Şimdi Ara

Herkes Notebook'unun Resmini Koysun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar bu bölümde birçok bildiğimiz konuları paylaşıyoruz,aramızda yardımlaşıyoruz.açıkçası ben bilgisayarımın arka planına,düzenine önem veren birisiyim.dedim ki aramızda bir forum oyunu gibi notebooklarımızın resimlerini arka planlarını paylaşalım.hoşumuza gidenler olursa sahiplerinden orjinallerini isteyelim.böylece bilgisayarlarımız daha özel daha güzel bir görüntüye kavuşur.bunun konu dışından farkı sadece hp'lerimize özel bir konu olacak.herkes buraya hp,asus,toshiba,lenovo,casper vs. bütün modellerin resimlerini çekip koyabilirsiniz.hatta isteyen kullandığı çantalarının mouse'larının bile resmini koyabilir.böylece çanta,mouse değiştirmek isteyen ya da arayan arkadaşlara da oldukça faydalı olur.hem aramızda çok güzel bir paylaşım yapmış oluruz hem de eğlenmiş oluruz.sizden ricam önce bilgisayarların resimlerini sonra da kullandığınız masaüstünün resimlerini S image olarak koyalım.sayfa kirliliği olmasın.resmin üstüne bilgisayarın modelini de yazmayı unutmayalım tabi.ilk resmi koyuyorum hayırlı uğurlu olsun katılımları bekliyorum.

Hp Envy 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 24 Ocak 2011; 23:34:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

Evet Arkadaşlar bu bölümde birçok bildiğimiz konuları paylaşıyoruz,aramızda yardımlaşıyoruz.açıkçası ben bilgisayarımın arka planına,düzenine önem veren birisiyim.dedim ki aramızda bir forum oyunu gibi hp notebooklarımızın resimlerini arka planlarını paylaşalım.hoşumuza gidenler olursa sahiplerinden orjinallerini isteyelim.böylece bilgisayarlarımız daha özel daha güzel bir görüntüye kavuşur.bunun konu dışından farkı sadece hp'lerimize özel bir konu olacak.herkes buraya dv6,dv5,envy,hdx,dv4000,dm1,dm3,g62 vs. bütün modellerin resimlerini çekip koyabilirsiniz.hatta isteyen kullandığı çantalarının mouse'larının bile resmini koyabilir.böylece çanta,mouse değiştirmek isteyen ya da arayan arkadaşlara da oldukça faydalı olur.hem aramızda çok güzel bir paylaşım yapmış oluruz hem de eğlenmiş oluruz.sizden ricam önce bilgisayarların resimlerini sonra da kullandığınız masaüstünün resimlerini S image olarak koyalım.sayfa kirliliği olmasın.resmin üstüne bilgisayarın modelini de yazmayı unutmayalım tabi.ilk resmi koyuyorum hayırlı uğurlu olsun katılımları bekliyorum.

Hp Envy 15

Bilgisayarın Çok güzel demekki bilgisayarına çok değer veriyorsun nerden aldın ve fiyat hakkında bilgi verirsen süper olucak :)

• @mustafa064 amerikadan almıştım hocam.3 ya da 3 civarı birşeydi tam hatırlamıyorum.
    @numan75 şaka amaçlı dediysen sorun yok hocam sadece yukarıdaki arkadaş hava amaçlı konuyu açtığımı düşünmüş de ondan biraz sinirlendim.bu konuyu açmamdaki amaç yardımlaşmak ve biraz eğlenmekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 18 Kasım 2010; 20:43:34 >
  • Dostum bu arada gerçekten bilgisayarın cok güzel.Bu arada kasası mac gibi miydi?

Edit:Yukarıda bende şaka amaçlı demiştim mesajımı siliyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarboy -- 18 Kasım 2010; 20:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Dostum bu arada gerçekten bilgisayarın cok güzel.Bu arada kasası mac gibi miydi?

evet mac gibi de konuyu açmamdaki amaç benim bilgisayarı koymam değildi.herkes bilgisayarını koysun arka planlarını falan diye açmıştım
  • quote:

@mustafa064 amerikadan almıştım hocam.3 ya da 3 civarı birşeydi tam hatırlamıyorum.
    @numan75 şaka amaçlı dediysen sorun yok hocam sadece yukarıdaki arkadaş hava amaçlı konuyu açtığımı düşünmüş de ondan biraz sinirlendim.bu konuyu açmamdaki amaç yardımlaşmak ve biraz eğlenmekti.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Bu model Türkiye'ye gelecek mi acaba? Tasarım Envy 14'ten değişik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa064

quote:

@mustafa064 amerikadan almıştım hocam.3 ya da 3 civarı birşeydi tam hatırlamıyorum.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Bu model Türkiye'ye gelecek mi acaba? Tasarım Envy 14'ten değişik mi?

biraz değişik.türkiyeye bu model gelmeyecek bildiğim kadarıyla bunun daha iyisi envy 17 3d gelecek.3 200 civarlarında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

biraz değişik.türkiyeye bu model gelmeyecek bildiğim kadarıyla bunun daha iyisi envy 17 3d gelecek.3 200 civarlarında.

Tahminen hangi aylarda gelir acaba ve tasarım değişikliği varmıdır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tahminen hangi aylarda gelir acaba ve tasarım değişikliği varmıdır?

hangi ay bilmiyorum ama hp nin türkiyesinde 1850 dolar + kdv sanırım.numerik klavyesi var ekranı 3d.artı 3d gözlük falan var galiba kutusunda

•  Herkes Notebook'unun Resmini Koysun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 18 Kasım 2010; 21:13:03 >

•  Herkes Notebook'unun Resmini Koysun...

buda bnm takoz
    hp dv6 1340et+logitech m215 kablosuz maus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Kasım 2010; 21:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bka90

buda bnm takoz

Masanın üzerindekileri gördüm Marlboro + COD Black Ops

• quote:

buda bnm takoz

eski dv6'mı özledim
    black ops'u gördüğüm iyi oldu ps3'e alayım yarın
    masaüstü güzelmiş bu arada

• amacım mal varlığımı göstermek deil fotoyu çekerken çıkmış

@emr 3153 sende elinde envy var dv6yı özlüyon
    kesinlikle al mw2den sonra ii yapmış adamlar ilk başlarda sevmemiştim şuan takırtakır oynuyorum multi
    saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Kasım 2010; 22:02:28 >
  • quote:

amacım mal varlığımı göstermek deil fotoyu çekerken çıkmış

Yok zaten şaka amaçlı söylemiştim Bu arada bilgisayarın güzel.
  • saol mustafa064 idare ediyoz bunla allahtan güncel oyunları highta oynuyorum yoksa atardım çöpe
  • quote:

saol mustafa064 idare ediyoz bunla allahtan güncel oyunları highta oynuyorum yoksa atardım çöpe

her zaman söylemişimdir hd 4650 kral kart
  • Arkadaşlar yeni hp pc alıcam ama envy mı alsam yoksa dv6 3100 serisi mi alsam bilemiyorum.

Envyın - ve +'larını rica etsem yazabilirmisiniz?
  • ya git sende neresi kral5830un yanında biraz sönük kaldı ama

mustafa bulrsan kesinlikle envy trde var bimekste envy 14 i7+5650 2.500tl maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Kasım 2010; 22:08:02 >
  • quote:

Arkadaşlar yeni hp pc alıcam ama envy mı alsam yoksa dv6 3100 serisi mi alsam bilemiyorum.

Envyın - ve +'larını rica etsem yazabilirmisiniz?

valla ben envy 15 kullanıyorum.türkiyede yok ama yine de yazayım.kasa kalitesi olarak mükemmel bir kasası var.2 kere 1 metre yükseklikten düştü ekranı full hd 1366x768'e göre inanılmaz bir farkı var sonradan 1366x768 çamur gibi geliyor.usb 3.0 desteği var çok daha hızlı veri aktarımı demek bu.4 tane ram slotu var 16 gb destekliyor.şu an 4x2 gb kullanıyorum ben.baya bir hafif.ekran kartı şu an baya iyi hd5830.
    envy 14 diyorsanız dv6'lara göre artıları kasası ve ekran kalitesi.bence envy 17 bekleyin o envy 15'ten de güzel fakat ram slotu 2 tane galiba

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.