Şimdi Ara

Herkes oruc tutmak zorunda değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıf öğrencisiyim sınava hazırlandıım için oruç tutmuyorum kız arkadaşımla yürüyorduk.O da oruç tutmuyo.Metroya binckti ayrılcaktık sarılıyoduk.Başı ağrıyodu başını biraz sıktırırken 50 55 yaşları arasında bi amca kendi kendine bağırmaya devam etti şu mübârek günde ne yapıyonuz gibi birşey dedi tam olarak anlamadım Bunu söylerkende bağırdı metro altında herkes bize bakıyordu tabi bizde utandık. Fazla bozuntuya vermek istemedim gülüp geçtim.Niye bazı insanlar böyle anlamak çok güç sanki bize laf söyleyincr extradan sevap kazanıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu olayın yaşandığına inanmış olanlar fav

• Kesin yaşanmıştır bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qardes bacının bassını sıksalar hosuna gider mi

• O moruk kızlarla takılamadığı için kıskanıyor senin gibilerini görünce. Bozuntuya verme sakın, sen hayatına bak.

• QardeŞ ilk defa mı dışarı çıqıyorsun yaWWW. Böyle MoruQlardan her yerde var
  • oda birşey mi alhttps://www.youtube.com/watch?v=HavD8dsqN6E sarıklı beyefendiler dondurma yiyen çocuklara sataşıyor.

hep diyoruz laikliğin kıymetini bilin.yoksa şuan sonunuz iran,arabistan vs gibi mollaların kurallarına boyun eğen ve eteklerini öpen bir millet olmuştuk.

şimdi burda 'gerçek islam bu değil' ciler gelmesin malum arap ülkelerinin özgürlük açıosından durumu ortada.
  • Ramazan ramazan açılan konular vol.bilmem kaç

• Dynamo17 kullanıcısına yanıt
    Dincilerin lanetlendiği anı yaşamışsın emin ol alayı cehenneme gidecek kendilerini cennetlik görenlerin vay haline bro böyleleri umrunda olmasın onların 1 aylık oruçları 11 aylık yalanlarının yanında bir hiç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olayın dinle fln alakası yok. lütfen ayık olun biraz.

adamın canı çekiyor genç olmak ıstıyor tekrar. olay bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.