Merhaba, konu başlığında da yazdığım gibi durum şöyle...
Bana bugün en son attıklarınız mesaj aşağıda...1.5 aydır tamam gönderiyoruz temin ediyoruz ilettik vs laflar ile oyaladılar en sonunda bu mesajı atmışlar. 3333 tl para verip daha önce bir çok alışverişim olan güvendiğim firmadan notebook alıyorum bir çantayı sorun edip ilanda belirttikleri halde tarafıma ulaştırmıyorlar. Aldığımız notebooktan da tadımız kaçtı! Adamlar için ölüm kalım meselesine döndü! Yarı yıl tatili nedeniyle yeğenime hediye diye almıştım aldığıma alacağıma bin pişman oldum.
Date: Tue, 11 Mar 2014 10:03:34 +0200 Subject: "MSI GE70 ile gönderilmeyen çanta hediyes" konulu mesajınız hk.
Sayın Önder A... , Mesajınız cevaplanmıştır. Sitemize giriş yaparak mesajınızı görebilir, anketmizi doldurabilir ya da yeni mesajınızı iletebilirsiniz.
"Ürün tarafınıza belirtilen aksesurı ile gönderim yapılmıştır. Kargo teslimat aşamasında eksik olan aksesuar ile alakalı tutanak tutulması gerektiğinden dolayı aksesuar temini yapılamamaktadır."
Vatanbilgisayar'a yanıt olarak bende dün bu mesajı attım.
BU NE SAÇMALIK? BEN ÜRÜNÜ KARGODAN TESLİM ALIRKEN NOTEBOOK KUTUSUNU AÇIP KONTROL ETTİM EKSİK YADA KIRIK VS PARÇA VAR MI DİYE KARGOCUYADA DEDİM KONTROL EDEYİM BİR DK BEKLERMİSİN DİYE...ÇANTADA VARDI DEDİM SADECE BU VAR DEDİ ÇANTADA OLACAKTI DİYE SÖYLENDİM DURDUM AMA BU UFAK BİR ŞEY İÇİN TUTANAK VS GEREKECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLE HATTA HEMEN SİZE TELEFONDA İLETTİM BAĞCILAR MAĞAZANIZ BANA YAKIN GELİP ALABİLİRİM DE DEDİM... ÇANTA İÇİNDE TUTUNAK MI TUTTURACAKTIM KAÇ PARALIK ŞEY SANKİ SONUÇTA ALDIĞIM ÜRÜNÜN KENDİSİ DEĞİL SADECE BASİT BİR HEDİYESİ...HEMEN O GÜN SİZE TELEFON AÇIP SÖYLEDİM ÇANTA GELMEDİ DİYE TAMAM DEDİNİZ İLETTİK GÖNDERECEĞİZ DEDİNİZ TELEFONDA VE MESAJ YOLUYLA KAÇ KERE DEDİM YA BEN DEDİM AĞABEYİM SÖYLEDİ..HEPSİNDE TAMAM İLETTİK GÖNDERİYORUZ DEDİNİZ ARADAN 1.5 AY GEÇTİ NE OLDU ŞİMDİ BÖYLE SAÇMA SAPAN BİR GEREKÇE SUNUYORSUNUZ? BU NASIL MANTIK BEN SİZE GÜVENİP SİZDEN O KADAR BÜYÜK MEBLAĞDA NOTEBOOK ALIYORUM BİR ÇANTAYI MI SORUN EDECEĞİM BİR ÇANTA FAZLA KOPARMAK İÇİN BU KADAR MESAJ YAZIP TELEFON MU EDECEĞİM (20 DK TELEFONDA SİZE ULAŞMAK) BU NASIL BİR KABALIK SAYGISIZLIK! SİZDEN DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK ALIŞVERİŞİMİZ VAR AMA BUNDAN SONRA BİR KURUŞ BİRŞEY BİLE ALMAM...O ÇANTA BENİM HAKKIM MADEM HEDİYE YANINDA VERİYORUZ DİYE İLAN ETTİNİZ O ÇANTAYI BANA VERECEKSİNİZ! İŞİNİZİ DÜZGÜN YAPIP ÇANTAYI NOTEBOOK KUTUSUNA BANTLASAYDINIZ...YADA NASIL OLSA ARAMAZ SORMAZ ÖNEMSEMEZ DİYE MAĞAZANIZDAN KİM ALDIYSA LÜTFEN ONU BULUN! YAZIKLAR OLSUN SİZE! HAKKIMI HERYERDE ARAYACAĞIM.
Bunun üzerine bugün şu cevabı yazmışlar.
Sayın Önder A... , Mesajınız cevaplanmıştır. Sitemize giriş yaparak mesajınızı görebilir, anketmizi doldurabilir ya da yeni mesajınızı iletebilirsiniz.
"Konoyla ilgili kargo şirketiyle iletişime geciniz."
YOK BÖYLE BİR REZİLLİK YA ALLAH ISLAH ETSİN BUNLARI!
BATANBİLGİSAYAR İŞTE hep aynı şeyler daima müşteri madur batanbilgisayar bunu daima yapıyor