niyetlendim.envy 17 serisini bekleyecegim.
evet envy 14'ün rengi ne öyle ya.benim envy 15'le alakasız bir renk.sanki kızıla kaçıyor ankara vatandaki envy 14 ayrıca kasası benim envy'ye göre baya kötü duruyordu nedense envy 17 bekleyin
-
-
emir kardeşim hp 17 serisinin i5 işlemcili olan modeli mevcutmudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: modesit
emir kardeşim hp 17 serisinin i5 işlemcili olan modeli mevcutmudur?
bilgim yok -
up -
azmine hayranım:))ama bak sana bi öneri sunayım.madem çok istiyorsun bu resim paylaşma işini genel olarak bi başlık aç tüm markalardan kullanıcılar cihaz resimlerini koysunlar.hem bu şekilde çokda yararlı bi başlık olur forum için -
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCCe
azmine hayranım:))ama bak sana bi öneri sunayım.madem çok istiyorsun bu resim paylaşma işini genel olarak bi başlık aç tüm markalardan kullanıcılar cihaz resimlerini koysunlar.hem bu şekilde çokda yararlı bi başlık olur forum için
HAYIRLI OLSUN BÖLÜM YETKİLİSİ OLMUŞUN -
@BERK*
teşekkür ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X