Şimdi Ara

herkes samsung diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ya herkes samsung u övüyor bende dedimki lg daha kaliteli şu resmi gönderdim ve herkesi mort ettim sizcede herkes samsung tutkunu

• quote:

Orjinalden alıntı: the_undertaker0101

arkadaslar ya herkes samsung u övüyor bende dedimki lg daha kaliteli şu resmi gönderdim ve herkesi mort ettim sizcede herkes samsung tutkunu

/>

tasarım ile kalitenin arasında nasıl bir ilişki kurdun anlamadım..
  • ya işte bukadar güzel bir telefon u hiçbir telefon nokia hariç tasarlayamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_undertaker0101

ya işte bukadar güzel bir telefon u hiçbir telefon nokia hariç tasarlayamaz

öncelikle zevkler ve renkler tartışılmaz kimisi beğenir kimisi beğenmez. sen diyorsun ki LG, SAMSUNG dan daha kaliteli ve bir LG resmi koyup kimse böyle bişey yapamaz diyorsun. ben bunun mantığını çözemedim. kalite ve tasarım farklı şeylerdir. daha mantıklı konulara değinmen dileği ile..

• İğrenç bir telefon. Beğenmedim. Neresi güzel bunu onu da anlamadım. Tasarım konusunda Samsung'dan en iyi üretici bana göre S.E'dir. LG bana göre en sonlarda geliyor.

herkes samsung diyor

Tasarımsa buyur tasarım.
  • arkadaş biraz sıyırmış:)))))) daha lg kullanıpta memlunum diyeni görmedim ya çekmiyor ya kitleniyor ya bişey tabi okadar parayı verdikten sonra yediremeyip sorun yok diyenlerde çıkar muhakkak
  • Ne alakası var, benim kullandığım telefonlar içinde, en dayanıklı vede hiç bozulmayan, tek telefon lg kg 300 oldu. Sadece 7 aydır bir kere ekranı dondu, o kadar kurcalamaya rağmen bozulmadıysa hiç bozulmaz diyorum.
    Maşallah nazar da değmesin diyorum.
    Bizim milletimiz gelişgüzel konuşmayı çok sever.Kim popüler,kim tanınmışsa onun iyi olduğunu yada kaliteli olduğunu iddia eder. Samsungun, Lg'den daha iyi olduğunu, iddia edenler acaba ellerine bir kez olsun LG almışlarmı?
    Kardeşimin telefonu Samsung d 500, benim ki LG K 300, benimkine kolayca java yüklüyorum,Kardeşiminkine ise yüklenmesi imkansız gibi bişey,Böyle işmi olur ama oluyor işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 2 Ekim 2007; 23:23:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG'de kullandım. Samsung alanlar zaten aman oyun yükleyelim kişiselleştirelim diye almıyorlar. Kişiselleştirmek isteyen ya Nokia alıyor ya da Sony Ericsson alıyor. ne Samsung Ne LG alıyorlar.
    LG kullandım oyuncak gibi geldi bana. Chocolate modelinin sorunlu olduğunu bilmeyen yok. E900 ile aynı telefon ama E900 daha üstün cihaz. Ufak artısını yazıyım. Hafıza kartı takılıyo.
  • saçma bir konu saçma bir tartışma üst bölümde yazdıklarımı tekrar okumanız dileği ile. neyi tartışıyorsunuz ki..

• cidalı kardeşim bizim milletimiz lg nin dünyanın en önde gelen teknoloji markası olduğunuda biliyor sony ye panel yaptığınıda uydulara parça ürettiğinide
    ama bildiği bi şey daha var henüz telefon yapamıyorlar şuan şekil ve kağıt üzerinde özellik yapabiliyorlar belki ilerde iyi telde üretirler kim bilir ??
  • İŞTE KARDEŞİM BENDE ONU DİOM SAMSUNG UN ADI ÇIKMIŞ BİRDE ŞU TELEFONA BAK
    quote:

Orjinalden alıntı: cidali

Ne alakası var, benim kullandığım telefonlar içinde, en dayanıklı vede hiç bozulmayan, tek telefon lg kg 300 oldu. Sadece 7 aydır bir kere ekranı dondu, o kadar kurcalamaya rağmen bozulmadıysa hiç bozulmaz diyorum.
    Maşallah nazar da değmesin diyorum.
    Bizim milletimiz gelişgüzel konuşmayı çok sever.Kim popüler,kim tanınmışsa onun iyi olduğunu yada kaliteli olduğunu iddia eder. Samsungun, Lg'den daha iyi olduğunu, iddia edenler acaba ellerine bir kez olsun LG almışlarmı?
    Kardeşimin telefonu Samsung d 500, benim ki LG K 300, benimkine kolayca java yüklüyorum,Kardeşiminkine ise yüklenmesi imkansız gibi bişey,Böyle işmi olur ama oluyor işte...

herkes samsung diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

cidalı kardeşim bizim milletimiz lg nin dünyanın en önde gelen teknoloji markası olduğunuda biliyor sony ye panel yaptığınıda uydulara parça ürettiğinide
    ama bildiği bi şey daha var henüz telefon yapamıyorlar şuan şekil ve kağıt üzerinde özellik yapabiliyorlar belki ilerde iyi telde üretirler kim bilir ??

Ne alakası,bizim milletimiz LG'yi nerden bilecek, sen çevrendeki insanlara bir sor bakim Nokia'nın Finlandiya şirketi olduğunu ne kadarı biliyor.Nokia'yı tanımayan LG'yi nerden tanıyacak yani. Millet bakar kimin elinde hangi maka tel var, onu bilirler başka bir şey bilmezler.
    Daha dün bu millet nokia gibi tel yok demiyor muydu? Ozaman samsung yada sony ericson telleri kalitesizmiydiki kimse onlardan bahsetmezdi.Ne zaman millet onları da kullanmaya başladı o zaman tel sınıfına sokuldular.
    Ayrıca köyü olan şirket ayakta duramaz,senin dediğin gibi olsaydıSimens gibi batması yada en azından zarar etmesi gerekirdi

• sahsen ben u600 kulandım ama benı hep yarı yolda bıraktı tek guzellı 3.2 cam ı baska bısey yok yanı dokanmatık tuslar acayıp lg shıne k790 var herkes u600 da ıyı dıyo ama ben 2 sını de kulanmıs bırı oolarak lg yı tavsıye ederım herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

LG'de kullandım. Samsung alanlar zaten aman oyun yükleyelim kişiselleştirelim diye almıyorlar. Kişiselleştirmek isteyen ya Nokia alıyor ya da Sony Ericsson alıyor. ne Samsung Ne LG alıyorlar.
    LG kullandım oyuncak gibi geldi bana. Chocolate modelinin sorunlu olduğunu bilmeyen yok. E900 ile aynı telefon ama E900 daha üstün cihaz. Ufak artısını yazıyım. Hafıza kartı takılıyo.

nasıl bi sorun ? ben bilmiyorum da
  • Ben de benq ları daha estetik buluyorum.
  • samsung ta kimmiş samsung gitsin plasma tv üretsin.
    telefonda tekbir gerçek var oda motoroladır.
  • tabi ya motorola zaten astronotlarla iletişimide motorola sağlıyor kesinlikle katılıyorum

• Nokia tasarımdan anlamaz dıyenlere kusura bakmayınız bakınız 8xxx serısı weya buyrunuz 6300 buyrunuz 6500 lar
    su anda sıfır 8850 yapsalar 400 ytl deseler alırım walla.kı 2 el 8800lar 600-700 cıvarlarında dolanıor.
    eet nokıa hem tasarım hemde teknık ustunlugu bır araya getırmıor...o konuda bırsey dıyemem ama lg tasarım yapıor da noluor onlarda teknık bırsey koymuor.

eet fıyat polıtıkasıyla su anda samsung ıyı gıdıor.
    Ama ne olursa olsun NOKIA... ılk telefonum motorolaydı. Sonra hep nokia kullandım arada dıer tellerdende kısa sure ıcın kullanma kurcalama fırsatım oldu ama nokia bende alıskanlık yaptı.vazgecmem...
  • Ne samsung ne de LG kullandım.
    Ama şu resmi gönderdim milleti mort ettim.... gibi bir cümle yazınca ,bende söyleyeyim dedim.
    2-3 yıl önce aynı tasarımı samsung yaptı.Hatta Almanyadaki Dünya kupasımıydı neydi ordaki
    maçların yayınlarını canlı seyretmeye yarayan DVB miydi neydi öyle bir özelliği vardı telim.
    yani senin övündüğün şekli şemali adamlar yıllar önce yaptı,hatta döneminin ilk canlı tel yayınını alacak teknik özellikleri barındırıyordu tel.
    Model numarasını hatırlamıyorum ama eskileri karıştırsam bulurum..
  • dur bide ben çatayım. ne samsungu motorolası
    telefonda tek bir gerçek var oda babiken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.